Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ARTIFACTS BECAUSE LORE IS FOR NOOOBS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hani azshara? hani N'zoth? varsa yoksa legion peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Surda oyuni biraktim oyun soyle boyle diye aglayanlarin alayi geri donecek ahaha adamlar isi biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 aszhara yi 5 man bossu olarak koyarlar gene dfafdsasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Norak benden önce davranmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben dayanamadım yine hype yaptım özür dilerim, yolunmayı hakediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Dark propheti kim sıktıysa artık hahah Legion geri geliyor lan. Demon Hunter süper olacak, yeniden mi başlasam ne yapsam offfff Yeni honor sistemi , artifact silahlar oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hype hype =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 direk blood elf dm açıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 diger konudan devam edelim bence baya konustuk. ismi degistirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 olm ilk defa bişeyin birinçisini yapıyorum dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 dh acılacak illa ki ama illidan'ın kopyası olmak zorunda mıydı? blind night elf'ler dolusacak yine internet cafeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Xoroth ve Argusta geçer diye umuyordum legion expansionı muhtemelen legion bitirmek istemediler legionı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Alıp oynıcaz işte gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 geldi site http://eu.battle.net/wow/en/legion/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 prepurchase sağlam bişiler versin digital deluxte bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 SPECTRAL SIGHT Demon Hunters’ blindness belies their true powers of perception. They rely on magically augmented sight to detect enemies, even those that hide behind obstacles. METAMORPHOSIS Demon Hunters transform into hellish forms, enhancing their formidable powers: damage-focused Illidari gain incredible swiftness and damage allowing them to finish their prey, while those who prize defense become nigh invincible in their demonic forms. UNRIVALED MOBILITY Demon Hunters can double jump, vault in and out of combat, and even unfold their monstrous wings to perform gliding descents and surprise enemies from above. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 silver hand dedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Alıp oynuyucaz abi işte. Eminim 110'a kadar olan kısım çoğu single'a 10 basacak. Sonrası gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 I AM BLIND NIGHT ELF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://eu.battle.net/wow/en/legion/#characters burada da ana karakterler var. Maiev dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 human pala levellanır ama ashbringer için. lan daha geçen yazdım güzelim ashbringer story yarım kaldı vanilla'da diye dasfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 beta gelmiş indiriyorum şuan ne alaka bu kadar erken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 abi tekrar alıntılıyorum bana saygı duymanız icin sdfghg. toggie said: şimdi wiki'den okudum biraz da, yeni exp'e gecis eventi olarak tomb of sargeras 5m dungeon'ını koyabilirler. gul'dan'in buraya gelişi, son boss olarak öldürülüşü falan olabilir. ölümü çok net değil hala anladığım kadarıyla, netleşmiş olur. maiev ve illidan'ı da burada bağlayabilirler. ama bu kadarı geçiş eventi için fazla olur tabi. adam gecis eventinin aynen bu sekilde olacagını soyledi. 5man tomb of sargeras'ta gul'dan'i öldürüyoruz. boylelikle nasıl öldüğü ortaya cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar