nienna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 arcane niye oynamiyosunuz mis gibi challenging ve reward. ayrica issiz gibi oyniyorum mitiktir raiddir daha dusmedi. qline falan koysalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mythic yapmadan legendary düşmüyor mu yav? İstemiyorum kardeşim mythic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Raid yapmadan 2 tane düşmüştü. Umad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Nerden düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 M+ cachesi (en yüksek +2 yaptığım hafta) ve emissary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Altım da 1 tane bile mitik dancın bile yapmadan düştü emissary'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 3 tane 110 var ikisi releaseden beri emmisary cache açıyor, sadece 1 tane leg düştü m+ cachedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Kanuni said: deadwoll said: Dün bis legendary prot pala yüzüğü düştü hc raid'den. Legendary'leri ikiledim. Giydiğim ilvl 870 oldu, total de 875. o kadar agladin bana dusmez etmez diye ikinciyi almissin hala bir tane var bende gozun kaldi kesin. Yeterince ağlayınca düşüyor eheh. Yalnız bende şaka maka 16 gün played olmuş, 3 haftadır hc raid farmlıyorum 1 aydan fazladır mythic +8 falan yapıyoruz. Düşmesse ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Cachesi değil cache i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Streamerlar her hafta yapabildiginiz en yuksek m+ kesin yapin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 streamlar deyince mi aklınıza geldi. bedava loot geliyor her hafta :p yapın tabii yapabiliyorsanız en azından 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 ben tek kaldım. arkadaşlar sattı :( giresim gelmiyor tek. Zaten HC raid bile yapamıyorum. Curve yok diye almıyorlar. Eh öyle çok zamand a yok gerçi ama haftada 2 gün girerim diyordum. İnsan eski zamanları hatırlayıp üzülüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hayir tabii ki bingildak, bedava loot oldugunu ciktigindan beri biliyoz :P. Hepsinin leg. konusunda en cok onerdigi sey bu o yuzden yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Şans işi legendary bu kadar kafaya takmayın düşecek eninde sonunda. Zaman meselesi. Ne kadar attempt o kadar iyi. Büyülü formülleri olduğunu sanmıyorum denk geliyor işte. 3 heroic yap sonra bir m4 sonra direkt heroic cenarius kesin düşüyor pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Artik denicez hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Az once flask basayim dedim belki rank 3 gelir diye. 4. Flaskda pat diye dustu recipe. Sonra ver elini proclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 dün leystone ore 450 skill mining varken 3 yıldız oldu şimdi ne farkedecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 acıklamasında yazıyo mining ekranını actıgında ama soyliyim ben, bir node'dan daha fazla ore almana yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hahaha şaka gibi demin ilk legendary düştü cacheden çok sevindim. Vengeance için boktan ama olsun aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. Cinidaria the symbiote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 hakkaten tırtmış :) düşse üzülürüm:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hahaha. Hakkaten ben de uzulurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 dün biraz pvp yaptım da, yok abi, 3-5 kişi bgye girmedikten sonra hiç bi zevki kalmıyor. ulan bütün takım mı bgden bi haber olur, ortaya koş orda 10 dakika savaş. Hsonuna elemanları toplayıp deneyeceğim bi de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 pvp e girenler ap almak için giriyor abi, pvp yapmak için değil. teşekkürler keyifsiz ap farmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Azimle sıçan beton deler mantığı ile sıfır mythic ve raid loot ile 854 yaptım ilvl'ı. Hedef 860 yapmak :P sonrası allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Abi hadi raid yapmıyorsun tamam ama mythic neden yapmadın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar