barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Saeros said: bingildak said: Trial of valor da yine melee analar babalar ağlıyor ya. Her fight melee dps yapamasın diye tasarlanmış adeta yup bi tek ikinci boss iyiydi o açıdan, 300k dps yaptım lan ilk defa son bossu da kesemedik bu arada, o addler filan geliyo böyle nasıl bir shitstorm aman allahım dfsg Ben de kesemedim son bossu ya. 865ilvl ortalamali grup var. normal. Ama millet phase 2yi gecemiyor. Pug cok zor su seyde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 http://i.imgur.com/hlPUDiq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 http://i.imgur.com/hlPUDiq.jpg just kill me now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 valor pug sıkıntı biraz. Millet daha ilk haftadan 5 kere kesmiş triplerinde "OMG fking tank im leaving..." gereksiz tripler falan. İlk bossu kestik 2. bossu deneyecez aq bi bekle anlasın insanlar combatı. Hemen "wasted time blabla". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 bunun sebebi artificial şekilde ilvl artması. EN HC raidi topluyorum. adamın ilvl 873 xaviusu kestin mi hiç diyorum. ya da kaç defa denedin? hiç cevabı alıyorum. Eh herkes de ilvl bakiyor. Adam istediğim gibi grup bulurum kafasında. Trial of valor aslında çok zor olmaması lazım. Mesela xavius daha zor normalde Helya'dan bence. Ama Helya acayip koordinasyon istiyor. ufak addlerde patlıyor her grup o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Laurelin said: http://i.imgur.com/hlPUDiq.jpg just kill me now Şu protta çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 tabiki hayir :D calissa en absurd tank legendarysi olurdu asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Aynen, gördüğümden beri merak ediyorum çalışıp çalışmadığını. Gerçi mythic+'lar hariç dmg'dan yattığım herhangi bir raid fight'ı yok şimdiye kadar ama mythic+'larda tadından yenmezdi. Bana legendary'ler düşmedi düşmedi 10 gün içerisinde 2 tane düştü bu arada. Hatta birisi %4 dmg azaltan ring adını unuttum. Mythic+'lar için de şu avenger's shield legendary'leri düşse tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Yav guilde girmeye zaman yok diyorum, sonra akşamları napıcam şimdi deyip WQ spamlıyorum. Pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 bende iş yüzünden Tanklıgı bıraktım. işten gelince taktik oku ,video izle falan vakit kaybı olmaya başladı. yada ne bileyim mythic yapıyorsun dps i 2-3 dak. bırakıp gidersin söylersen hiç bişi olmaz ama tankı 2-3 dak. bırak git asdasdasd anında sövüyorlar. guild ile raide girdim dedim çocuk uyandı bi 5 dak. izin verin asdasdasd adamlar bir sonraki raide almadı beni :D hahah bide alliance olunca gece 12 den sonra veletler yattıgı için adam bulmakta zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 x15 proc ilk kez denk geliyo, zaaaaaa http://i.imgur.com/oEXiMFs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 hala çıkaramadım rank 3. kafayı yiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 deadwoll said: Aynen, gördüğümden beri merak ediyorum çalışıp çalışmadığını. Gerçi mythic+'lar hariç dmg'dan yattığım herhangi bir raid fight'ı yok şimdiye kadar ama mythic+'larda tadından yenmezdi. Bana legendary'ler düşmedi düşmedi 10 gün içerisinde 2 tane düştü bu arada. Hatta birisi %4 dmg azaltan ring adını unuttum. Mythic+'lar için de şu avenger's shield legendary'leri düşse tamamdır. 3. legendary düştü; düşen de avenger's shield'ı 5 target'a sektiren pant. ŞİMDİ CHEST LAZIM O DA DÜŞSÜN PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ağlaya ağlaya her şeyi düşürdün yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ya bana halen legendary düşmedi 2 karaktere de ticket atsam mı artık bliz'e adam mı sikiyorsunuz diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 hayır günde min 1 saat gametime da var. bazı günler 2-3 saate de çıkıyor. az oynayan adam olsam neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 arkadaşın main + 3 altına düştü mesela ki benden 3 hafta sonra başladı bir de pack'e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Ben 17 gun playedi devirdim legion'da. Bir de her hafta hc raid ustune mythic+ donuyorum. Yalniz bariz bir bug var. ilk legendary'im 15 gun playedla falan dusmustu sanirim. Uzerine bu kadar kisa surede 2 tane daha dusmesi esyanin tabiatina aykiri. Keske su algoritmalari verseler de incelesek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 dun ilk mitikime girdim tankimiz DK, hepimiz olduk o serpentixte bu herif tek basina kesti %20 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 ya bu arada her zone degistirisimde nerdeyse ana ekranda takiliyor oyun kapatip tekrar aciorm varmi cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 deadwoll said: Ben 17 gun playedi devirdim legion'da. Bir de her hafta hc raid ustune mythic+ donuyorum. Yalniz bariz bir bug var. ilk legendary'im 15 gun playedla falan dusmustu sanirim. Uzerine bu kadar kisa surede 2 tane daha dusmesi esyanin tabiatina aykiri. Keske su algoritmalari verseler de incelesek :(rng benim ondan fazladır her hafta her contenti yapıyorum hala ikinci düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 İnceleyecek çok bir şey yok bence, tamamen RNG. Arkadaşıma bir raidde iki tane düştü. Ki itoğlu raidin yarısı afkydi, afk olmadığı yarısında da ya öldü, ya bişeyler pulladı falan. Şans fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 guildde arkadaşa 5 dakika arayla 2 tane düştü ha biri trash neck o ayrı ama düşmeside ilginç. benim playtimemim bayaa bir yüksek 1. düşüne kadar bir yerlerim ayrılmıştı şimdi 2. de yaşıyorum aynı durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 deadwool bize cenabetliğin algorithmasını çıkartabilir misin ha, ÇIKARTABİLİR MİSİN? guilddekilere önerge verdim, pull timer'ı 3 dk a çekelim diye brb, start the timer http://www.weblopedi.com/wp-content/uploads/abdest.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bana da yeni düştü. Geçen haftasonu. Heralde 2.si düşene kadar daha 2 ay geçer. Zaten 1 aya anca 2.yi giyme şeysini açarım. Uğraşmıyordum nasılsa legendary düşmüyor diye. 1. düşünce bastım hemen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar