Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ilk defa baştan sonra bitirdim bugün yarı-pug grupla, 3 saat sürdü. bi de tank girmiştim, valla son bossta artık beynim kulaklarımdan aktı. last try diye kafa göz girdik kestik 5-6 wipe sonunda
Mesaj tarihi:
Vay be hala transmog itemlar satılıyormuş, 16k'ya lvl 15 chest sattım, 2 aydır koyuyorum gitmiyodu. 2500g'ye de bir bot gitmiş. Demekki direneceksin satmak için :D.
Mesaj tarihi:
bana çok sardı valla ya

tabi mythic raiding falan yapıyoruz raid liderlik falan yapiom guild işleri vs derken baya oynuorum oyunu

bir de artifact olayı başka spec oynama olayı hoşuma gidiyor

destroyum main olarak ama bir yandna demonologye switch ediom single target fightlarda biraz da ona kasiorum, farklı game play güzel oluyor.

ama evet raid mythic 10+ falan yapıktan sonra öle eskisi gibi gidip world quest mythic +2 falan farmlamiom çıkıyorum oyundan.

Karazhan güzel oldu şimdi trial of valorla uğraşılır biraz sonra da ver elini nighthold ^_^
Mesaj tarihi:
Bana da ilki 2 hafta önce falan düşmüştü. Genelde 2. legendary daha kısa sürede düşüyor edindiğim izlenime göre. Zaten forumlarda falan legendary düştükçe düşme şansının artması bug'ını düzeltemedikleri mevzusu tartışılıyor sıkça.
Mesaj tarihi:
İlkinin düşme zamanı ne oldu sizde? Ben Hunterı 110'layıp başladım adam gibi contente daha yeni tabi de, kaç hafta beklemek lazım ortalama diye sorayım dedim..
Mesaj tarihi:
bana gecen hafta dustu. guild'deki tank kalmıstı en son dusuremeyen. gecen hafta bi gecede 10-12 m+ falan yapıyoduk dusurmek icin, dusmedi. dun aksam emissary chest'i acarken "bakın acıyorum, geliyo leg" falan diye dalga gecerken dusurdu adam.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Dün bis legendary prot pala yüzüğü düştü hc raid'den. Legendary'leri ikiledim. Giydiğim ilvl 870 oldu, total de 875.

o kadar agladin bana dusmez etmez diye ikinciyi almissin hala bir tane var bende gozun kaldi kesin.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

düşer neden düşmesin, düşürmüşü var

order hall upgrade ile 2 tane equip edilebiliyor malum, 3. için yeni bir patch mi gelecek falan diye şey ettim. hoş ben 2. yi düşürdüm equip edemiyorum, order resourceları kasmadığım için. 25 gün falan var sanırım hala ..
  • Yeni Oluştur...