chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 çünkü ekran koruması kırılmıyor ama ekranınız kırılıyor. artık şoku içeri mi yansıtıyor bilmiyorum tam 500tl na patladı bana. çevrenizde yap falan diyen olursa dinlemeyin. cam kırıldı ekranı korudu bende diyenler çıkacaktır, o da zaten küçük bir şok etkisi olduğu için camı çatlatmıştır falak o denli bir şok zaten etkilemiyor telefonunun ekranını. orta ölçekli şok etkisini de artık arttırıyor mu naapıyorsa ekranın kırılmasına neden oluyor. kullanmayın kullandırtmayın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Telefonu satmayı düşünmüyorsanız ekrana hiç bir müdahale yapmamak Lazım bence. 3k verip telefon alıyor insanlar 50 liralık ekran filmi takıyor. Plastiğe dokun dur. Ha satarım diyorsan ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 tempered glass screen protector gayet iyi anlasilmiyor bile telefonu yere dusurup ekran koruyucuya bok atmayin sanki olmasa kirilmayacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 peki aynı şiddette yere düşseydi ve kırılmaz film olmasaydı ekranın kırılmayacak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Ben kullanmadığım için bilmiyorum, yok mu onun rakamları. Örneğin şu kadar kuvvete karşı korur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 dokunmatik telefonu koruyucu ile kullanmak tam fakirlik, dokunmatik çalışmıyor bile doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 gayet güzel çalışıyor tempered glass. 5 liralık ekran koruyucu kullanıp bok atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Nasıl bir prensiple çalışıyor bilmiyorum ama ekranın canımdan önce koruyucu camın kırılması gibi bi sistem iddia etmiyorlar zaten. Ekran camına gelecek darbeyi kısıp, kırılma önceki threshold'u yükseltmek. E haliyle normalde düşüp kırılcağı sırada o korumayla kırılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 dusup kirilmayi engelleyen cam koruma degil zaten, case. cama taktigin anca direk darbelere, cizilmeye karsi korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Var oyle zimbirtilar ya takip cekicle falan vurmaya calisiyo adamlar. Bi de nanokaplama falan var, degisik kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Evet cekıcle vurunca kırılmayan ekranı kırmak nasıl başarı bilmiyorum, bir yerde hata var ama uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Benim malım bozuldu. O halde hepsi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 sakınan göze çöp batar. cep telefonunu icadından beri kullanıyorum. hayatım boyunca ne kılıf ne ekran koruması kullandım. bi kere bile ekran kırmışlığım yok sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 chrome said: çünkü ekran koruması kırılmıyor ama ekranınız kırılıyor. artık şoku içeri mi yansıtıyor bilmiyorum tam 500tl na patladı bana. çevrenizde yap falan diyen olursa dinlemeyin. cam kırıldı ekranı korudu bende diyenler çıkacaktır, o da zaten küçük bir şok etkisi olduğu için camı çatlatmıştır falak o denli bir şok zaten etkilemiyor telefonunun ekranını. orta ölçekli şok etkisini de artık arttırıyor mu naapıyorsa ekranın kırılmasına neden oluyor. kullanmayın kullandırtmayın efenim. Sanki parçalardan cehalet akmış la.. Vay babasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mahalle arasi cakal telefoncudan ₺20 ye taktirdiysan normaldir zarar vermesi. Buff var en iyi benim bildigim, gerisi hikaye zaten. UAG + buff alin telefonunuz tanri parcacigi olsun. 400-500 vermeyin ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Red said: sakınan göze çöp batar. cep telefonunu icadından beri kullanıyorum. hayatım boyunca ne kılıf ne ekran koruması kullandım. bi kere bile ekran kırmışlığım yok sdfs. aynen benim de lesim yok koruma sifir. Koylu gibi kilifla jelatinle ne kullancam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 20 TL'ye taktırdım memnunum. Kırılma umrumda değil çizilmesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Sağlam kılıf kullandıktan sonra glass zaten gereksiz kalıyor. Çizilmelere karşı jelatin yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ince telefon alıp 30cmlik kap takınca çok anlamsızlaşıyor hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 2 yıldır hiçbirşey takmadan s4 kullanıyorum, ekranda en ufak çizik yok.jelatin, telefonun kalitesini düşürüyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Telefonun mis gibi dayanıklı camını kıracak kadar denyoysanız filmle de kırılır zaten. Telefonu yüzlerce başka çer çöp ile aynı çantaya fırlatan bir bayan değilseniz, masalara koyduğunuzda çizilmemesi için bir arka kapak/kılıf almak yeterli. Ön temiz kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ben de g3'ü 1 yıldır filmsiz kullanıyordum tek çizik yok. film taktım 1 haftada çizikle doldu asdlkjf. arkada ince spigen kapak var sadece köşeleri de koruyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 O yapıştırılan plastikler tam bir köylülük. Gidip HD ekranlı telefon alıyosun üstüne plastik yapıştırıyosun. Eğer kılıfsız kullanıyosan çizilmeye karşı eyvallah (ki oda dokunmatik ekranda elle melle zor ancak anahtarın yanına koyarsan çizilir) onun dışında yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 en iyi bozuk para ciziyor akhtsdrkfhajdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar