ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 İstiklal'de iki hafta önce olmuş. Yolda yururken bunlara çarpan elemanı 3 kisi öldürmüş. Görüntüler var. Hani kusura bakma deyip geçilecek bir mevzu nerelere gelmiş. Çocuk 3vs1 iyi direnmiş belki kendine çok güvenmiş ama bir Sürü Bıçak Yarası almış. Hiç kimsenin müdahale etmemesi de çok acayip. http://t24.com.tr/haber/istiklal-caddesinde-omuz-atma-cinayeti,303289 Böyle mevzularda ne kadar iyi dövüş sporu bilirsen bil luzumsuz kavgalara girmemek Lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Asayiş Büro ekipleri 3 zanlıyı kıskıvrak yakaladı Bıktım bu ulkeden adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Adamların geçim derdi vs yüzünden, şehir stresinden patlayacak bomba gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Kimsenin mudahele etmemesi garip degil artik. Daha gecen gun yardim etmeye calisan adamin arkasindan ates ettiler, bok yoluna gidiyordu. Sokagin ortasinda uc kisi birini bicakliyorsa etrafta polis ararim, yoksa sessizce cekilirim. Insanlik yapani olduruyorlar bu ulkede. Istediginiz lafi edin, ne derseniz deyin; kendi canim daha onemli random adamdan. Biri oraya girseydi bicaklanirdi ve olurdu buyuk ihtimal bu adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 olay gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 gordugun zaman kosarak kacacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 GERGE said: Kimsenin mudahele etmemesi garip degil artik. Daha gecen gun yardim etmeye calisan adamin arkasindan ates ettiler, bok yoluna gidiyordu. Sokagin ortasinda uc kisi birini bicakliyorsa etrafta polis ararim, yoksa sessizce cekilirim. Insanlik yapani olduruyorlar bu ulkede. Istediginiz lafi edin, ne derseniz deyin; kendi canim daha onemli random adamdan. Biri oraya girseydi bicaklanirdi ve olurdu buyuk ihtimal bu adam gibi. abi biri dur yapma etme falan diyor 1:20'de adamın tepkisi SANA DA SOKARIM HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bu 3 kişiden birine sorsan delikanlıdır asarız keseriz reis ama öyle delikanlılar ki 3 vs 1 de bile karşıya bıçak çekebiliyorlar nasıl şerefsiz beyinlerinin nasıl çalıştığını oradan rahat anlarsın adam iyi direnmiş bıçağa kadar gezi olayından sonra istiklal çok bozdu şunu da ekliyim son 1 senedir kadiköy sahil iskelenin orası da çok bozdu ipini koparan her türde insan türedi her gün halay horon çekiyorlar adamlar parazit gibi güzelim kadiköyün içine de edecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 3 kişisininiz hadi dayak atıyorsunuz dövüp bırak. niye öldürüyorsunuz adamı bıçakla. ayrıca bu tarz durumlarda mantık>delikanlılık. pardon kardeş diyip geçicen. bu devirde tekme tokatlı kavga kalmadı anasını satayım. ortaokuldan itibaren bıçağı takıyorlar artık sdfs. yanındaki kızı taciz etmeydi,fiziksel bulaşma gibi ağır tahrik unsurları yokken girmemek lazım kavgaya. taksim ve kadıköy'ü bu nedenle sevmedim hiç. gündüzü güzel de geceleri işin şansa kalıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ağır tahrik olunca gircen mi kavgaya? bıçağı takınca napcan? gereksiz otu boku gurur meselesi yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 yanındaki kıza fiziksel taciz veya sana zarar veriyorlarsa gir tak en fazla 3 sene alırsın bu hukuk sisteminde zaten bacıma sövdü ben oruçluyken de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 öldürmezsen içeriye girmezsin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 yok öldür sonra gelip bulmasın az yat çık edit: şeytan gibiyim boşverin yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hayir abi neden bicak tasiyorsun? Ben asabi adamim, bicak falan tasimam kendi iyiligim icin. Durduk yere katil mi olayim. Derdi ne bunlarin belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Durun animi anlatayim yeri gelmisken. Metroda ise gidecem uykuluyum, gozlerim yari kapali, birden biri dan dun gecirdi arkadan yaklasip. Adamin geldigini falan da gormedim bi anda kafayi kollarken buldum kendimi. Noldunu anlamam bi 5-10 saniye surmustur kafadan yumruklari yerken arkam hala donuk adama. Gozum dondu, basimin donmesi gecer gecmez giristim adama. Dogru duzgun hatirlamiyorum sonrasini, adam aglayana kadar yumrukladim yerdeyken, aglayinca kendime geldim. Yanimda bicak, sopa falan olsaydi kesin olmustu adam. Sonra karisi geldi stahp pls diye, kadinla tartismaya basladik. Megerse bunlar metroya binecekken onlerini kesip onlardan once girmisimde, adam sinirlenmis falan hikaye anlatiyor. Kadin polisi ariycam dedi, cikardim telefonu onlardan once ben aradim. Her yer kamera zaten metroda, yusufluk bi durum yok yani. Bakinca gorecekler kayitlarda. Polis geldi once, adamin gozleri sis, burnunun da saga cektigini gorunce beni tutuklamaya kalktilar sonra etraftakiler soyledi obur adam daldi once, barbar turk kendini korudu dediler. Adami tutukladilar, ben dedim sikayetciyim, mahkeme var 3 vakte kadar. Benim kafanin sag tarafi sisti baya arka tarafta patates tarlasi gibi oldu ama suratta bisi yok. Eve gittim esim beni gorunce krize girdi, dedim esas diger adami gorcektin, adam tarumar oldu bebisim dedim, inandiramadim. Bizim beyi dovmusler diye uzuldu :( Hayir kavgadan da kacan adamim basim belaya girmesin diye, katil ediyorlardi az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bi tane de kadinin agzina carpsaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Megersem adam yunanliymis, dovende turkmus. Kadinda cok etkilenmis aslinda ama cok belli edememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hangi trendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 trende adam dovulur mu lan. neo gibi adami tutup tavana carpip biraksaydin. sonrada tel ile eve port olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 NoTwisT'in anıyı okurken ben sinirlendim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hem milletin önünü kes metroya binicem diye hem de üstüne dayak at. Ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar