Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 kicklenen adam filthy casual ya forumlardan silmişler ne olaylar döndü keşke ss alaydım :D 2 tane officer 100% olayın içinde jadelolz o kadar şeyi yapacak kadar beyni çalışan biri değil social sweshit tier adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 kermit said: la bi nighthold falan grubu çıkmazmı bu kadar adamdan ? 5 boss yapabildim vakit yoktu devamını getiremedim. herkes link achi diyo. pezevenkler ya. daha ilk hafta curve isteyenler vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 https://i.gyazo.com/e6c1f19df8abb0e7b5d61be7483e9352.png alrighty then Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Premade çok eğlenceli ya, adamlar 900+ curve falan istiyorlar. Giriyorsun adamda curve'ü geçtim 880 gear yok falan. Dün bi normalde 890+, curve vs. ne varsa yazmışlar girdim; Elisande kestik, 3 tane dps 250k civarı dps yapmış. Milletin altını boostluyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Illa pug yapicaksaniz streamer filan bakin twitchden, temiz boostliyor onlar viewer gelsin diye. Adamlar yayin aksin diye sabahtan aksama nh kasiyo pespese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 daha neler, ille pug yapıcaksanız kendiniz kurun biraz beklersiniz ama aldınız adamın ne oldunu bilirsiniz, alttan bakın aldıklarınıza wowprogresden ak-kara ortaya cıkıo direk orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 pug şans işi ya. Bu hafta bi gruba girdim ilk bossta attılar beni tanklayamamışım. sonra bi gruba daha girdim hepsine tek attık çıktım lel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 900 gene iyiymiş adamlar +5,+6 için 890 isteyenler var. 870 tank olmama rağmen adam almıyor. 890 olsam zaten ne işim var mythic+5 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 key boostlatmaya çalışanlardır onlar, ben 11 870 bile gördüm, oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 abi 890 orda gözüken, zaten atıyorum adama 3 tane legendary düşmüş equiped ilvl 878 ama tribün ilvl yani join request de gözüken 889 890 falan oluyo, normal yani adamın 890 yazması benim paladinim equiped ilvl 881 millete gözüken 892 suan siz legendarylerinizi upladımız için düşük ilvl kalmıs olabilirsiniz ama uplayınca 940 yani boru deil bi anda artıyo ilvlınız bu arada aklınızda olsun her hafta weekly chest'e 15 tane essense düşüo, yani 44/50 48/50 falansa legendary upgradiniz, önce onu 50 ye tamamlayın sonra acın weeklynizi yazık olmasın 15 tane essense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Saeros said: https://i.gyazo.com/e6c1f19df8abb0e7b5d61be7483e9352.png alrighty then abi bende şimdi baktım heroism neymiş diye.bloodlust'ı heroism diye değiştirmişler dfghdf ama tabi kendi skilini bilmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 değişen bişey yok yav horde'da bloodlust alliance'da heroism işte yıllardır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 anaa weekly chest almadım ben geçen hafta lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 lan bende almadım of keko gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 4 arkadaş birleşip başkasının keyini yapmak kadar keyiflisi yokmuş onu gördüm cumartesi gecesi. sabah 6 ya kadar boostlamışız. kimse çıkmak istemedi. tek sorun aynı 4 kişi her zaman online olmuyor. 48 den 49 a çektim tek gecede silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 boost işi güzel mi o kadar ya. of şöyle güzel gearlı bi karakterim olsa da ben de girsem o işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Boost yapanın karı ne oluyor APmi sadece yoksa loot da alıyor musunuz? Benim healerı boostlayın bir de çok güzel olur 847 şu an. Ve resto druid nasıl yuksel muythic +larda yani 7-8de zorlanıyor mu ve sizce min ilvl kaç olmalı 5+ üzerine heallemesi için druidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 loot alıyorlar tabi key boostluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 7.2 spo http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/601926.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Absolut said: Boost yapanın karı ne oluyor APmi sadece yoksa loot da alıyor musunuz? Benim healerı boostlayın bir de çok güzel olur 847 şu an. Ve resto druid nasıl yuksel muythic +larda yani 7-8de zorlanıyor mu ve sizce min ilvl kaç olmalı 5+ üzerine heallemesi için druidin. Boost un karı benim için ap ve legendery farm olması. biz 6-9 boostladık. tankımız kendine çok güvenmediği için 10 yapmadık. scalayı çok geniş tutmadık.eoa/nl/dht/maw yazdık açıklamaya. gerçekten gelen isteklere yetişilmiyor. listede 15-20 key oluyor seçiyorsun keyfine göre. ilvl 75+ yeter bence bu dediğim farmı yapmak için. yeri geliyor terslik oluyor dc ler falan... adamlar anlayışla karşılıyor +2 chesti. dediğim gibi tek sıkıntı çalışan insanlar olduğu için online sorunu. herkesi bir yakalamak zor oluyor. ama sağlam bir takım kurma peşindeyim devamlı olabilecek. öyle bir şey olduğunda buradan bilgilendiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bende 875 ilvl var, +4 giriyorum, milletin dps 150k'larda kalıyor, herkesin 350 400 civarı çıkardığı bir ortamda hızlı da biter, bazılarına girmek istemiyorum, 150 180k dpsle bir ömür sürüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 350-400k dps yetiyor mu ya? ben 859 rogue'la yapıyorum abi o dpsi asd tabi roll the bones'dan gelen bonuslara da bağlı olarak aşağı yukarı oynuyor ama 350 oluyor genelde ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 +6 yaptım max 370k dpsle sorun olmadı ama genelen herkes o civardaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Absolut said: Boost yapanın karı ne oluyor APmi sadece yoksa loot da alıyor musunuz? Benim healerı boostlayın bir de çok güzel olur 847 şu an. Ve resto druid nasıl yuksel muythic +larda yani 7-8de zorlanıyor mu ve sizce min ilvl kaç olmalı 5+ üzerine heallemesi için druidin. Ben resto druidle +6 yı 855 ilvl ile heallemiştim. biraz zorlamıştı ama 3 chest ile bitirdik. zaten diğerleri yapacağını biliyorsa healer olarak mananı ayarladığın, onlara uyduğun sürece çok problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 O zaman bi süre daha 860 olana kadar +4 falan takılayım ben veya DPSle girip boostlatayım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar