Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 O gold ne lan öyle abow ::o Bonjo temsili http://www.youtube.com/watch?v=XtU11Rk3fb8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sabo haklı, handlock'ta dmg yemek önemli. daha doğrusu handlocka tempo sağlayan güçlü bir mekanik. gerisi boş tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Zaten her türlü damage alıyorsun ;p rakip dövüyor ehehe. Pitlord koyarsın kendini dövdürürsün ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 inanılmaz saçma olabilecek potansiyele sahip. boş board'a insen sekizinci turda ve tap'lesen. olacak iş değil lan. hele 4 mana ve üzeri bir şey çekersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bunu çekip gelen kartın Jaraxxus olduğunu dusunsene, MASTER SUMMONER sdsafsa edit: şimdi dikkat ettim kartın arka planında jaraxxus duruyor zaten sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bu arada kafaya koydum aslında yeni expansion ile 50 pack satın almayı, 30 pack civarı da gold ile almayı. ama bi yandan da gvg'ye bakıyorum. setten çıkan kullanılan epic ve legendary'ler çoooooooooook sınırlı Legendary: Dr boom, Malganis, biraz Neptulon, azıcık Sneed, Voljin ve Toshley Epic: Piloted Skygolem, Medivh, Qurtermaster, biraz da Fel Reaver ve Lightbomb bu mu lan yani? 3 tane legendary, 3 tane epic için mi o kadar para vericem diyorum yani bi yandan da. Kararsız kaldım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sabonis said: inanılmaz saçma olabilecek potansiyele sahip. boş board'a insen sekizinci turda ve tap'lesen. olacak iş değil lan. hele 4 mana ve üzeri bir şey çekersen... Ben bu legi hiç başarılı bulmadım ya yanlış bakıyoruz birimiz. 8 mana costa 4/4 + random ?/? Koyuyorsun ama 8 mana costa çok daha efektif legendaryler var yani ne biliyim, ama taunt lockta iş yapar diğer türlü kumar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 o yüzden "potansiyel" dedim zaten. kontrol vs kontrol matchup'ında kullanılması çok daha kolay. aggro biraz azalırsa metaya girebilir kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sabonis said: bu arada kafaya koydum aslında yeni expansion ile 50 pack satın almayı, 30 pack civarı da gold ile almayı. ama bi yandan da gvg'ye bakıyorum. setten çıkan kullanılan epic ve legendary'ler çoooooooooook sınırlı Legendary: Dr boom, Malganis, biraz Neptulon, azıcık Sneed, Voljin ve Toshley Epic: Piloted Skygolem, Medivh, Qurtermaster, biraz da Fel Reaver ve Lightbomb bu mu lan yani? 3 tane legendary, 3 tane epic için mi o kadar para vericem diyorum yani bi yandan da. Kararsız kaldım şimdi. Kesin alacak gibi girip yazdıkça almaktan vazgeçmek... 50 pack e card back veriyorlarmış neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://i.imgur.com/W04xDnn.png ya bu adamlar gerçekten aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 agro locklar akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar