Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 abi gir dene işte ne diyek biz seviyoruz ki oynuyoz işte hala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Oyunda son 2 insan evladı kalsa oynayan, biri sen olursun gibime geldiği için sana güvenmiyorum yoksa biliyorum senin hep oynadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 gerçi sabah dl bıraktım zaten artık girer bi bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Rasmon said: Oyunda son 2 insan evladı kalsa oynayan, biri sen olursun gibime geldiği için sana güvenmiyorum yoksa biliyorum senin hep oynadığını. ne alaka abi 994 gün played time olmuş şunun şurasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 tek karakterdir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 eauh yok toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 adhfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Toplamı nasıl görüyoruz yani mauel mi yoksa otomatik bir sekilde accountun played görme yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 https://mods.curse.com/addons/wow/all-played-laotseu beyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 /played gösteriyor zaten Ben addon olarak Altholic kullanıyorum halen, her detay var süper bir addon tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 994 played sağlam iddialıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 bu yeni binekler için broken shore görevlerini yapmak gerekiyor sanırım, ex olma konusu kalktı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Darksun said: /played gösteriyor zaten toplamda derken tüm karakterlerin toplamı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Altoholic de oda var, bayağı bir detay var. Tüm karakterlerdeki eşyaları, skilleri, xp, rested, gold, played ne var ne yoksa hepsini listeliyor. https://mods.curse.com/addons/wow/altoholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Eski legendary itemlar transmoglanmıyor hala değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Abbbovvv Druid guardianı maymun etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ne değişti ne geldi hiç bilmiyorum bu patch ya, paladin warrior ne oldu acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Druid abarttı diye güzel nerflemişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 druid i soyup zorla dansöz etmişler. heal de tank da bitmiş diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Chromie senaryoda 15 dakika limitli olan heal main spec olan biri için baya zor yav zaman yetmiyor. Solo yapmak lazım degil mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 enhancement shaman olarak 200k-250k filan dps arttı gözüküyor. hatta daha fazla. flask yoktu dummyde yaptığımda şimdi. eski baktımlarımda flask vardı. bakalım raidde ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Absolut said: Chromie senaryoda 15 dakika limitli olan heal main spec olan biri için baya zor yav zaman yetmiyor. Solo yapmak lazım degil mi bunu? evet solo ayrıca şöyle bi talent var chromie'de: http://www.wowhead.com/order-advancement=535/accelerated-aggression This damage bonus is increased to up to 500% if you are a healer. healerları da düşünmüşler yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ilk quest 4lü olanı yaptım da 8inide yetiştirmeyi denemedim henüz. Özellikle şehiriçinde ordan oraya koşmalı olan acaip vakit alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 evet sanırım ilk başlarda bitirmeye değil de reputation arttırmaya yönelmek daha mantıklı olucak. bi an önce tüm talentları açmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 en bayık senaryo olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar