Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ben ilk defa baştan sonra bitirdim bugün yarı-pug grupla, 3 saat sürdü. bi de tank girmiştim, valla son bossta artık beynim kulaklarımdan aktı. last try diye kafa göz girdik kestik 5-6 wipe sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Vay be hala transmog itemlar satılıyormuş, 16k'ya lvl 15 chest sattım, 2 aydır koyuyorum gitmiyodu. 2500g'ye de bir bot gitmiş. Demekki direneceksin satmak için :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 cancelladım bende bugün bitti gametime. eğlendim baya 2 ay da rerollayınca tren kaçtı bi keyfi kalmadı oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bana çok sardı valla ya tabi mythic raiding falan yapıyoruz raid liderlik falan yapiom guild işleri vs derken baya oynuorum oyunu bir de artifact olayı başka spec oynama olayı hoşuma gidiyor destroyum main olarak ama bir yandna demonologye switch ediom single target fightlarda biraz da ona kasiorum, farklı game play güzel oluyor. ama evet raid mythic 10+ falan yapıktan sonra öle eskisi gibi gidip world quest mythic +2 falan farmlamiom çıkıyorum oyundan. Karazhan güzel oldu şimdi trial of valorla uğraşılır biraz sonra da ver elini nighthold ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 exp çok iyi zaten oynayamayanlara kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Dün bis legendary prot pala yüzüğü düştü hc raid'den. Legendary'leri ikiledim. Giydiğim ilvl 870 oldu, total de 875. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bugün sonunda bi legendary düştü dreamwalkers chestinden 10 dk kala bitirdim bi de kaçarken sıçarken asd http://www.wowhead.com/item=137056/luffa-wrappings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Bana hala ikinci düşmedi lan. 2 haftayı geçti ilkini alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bana ilk kez düştü daha sana dalarım oğlm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 İkincisi dps düşmezse bende bir şeyler yakicam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Bana da ilki 2 hafta önce falan düşmüştü. Genelde 2. legendary daha kısa sürede düşüyor edindiğim izlenime göre. Zaten forumlarda falan legendary düştükçe düşme şansının artması bug'ını düzeltemedikleri mevzusu tartışılıyor sıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 İlkinin düşme zamanı ne oldu sizde? Ben Hunterı 110'layıp başladım adam gibi contente daha yeni tabi de, kaç hafta beklemek lazım ortalama diye sorayım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Şans işi ama aktif content yaparsan iki haftaya alırsın gibi. Bizim guildde social member var. Altında 3 leg var kekeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bende daha hiç yok. küfür ediyorum size. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bana gecen hafta dustu. guild'deki tank kalmıstı en son dusuremeyen. gecen hafta bi gecede 10-12 m+ falan yapıyoduk dusurmek icin, dusmedi. dun aksam emissary chest'i acarken "bakın acıyorum, geliyo leg" falan diye dalga gecerken dusurdu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 3. legendary düşüyor mu peki ? 2 ile mi sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 düşer neden düşmesin, düşürmüşü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 deadwoll said: Dün bis legendary prot pala yüzüğü düştü hc raid'den. Legendary'leri ikiledim. Giydiğim ilvl 870 oldu, total de 875. o kadar agladin bana dusmez etmez diye ikinciyi almissin hala bir tane var bende gozun kaldi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bizde daha bi tane dusuremedık 5 tane dusuren var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bingildak said: düşer neden düşmesin, düşürmüşü var order hall upgrade ile 2 tane equip edilebiliyor malum, 3. için yeni bir patch mi gelecek falan diye şey ettim. hoş ben 2. yi düşürdüm equip edemiyorum, order resourceları kasmadığım için. 25 gün falan var sanırım hala .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 2. legden fazlasını takmaya izin vermezler kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 millet 2.'yi düşürmüş bana halen 1. düşmedi. keseceğim bu oyunu artık karışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ha 3. düşse de giyemiyoruz yani ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 legendaryler arasında da çok fazla dengesizlik var örnek vermek gerekirse; armsda eldiven yüzük gerisi trash.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 legendaryler talent gibi işte, fight a göre değiştireceksin. utility gerekiyorsa botu takacaksın, movement yoksa yüzüğü falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar