Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kırılmaz cam ekran koruması kullanmayın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çünkü ekran koruması kırılmıyor ama ekranınız kırılıyor. artık şoku içeri mi yansıtıyor bilmiyorum tam 500tl na patladı bana. çevrenizde yap falan diyen olursa dinlemeyin. cam kırıldı ekranı korudu bende diyenler çıkacaktır, o da zaten küçük bir şok etkisi olduğu için camı çatlatmıştır falak o denli bir şok zaten etkilemiyor telefonunun ekranını. orta ölçekli şok etkisini de artık arttırıyor mu naapıyorsa ekranın kırılmasına neden oluyor. kullanmayın kullandırtmayın efenim.
Mesaj tarihi:
Nasıl bir prensiple çalışıyor bilmiyorum ama ekranın canımdan önce koruyucu camın kırılması gibi bi sistem iddia etmiyorlar zaten. Ekran camına gelecek darbeyi kısıp, kırılma önceki threshold'u yükseltmek. E haliyle normalde düşüp kırılcağı sırada o korumayla kırılmıyor.
Mesaj tarihi:
sakınan göze çöp batar. cep telefonunu icadından beri kullanıyorum. hayatım boyunca ne kılıf ne ekran koruması kullandım. bi kere bile ekran kırmışlığım yok sdfs.
Mesaj tarihi:
chrome said:

çünkü ekran koruması kırılmıyor ama ekranınız kırılıyor. artık şoku içeri mi yansıtıyor bilmiyorum tam 500tl na patladı bana. çevrenizde yap falan diyen olursa dinlemeyin. cam kırıldı ekranı korudu bende diyenler çıkacaktır, o da zaten küçük bir şok etkisi olduğu için camı çatlatmıştır falak o denli bir şok zaten etkilemiyor telefonunun ekranını. orta ölçekli şok etkisini de artık arttırıyor mu naapıyorsa ekranın kırılmasına neden oluyor. kullanmayın kullandırtmayın efenim.

Sanki parçalardan cehalet akmış la.. Vay babasını
Mesaj tarihi:
Mahalle arasi cakal telefoncudan ₺20 ye taktirdiysan normaldir zarar vermesi. Buff var en iyi benim bildigim, gerisi hikaye zaten. UAG + buff alin telefonunuz tanri parcacigi olsun. 400-500 vermeyin ekrana.
Mesaj tarihi:
Red said:

sakınan göze çöp batar. cep telefonunu icadından beri kullanıyorum. hayatım boyunca ne kılıf ne ekran koruması kullandım. bi kere bile ekran kırmışlığım yok sdfs.
aynen benim de lesim yok koruma sifir. Koylu gibi kilifla jelatinle ne kullancam zaten
Mesaj tarihi:
Telefonun mis gibi dayanıklı camını kıracak kadar denyoysanız filmle de kırılır zaten. Telefonu yüzlerce başka çer çöp ile aynı çantaya fırlatan bir bayan değilseniz, masalara koyduğunuzda çizilmemesi için bir arka kapak/kılıf almak yeterli. Ön temiz kalsın.
Mesaj tarihi:
O yapıştırılan plastikler tam bir köylülük. Gidip HD ekranlı telefon alıyosun üstüne plastik yapıştırıyosun.

Eğer kılıfsız kullanıyosan çizilmeye karşı eyvallah (ki oda dokunmatik ekranda elle melle zor ancak anahtarın yanına koyarsan çizilir) onun dışında yazık.
  • Yeni Oluştur...