Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 deadwoll said: Bu arada mage vs. oynayan arkadaşlar bir şey soracağım, bende 85ms falan oluyor sürekli ama mesela blink atarken bariz gecikmeli atıyor, blinke bastıktan sonra 1-2 adım koşuyorum çoğu zaman. Aynı sorun paladin'in atında da oluyor. 85 değil de 200ms var sanki anlamadım. Var mı bu olayın bir çözümü illa WTFast falan mı kurmamız gerekiyor nedir? öyle olmaması lazım 60ms falan var bastığın anda blink olman gerek. Eğer öyle değilse lag vardır kesin. DK'nın howling farklı biraz onun öyle bi animasyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Bu legendary cap meselesi karakter başına mı, yoksa account cap mi? 4 tane legendary var toplamda 3 ayrı karakterde, haftalardır düşmüyor hiç bişii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Legendary capi kaldırdık demişlerdi. Tabi bugluysa bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 cap falan yok arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 5.yi düşüreni duymadım, görmedim ben henüz (çevremde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 5 tane düşürdüm ben farklı karakterlerde. 2 monk 1 rogue 2 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 bizim mage arkadasın var 5 tane . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 1 DH 1 tane Lock'a düştü başka ne düşen gördüm ne başka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Hayır 5 e takılıyosa çok saçma mainimin legendary ler nanik, altların ki cacık. Bis bekliyoruz yok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Farklı karakterde değil, aynı karakterde 5 tane diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mortis said: bizim mage arkadasın var 5 tane . Şu var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Duyduğum ilk kişi oldu o. Bence hala fixlenmedi o 4 legendary cap'i. Ya da 4. legendary'den sonra farklı bir algoritma devreye giriyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 allah skittish'in belasını versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 deadwoll said: Duyduğum ilk kişi oldu o. Bence hala fixlenmedi o 4 legendary cap'i. Ya da 4. legendary'den sonra farklı bir algoritma devreye giriyor bilmiyorum. fixlendi aylar önce. millete patır patır düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 main pride shadow da 2 disiplinde 1 var alt rogueda 1 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Dungeon debuff ların hangisi iyi ki sadece skittish in belasını versin. Tank ve healer için hepsi kanser addadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ya sürekli mmo champion refreshliom ne 7.1.5 den haber var ne developer Q&A'den falan. Bir iletişim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bu aralar tekrar çok üstlerde görmeye başladım bu konuyu dönmeye değecek bir şey mi oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mortis said: ya sürekli mmo champion refreshliom ne 7.1.5 den haber var ne developer Q&A'den falan. Bir iletişim şart. xmas, new year - 7.1.5 çok gereksiz uzadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 en son 2 ay sürücek questi gördüğümde basmıştım cancel subs'ı, yetti harbiden. sonraki quest 3 ay sürücek sonraki 6 ay. illa subs tutmak istiyosanız düzgün bişeyler yapın. d3 den greater rift levellerini araklayıp m+ diye verdiler yeni raid yapamadılar karazhanı getirdiler falan. bide 5 man. oo yee ne büyük değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben content anlamında hiç yetersiz bulmuyorum ya bu expansionı. baya memnunum açıkcası legiondan. Hatta mythic plusı bile benim gibi işi gücü olarnlar için fazla bir content olarak görmüştüm. Çünkü mythic raid yapıyorum ve oradan aldığım gear yetmiyor statları ii olmuyor falan gidip mythic plus yapmak zorunda kalıyorum. Ona da fazla vakit ayıramıyorum ve gearda geride kalıyorum. Bu tarz şeylerden şikayet ediodum. Yoksa Yapacak çok şey var oyunda. Hikaye çok güzel bence. Bu suramar questline ı nightholdun açılışı falan çok güzel bir anlatım yöntemi. Ben her hafta resette aha bu hafta ne olacak şeklinde dizi epsiode u bekler gibi questini yapıyordum sumarın. Tam bir hype yaptılar yani şu nighthold a bildiin Elisande'dan nefret ettirdiler. Gidip şimdi hayvan gibi ağzına vurmak istiyorum kadının. Bu hiç yapılmış bişey değildi önceden. Şu an tek endişem 7.1.5 de baya classlarda değişiklik var ve ne zaman geleceğini açıklamadılar bile. 2 hafta sonra da nighthold açılıyor. Tahminen haftaya gelecek 7.1.5 . Bir hafta içersinde yeni buildlere rotasyonlara itemizationa falan alışmak gerekecek. O biraz sıkışık geldi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 17 ocak degilmi patch tarihi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 17 Ocak nighthold açılışı patch ayrı. Nighthold zaten içerisinde var şu an live olan patchin sadece raidı aktive edecekler. hadi bir kaç bug vs ile de fixlerler patchle beraber de bu farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 gelse de dhler olarak buffımızı alsak :) talenti komple değiştireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 10 unda gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar