Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Tirt, macbook air'i replace eder diye heves edip aldim. Simdi 2 yasinda cocuga cizim tableti oldu. Klavyeyi satiyorum, gecen ay da yeni macbook air aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 11 saat önce, pattisliborek dedi ki: 2016 ipad air baya yavaşladı, onu oğlana verip yeni pro alıcam galiba da Keyboard deneyimi nasıl tecrübe eden var mı? alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 On 14.03.2022 at 17:36, kizillelma dedi ki: iOS 15.4 iPadOS 15.4 İstanbul Turkey 8:00 pm TRT .. iphone 12>= maske ile face id özelliği geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 iPhone 8 kullanıyorum ama bu da ömrünü tamamladığında çok büyük ihtimalle bir iPhone daha alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 On 18.03.2022 at 17:29, KillJoy dedi ki: iphone 12>= maske ile face id özelliği geldi Maske opsiyonel olarak ofise geri döndük tebrikler Apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Onun yerine ekrana parmak okuyucu koysalardı olmaz mıydı. Sırf bu yüzden bile iphone alıcak olsam yeni iphone se alırdım heralde. Abi yatarken ekrana bakıyorum yüzüme denk getirmek acayip bayık. Ön tarafta parmak okuyucu çok iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 M1pro ya da max kullanıp da laptop'ın kendi hoparlörlerinden müzik dinleyen var mı aranızda? Saçma sapan iyi değil mi? Ben eski macbook pro'yla beraber logitech z207 kullanıyordum, kaldırdım attım. Airpods pro'dan ve xm3'ten falan da daha dengeli (hepsini eq ayarsız kıyaslarsak basları xm3'ten az, tizleri de airpods pro'dan sdf) ve temiz bence. Tabii audiphile değilim ve mükemmel kulaklarım olduğunu iddia edemem ama deneyimleyenler ne düşünüyor merak ediyorum. Bu arada akustiği iyi bir oda için konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Apple Discontinues iPod Touch İlk iPod u elime aldığım günü hatırlıyorum Sanki Galadriel in saçlarından bir tel almışım gibi Büyülü bir an .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 (düzenlendi) ipod touch 4th gen ile adim atmistim iosa, 230 dolar 430tl ye falan almistim hic unutmam, 2011 civari sanirim yil :)) cok acayip bi aletti, retina ekrani iphone4te veya ipod touch4thgen de ilk defa görüp etkilenmeyen yoktur zaten Mayıs 14, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 On 23.03.2022 at 10:02, deadwoll dedi ki: M1pro ya da max kullanıp da laptop'ın kendi hoparlörlerinden müzik dinleyen var mı aranızda? Saçma sapan iyi değil mi? Ben eski macbook pro'yla beraber logitech z207 kullanıyordum, kaldırdım attım. Airpods pro'dan ve xm3'ten falan da daha dengeli (hepsini eq ayarsız kıyaslarsak basları xm3'ten az, tizleri de airpods pro'dan sdf) ve temiz bence. Tabii audiphile değilim ve mükemmel kulaklarım olduğunu iddia edemem ama deneyimleyenler ne düşünüyor merak ediyorum. Bu arada akustiği iyi bir oda için konuşuyorum. 2 adet 14" M1pro gecti elimden suana kadar ikisini de hoparlor cizirti yapiyor diye geri yolladim 3.cuyu bekliyorum sdf. Ses iyi ancak belli bir seviyenin uzerinde low end frekanslarda cizirti/distortion yapiyor. Daniel Tompkins - Ruins Su sarkinin introsunu max seviye seste cizirti yapicak mi acaba senin ki deneyip paylasirsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 14 m1 proyla denedim cizirti duymadim. kulaklarda sikinti oldugunu dusunuyorum acaba sana gelen partide mi problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 geri yollamakla iyi yapmisim o zaman muhtemelen oyle ama internetten baktim benzer sorunla karsilasan insan dolu baya. bakalim 3.cu de durum ne olucak. dunyanin parasini verince OCD aziyor iyice yok orasi boyle surasi soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 doğru ben de ilk aldığımda bu alt kapakta yanları açmışlar 14"ler ile birlikte, ulan dedim niye kesik bu alt kapak bu arada m1 ile apple benim laptop algımı bozdu. m1 arm olduğu için uyumsuz çok paket var, arada bir problem yaşıyorum geliştirme yaparken ama hem performans inanılmaz, hem şarj inanılmaz, fan sesi duymuyorum hiç bir şekilde, touchpad, ekran, ses vs zaten apple kalitessi rakibi yok başka. inanılmaz bir şey ya. linux yüklü başka laptopa geçiyorum bazen gerekiyor, attan inip eşeğe binmiş gibi hissediyorum. touchpadden gacırtı sesi geliyor, fanlar durudk yere coşuyor, pil 5 saate bitiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 @Anelor firsatim olunca deneyip yazacagim. Cizirti problemiyle karsilasmadim ama hic. Acaba cizirtinin kaynagi laptop degil de uzerinde durdugu masa olabilir mi? Hani oyle degildir muhtemelen de, bazen en bariz seyler gozumuzden kacabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 (düzenlendi) x86 sistemlerde usb portları (genelde gen3 portlara takılı mouse oynatırken) çalıştıkça ve EIST/c stateler ile işlemci hızı inip çıktıkça statik ses geliyor mobodan ama arm platformlarda böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum, işlemcisinin downclock olayını engelleyip bi denesene, sabit clock kalsın. high performance seçeneği falan varsa windows gibi Mayıs 19, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 abi saçma bir soru olacak belki ama normal pc'ye usb dongle ile bağlanan bluetooth klavyeyi macbook'a dongle olmadan tanıtabiliyor muyuz? kafam karıştı bir buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 abi usb dongle dediğin bluetooth dongle sa, evet bt donglesız bağlanır. benim bluetooth klavye 2 çeşit bağlantısı var. 2.4ghz usb dongle da var mesela ona usb verici gerekiyo eğer bluetooth bağlantı kullanmayacaksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 hah süper ya eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 her klavyede olmaz yalniz o, sadece 2.4g dongle ile calisanlar var. bi de 2 mod hem bluetooth hem dongle olanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 (düzenlendi) meh. "since the MacBook Air laptops use Lightning ports, you'll need a USB-A to Lightning adapter." bendeki logitech illa malzeme istiyor demek ki bağlanmak için. m345 modeli air'de 2 tane çıkış var sadece. birine zaten monitörü takıyorum. diğerine de ufak bir usb hub aldım klavyeyi ve gerekirse diğer şeyleri takmak için. ama sarj kablosunu takacak yer kalmadı haliyle. bu sorunu nasıl çözebilirim? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08JGD4RQT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1 şundan başka çarem var mı? 300 lira buna bayılmam mı gerek illa, düz bluetooth klavyeler de aşırı pahalı. Mayıs 23, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 evet maalesef, bu tip bi donglea ihtiyacin var. tek eksisi bu aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 O dongle’larin en iyisini ve bol girislisini al bu arada. Ayni anda external hdd, sd card, mouse, klavye vs. takman gereken bir senaryoyla karsilasirsan yine para bayilma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 aynen soyle seylere bak bence de https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Adaptörü-Ethernet-Surface-MacBook/dp/B08HZ1GGH9/ref=sr_1_6?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2DLBEXFHETP3X&keywords=usb+c+dongle&qid=1653310308&sprefix=usb+c+dongle%2Caps%2C128&sr=8-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Continuity kapsamında yakında iPhone'u webcam gibi kullanabilecekmişiz. Mac'lerin webcam'leri hep ortalamada kaldı, bence fena sayılmayacak bir gelişme olmuş: You’ll soon be able to use an iPhone as a Mac webcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 zamlar zibamlandi. x'e almistimcilar gelsin. ben baslim 7 ay once ipad mini son nesil 5500e aldim entry model. su an 11400 lira. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar