Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kırılmaz cam ekran koruması kullanmayın

chrome

Öne çıkan mesajlar

çünkü ekran koruması kırılmıyor ama ekranınız kırılıyor. artık şoku içeri mi yansıtıyor bilmiyorum tam 500tl na patladı bana. çevrenizde yap falan diyen olursa dinlemeyin. cam kırıldı ekranı korudu bende diyenler çıkacaktır, o da zaten küçük bir şok etkisi olduğu için camı çatlatmıştır falak o denli bir şok zaten etkilemiyor telefonunun ekranını. orta ölçekli şok etkisini de artık arttırıyor mu naapıyorsa ekranın kırılmasına neden oluyor. kullanmayın kullandırtmayın efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bir prensiple çalışıyor bilmiyorum ama ekranın canımdan önce koruyucu camın kırılması gibi bi sistem iddia etmiyorlar zaten. Ekran camına gelecek darbeyi kısıp, kırılma önceki threshold'u yükseltmek. E haliyle normalde düşüp kırılcağı sırada o korumayla kırılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

çünkü ekran koruması kırılmıyor ama ekranınız kırılıyor. artık şoku içeri mi yansıtıyor bilmiyorum tam 500tl na patladı bana. çevrenizde yap falan diyen olursa dinlemeyin. cam kırıldı ekranı korudu bende diyenler çıkacaktır, o da zaten küçük bir şok etkisi olduğu için camı çatlatmıştır falak o denli bir şok zaten etkilemiyor telefonunun ekranını. orta ölçekli şok etkisini de artık arttırıyor mu naapıyorsa ekranın kırılmasına neden oluyor. kullanmayın kullandırtmayın efenim.

Sanki parçalardan cehalet akmış la.. Vay babasını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...