progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 greeniz de greeniz diye yarım saat rerö yaptı. replacable battery nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 (düzenlendi) servise 5k verince çok güzel replace oluyor pil. Eylül 12, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 iphone özet: yeni kap rengi, 48mp kamera, usb-c şarj. pro: titanyum kaplama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 sessize alma tuşu değişmiş eylem butonu gelmiş what an innovation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 bu fotolarin su anda pek bi kiymeti espirisi fln yok ya. kimse donupte 5 yil onceki tombik halini gormek istemiyor. buyuk olasilikla 12371239 tane cekilip bir daha hic bakilmayacak fotolari toptan AI ile kullanicilabilir hale getirilecek, gezdigin yerlerden tut, iste yaslanma hizina (ne kadar yiprandigin ile alakali olabilir), o anki modunun ne olduguna fln fistik. google photos az biraz girisiyo bu iste bakalim nasip kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 (düzenlendi) Hemen 1 TB iPhone 15 Pro Max almalıyım! ABD: 43051 TL - ortalama net maaş: 108420 TL İngiltere: 53776 TL - ortalama net maaş: 87944 TL Almanya: 56422 TL - ortalama net maaş: 81182 TL Türkiye: 92999 TL - ortalama net maaş: 10000 TL Hmm... düşündüm de... en iyisi almamak. Eylül 13, 2023 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 ahmedinejad, 12.09.2023 14:18 tarihinde dedi ki: bizim milletin pro max 1 tb merakı nedir onu anlamıyorum. diğer iphonelara çöp muamelesi yapıyor millet. tamam onlar da pahalı da en pahalısını alma zorunluluğu mu var kizillelma, 12.09.2023 14:48 tarihinde dedi ki: Orhan ofiste Ahmet’e hava atıyor Ayşe tüm ofis kadınlarına hava atıyor Bu kadar maalesef . Özelliklerini kullanan görmen imkansız.… çok application kullanan, çok fotoğraf çeken, video çeken, Spotify'da müzikleri offline dinlemek için saklayan vs birisiysen 128 GB depolama yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 iOS 17 akşama geliyor iPhone XS sonrası çıkan cihazlar için https://www.apple.com/tr/ios/ios-17/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 6s e gelmiyorsa bir onemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Steve Jobs yıldız tozu olma yolculuğuna çıkalı 12 yıl oldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 ios13/14 sonrasi cok fena zortladi ya tlf ios17 de penis gibi olmus yukseltmeyi dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 patlayan sigara getirene kadar ayfon getireydin ecnebistandan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 ya da fil dasssak derisinden cuzdan getirseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 ios'daki uygulamalarda galeri, kişi vs. izni veriliyor bunlar kafasına göre tarama yapıp veri analizi yapmalarını da kapsıyor mu yoksa sadece insta da bir foto paylaşırken galeriden seçebilmek için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Apple’ın Scary Fast etkinliği yayınlanıyor: Bu sefer daha geç bir saat tercih etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 scary expensive... usb-c 130 usd mi gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Adamlar m1pro ve m1maxi cikardiklarina pismanlardir. M2 gume gitti o cpular yuzunden, m3 de soru isareti. Fiyati ucuz bu arada eski macbook pro’lara gore. Release msrp’leri 2000 dolar civarinda oluyordu m1 oncesi cihazlarin. M3’u galiba 1700 dolar gibi bir rakamdan salmislar. Yani Turkiye fiyati 63000 lira tabii ama soyle bir dusununce hedef kitlesinin 1-1.5 aylik maasi yine. Fena degil. Bir de aliyorsun 10 sene kullaniyorsun. Benim 2015 macbook pro’u esimin kardesi kullaniyor, 2021’de kendime m1pro alinca ona verdim. 6 sene tik demeden isimi gordu alet. Gerci iki kez sorun yasadim ama 1 haftada anakart degistirip geri verdiler garanti dahilinde. Bir de 2020’de garantisi bittikten cok sonra ekranindaki antireflektif malzeme soyuldu, komple ekrani yine bedavaya degistirdiler covid’in ortasinda nispeten kisa surede. M1pro yerine Monster laptop alacaktim hem is hem oyun laptop’i yaparim diye, sirf musteri deneyimi icin Apple’dan vazgecemedim. Bir de ustune desktop guncelledim oyun icin ama artik oyun deneyimi de daha iyi. En basidinden Baldur’s Gate 3 native olarak mevcut sjfk Apple onlari ovdugum icin bana para versin artik ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 ruhunu satmissin RUHUNU!! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Archangel_, 06.10.2023 10:03 tarihinde dedi ki: patlayan sigara getirene kadar ayfon getireydin ecnebistandan dr cum iskandinav ulkelerinde hersey cok pahali baktim da 20k kaydi ekleyince burayla hemen hemen ayni fiyata geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Zam gelmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 zamcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 As threats to user devices continue to evolve, we work tirelessly to develop powerful new protections for our users and their data," a spokesperson for Apple said in a statement to CNN. "In the rare cases where a thief can observe the user entering the passcode and then steal the device, Stolen Device Protection adds a sophisticated new layer of protection." Users will have to opt-in to Stolen Device Protection in their settings, as it will not be automatically toggled on once the software update is completed. iOS 17.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar