Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

para vermeye gerek yok ki beleş spotify yeter, kütüphanede olmayan veya sonradan kalkan tek tük şeyler de youtubedan dinlenilebilir np. winrar lisansı almak bile daha mantıklı olabilir dijital şarkı satın almaktan 2022'de imho

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Babam akradaşında görmüş iphone6 beğenmiş easycepten yenilenmiş iphone 6s aldım (önceden samsungA6 kullanıyordu) wirelessa hiçbirşekilde bağlanmıyor ağ ayarları sıfırlama telefonu sıfırlama dahil herşeyi denedim olmadı easycep geri gönderdik 5 gün sonra sorun yok diye geri gönderdiler rezil firma ya uğraşmak istemiyorum artık, tamirmi olması gerekiyor wireless modülün ? istanbulda önerebileceğiz bi yer varmı servis ?

Mesaj tarihi:

Kendi servisi de bu işlere girmiyor zaten, anakart ücreti verirler, ama bu telefonun sıfır anakartı olduğunu sanmıyorum. Bi ihtimal degisim ücreti diyip bi fiyat verip şu modeli alırsanız o fiyatı düşeriz derler.

Mesaj tarihi:
On 29.07.2022 at 02:58, kizillelma dedi ki:

Apple now has 

860 million paid supscribers

Apple Third-Quarter earning

Apple Services tek başına coca-cola, disney, hp, tesla, nike gibi firmalardan daha fazla gelire sahip. Ama ona rağmen apple music sikko

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 09.08.2022 at 01:48, KillJoy dedi ki:

Apple Services tek başına coca-cola, disney, hp, tesla, nike gibi firmalardan daha fazla gelire sahip. Ama ona rağmen apple music sikko

kaliteli olma gibi bir ihtiyaci oldugunu dusunmuyordur...

Mesaj tarihi:

farklidir, bilerek birlestirmiyorlar ipad satmak icin apple'daki bir arkadas soyledi.

touch screen de o yuzden gelmedigini soyledi ayni mantikla.

ise yariyor gibi bende hem macbook pro hem ipad pro var. ?

Mesaj tarihi:

Hangi customization oldu ki apple'da icon customization olsun. Ne verirsek onu kullanicaksiniz, kafaniza göre biseyler yapamazsiniz diyorlar ilk çıktıklarından beri.

Anca jailbreak ile yapılır, o başka.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, sardalya dedi ki:

farklidir, bilerek birlestirmiyorlar ipad satmak icin apple'daki bir arkadas soyledi.

adamlar zeki abi, mesela multi user account'u da o yüzden getirmiyorlar. ne oluyor, bi tane bana bi tane hanıma 2 tane iPad satıyor adam sana. tertemiz strateji. ürününe güveniyorsan böyle cesur olabiliyorsun.

Mesaj tarihi:
13 saat önce, MrLevie dedi ki:

Icon customization shortcutlar uzerinden yapiliyordu bir ara da, şu ara mümkün mü emin değilim. 

Adam camera'nın shortcutını yapıyor istediği iconla, peki orjinal camera iconını gizleyebiliyor musun? Yoksa 2 tane mi camera oluyo ?

Mesaj tarihi:
On 22.08.2022 at 16:30, sardalya dedi ki:

bilerek birlestirmiyorlar ipad satmak icin apple'daki bir arkadas soyledi.

ya sonra apple'a niye ana baci kufrediyorsun. Haketmiyorlar mi...

• Yeni Oluştur...