olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 mesela bende s2 var annem kullanıyor hala canavar gibi, ayfon clasik var o da çatır çatır çalışıyor. g4 ü öneriyorum o telefonlar arasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ben s6 aldım cumartesi, s2 s4'den sonra şart olmuştu. baya memnunum şu ana kadar. ama alırken 1.5k bandında asus zenphone dikkatimi çekmişti, bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Samsung galaxy alpha 4.7" uyuyorsa hiç düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 samsung tavsiye edenlerin listesini yapalım, bir gece toptan hepsini evden aldırıp imha edelim. yeni nesiller kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 gayet iyi samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 al işte... şaşırdım mı? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 yav said: Sony x3c ile bir haftayi gectik.10 numara 5 yildiz telefonmus. Gecen gun kano'ya binelim dedik, telefonu da aldim yanima sulumulu ortamda 4k videolar cektim ettim epey mutluyum. Z3 compacttan bahsediyorsun dimi? Bunu ben de düşünüyorum ya, ama alırsam gider ayı gibi havuza atlar vidyo çeker bozarım diye korkuyorum sdf. İnternette hep failladı yorumları geziyor, immersionda her türlü mortu çekiyormuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bingildak said: al işte... şaşırdım mı? hayır. apple'cısın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 https://cdn-webimages.wimages.net/051a25738ef01641282258041501439f401b9a-wm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Appleci olsa yine iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ya öfff, bu da farklı olacam diye kasıyo. he he greatest he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 https://static.artfire.com/uploads/products/2015/02/01/50/11191229/large/haters_gonna_hate_unicorn_htc_one_m8_cover_case_4022ab15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 su huaewei mate iyimis pil fln ama 6" yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 axedice said: yav said: Sony x3c ile bir haftayi gectik.10 numara 5 yildiz telefonmus. Gecen gun kano'ya binelim dedik, telefonu da aldim yanima sulumulu ortamda 4k videolar cektim ettim epey mutluyum. Z3 compacttan bahsediyorsun dimi? Bunu ben de düşünüyorum ya, ama alırsam gider ayı gibi havuza atlar vidyo çeker bozarım diye korkuyorum sdf. İnternette hep failladı yorumları geziyor, immersionda her türlü mortu çekiyormuş falan. z3 c evet ben hala çok memnunum. hearthstone hafif kasılmaya başlamıştı, oyun kendi update'i ile gene su gibi akmaya başladı nedense. su olayına gelince, ben havuza az soktum çıkardım ve yıkadım. kanoya bindim ölüdenizde bir sürü su sıçradı. şelaleye soktum çıkardım defalarca. sonuçta hiç bir sıkıntısı yok. tabi ki AA SU GEÇİRMİYOMUŞ BUNUNLA DALABİLİRİM O ZAMAN diye bi dünya yok... pile gelince 30 saat çatır çatır kullanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 -Deno- said: gayet iyi samsung değil. S4'ü upgrade etmişsin. Bu da onu kötü yapıyor. Büyük lollipop ile baya bi kullanılmaz hale gelmişti. S4 çok yeni cihaz. s6'ya upgrade ettirtmemesi gerekirdi. Ha can sıkıntısına değiştirdiysen bilemem tabi :) S4 muadili Htc One M7 ise hala çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 etmeyecektim, babam benim eski s2'yi kullanıyordu. 4 sene sonunda alet açılmaz hale geldi. ben de s4'ü babama verdim, s6 aldım. ama dediğim gibi s4 ile herhangi bir sıkıntım yoktu. s6 da taş gibi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bingildak said: samsung tavsiye edenlerin listesini yapalım, bir gece toptan hepsini evden aldırıp imha edelim. yeni nesiller kurtulsun.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 iyi iyi diye gazlamaya calıstıgınız iphone4-4sler aslında bildiğiniz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 z3c'ye bende halleniyorum,ama durup dururken ekranı çatlıyor diye şeyler yazmışlar nette ne kadar dogru acaab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Lg g flex 2 almayı dusunuyorum,3gb ram varmıs,ne dersınız alınırmı bu fıyata(1499) .yoksa 200-300 daha ekleyıp note 4 mü almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 z3c iyi, tavsiye ediyorum. cam çatlaması teknolojik talihsizliktir dedim aldım, millet genelde başına kötü bişey geldi mi yazıyor internete çok doğal olarak. belli bir seri çatlak çıkmış olabilir, öyle devam edecek olsa kimse sony almazdı. kumar mı, kumarsa oranı epey düşük bir kumar bence. diğer tüm marka modeller için de geçerli sayılır bu. 5-10 defa da diz/kalça seviyesinden düşürdüm, havuza şelale'ye 30sn'den az olmak kaydıyla soktum. bendeki sağlam yani--şimdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar