Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Şu an oyunda 11 class, 34 spec mevcut. Bunlardan 5 class'ın 5 spec'i tank, 5 class'ın 6 spec'i healer, 7 class'ın 11 spec'i melee dps 6 class'ın 12 spec'i range dps. Şu an ortalama bir mythic raidde mage/druid/warlock/hunter gibi range dps class'lardan ortalama 2 tane varken dk/warrior/rogue harici feral/enhancement/windwalker gibi melee speclerinden hiç olmayabiliyor. Şu noktada oyuna yüksek ihtimalle yeni bir melee dps spec'i eklenmez. Melee dps spec'i olmayan class'ın yüksek ihtimal tank spec'i de olmaz. Blizzard oyuna yeni bir pure dps class da eklemeyeceğinden eklenicek class yüksek ihtimal dps/dps/healer ranged bir class olur. Bir tahmin üretmek gerekirse bence witch doctor en yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sylvanas naptı la catada anlatın bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ya olm 1 kerede horde üstünden yürümesin şu plot, kendi factionumuzu kese kese bir hal olduk yeter yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Hearthstone la birleştireceklermiş, Sylvanas ölüyo, Varian a mind control atıyo ölünce, hop hikaye alliance a dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 te dranor çıkmadan sylvanasın bacısı girecek devreye diye bi dedikodu çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Ally olarak horde'a , horde olarak ally'a saldırdığım raid istiyorum ben sıkıldım dış mihraklardan. warcraft dediğin orc vs horde savaşı değil mi? film de tamamen bunun üzerinden gidiyor. Ben saf, oyunlarda kestiğim düşmanları keserek raid yapmak istiyorum. Çok saçma değil mi abi raid kapısında düşman olduğun şey, kapıdan geçtiğinde aynı düşmanı kesmek için uğraşıyosun. Horde'ı horde'a düşman etmekten vazgeçsinler artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Garrison'da çıkmış birine sanırım, http://i.hizliresim.com/b22amn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Gemi isimleri belli zaten :p Beğenmezseniz kendinizde değiştirebiliyorsunuz. Destroyer isimleri Bladefist's Undoing Destroyer Uncommon Vol'jin's Glaive Destroyer Uncommon Leap of Faith Destroyer Uncommon Loken's Bargain Destroyer Uncommon Durotan's Pride Destroyer Uncommon Mrgrggrgl Mark III Destroyer Uncommon Ra-Den's Lightning Destroyer Uncommon Lor'themar's Arrow Destroyer Uncommon Tempest's Wake Destroyer Uncommon Thaurissan's Reach Destroyer Uncommon The Awakener Destroyer Uncommon The Shattered Sun Destroyer Uncommon The Surging Mist Destroyer Uncommon Tiger's Palm Destroyer Uncommon Tortolla's Shield Destroyer Uncommon Bad Juju Destroyer Uncommon Tyr's Hand Destroyer Uncommon Ursoc's Roar Destroyer Uncommon Ursol's Bite Destroyer Uncommon The Shadow Hunter Destroyer Uncommon The Dawnchaser Destroyer Uncommon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 http://i.imgur.com/duljWMP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 NE GULDANMIŞ ARKADAŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ya acık kapı bırakmıslar da bir sonraki expansion'da bu konu olacak demek değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ulan bütün warcraft hikayesi Nerzhul ile başlıyor. Guldan ile devam ediyor. Arada nerzhul ayrı bir tehdit olarak geliyor. Resmen her bir bok bunların başından çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Burning legion expansion u bekliyordukda kısmi oldu işte. Bence yine burning legion temalı bişi abes kaçar. Açık kapı her expansionda bırakıyorlar gerçi. Ben değişik bir şeyler yaparlar diye umuyorum. 3 gün sonra göreceğiz =p gerçi ne kadar detaya girecekler bakalım. Ner'zhul kitapta legion tarafından fena kekleniyor. Bırakmak istediğinde ise iş işten geçiyor. Gul'dan bile bile o salak istemiyorsa ben bu gücü alabilirim diye giriyor. Yani bir gul'dan var aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 nerzulu kestikmi biyerde? Dranei kızlı questte bi kağışma vardı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bunu yapan guild'ler mevcut, stormscale ally'da vardı benim guildim mesela her gece 30-40 kişi herhangi bir horde şehrini basıp saatlerce elimizde tutmaya çalışıyorduk, bazen horde tarafındaki guild leader'lerin skype'tan anlaşarak 40v40 guild çarpışmaları oluyordu onlar da baya zevkliydi, ashran base kamp falan aşırı organize olunca leader de yetenekliydi herkesi tek tek yönetiyordu, saatin nasıl geçtiğini anlamıyorduk :) tunch said: Ally olarak horde'a , horde olarak ally'a saldırdığım raid istiyorum ben sıkıldım dış mihraklardan. warcraft dediğin orc vs horde savaşı değil mi? film de tamamen bunun üzerinden gidiyor. Ben saf, oyunlarda kestiğim düşmanları keserek raid yapmak istiyorum. Çok saçma değil mi abi raid kapısında düşman olduğun şey, kapıdan geçtiğinde aynı düşmanı kesmek için uğraşıyosun. Horde'ı horde'a düşman etmekten vazgeçsinler artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 samaella said: nerzulu kestikmi biyerde? Dranei kızlı questte bi kağışma vardı ama. dungeonda kesiyoruz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 dungeonda kaçmıyomuydu lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 kaçıyo işte ondan sonra yok herhangi bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Kaçmıyor burial groundsda kesiyoruz dungeonın sonunda. Ally questinde kaçıp oraya saklanıyordu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 sağ warlord bir grommash kaldı sanırım. Iron horde un gerisi geberdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Grom öleli cok oldu, mezarı Ashenvale'de git bi cicek falan dik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 hangi timeline dan baktığına bağlı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Yeni genişleme hayırlı olsun... http://i.hizliresim.com/aD0XnO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 oh azshara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar