Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

SPECTRAL SIGHT
Demon Hunters’ blindness belies their true powers of perception. They rely on magically augmented sight to detect enemies, even those that hide behind obstacles.

METAMORPHOSIS
Demon Hunters transform into hellish forms, enhancing their formidable powers: damage-focused Illidari gain incredible swiftness and damage allowing them to finish their prey, while those who prize defense become nigh invincible in their demonic forms.

UNRIVALED MOBILITY
Demon Hunters can double jump, vault in and out of combat, and even unfold their monstrous wings to perform gliding descents and surprise enemies from above.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tekrar alıntılıyorum bana saygı duymanız icin sdfghg.

toggie said:

şimdi wiki'den okudum biraz da, yeni exp'e gecis eventi olarak tomb of sargeras 5m dungeon'ını koyabilirler. gul'dan'in buraya gelişi, son boss olarak öldürülüşü falan olabilir. ölümü çok net değil hala anladığım kadarıyla, netleşmiş olur. maiev ve illidan'ı da burada bağlayabilirler. ama bu kadarı geçiş eventi için fazla olur tabi.

adam gecis eventinin aynen bu sekilde olacagını soyledi. 5man tomb of sargeras'ta gul'dan'i öldürüyoruz. boylelikle nasıl öldüğü ortaya cıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...