ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 En ucuz iPhone 8000 den başlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 se2 yerine ortadaki model var. lcd ekranlı ucuz model. çentikten 2020 yılında vazgeçerler ancak. 2020'ye kadar çentikli iphone'lar devam eder. ne zaman iphone çentik kaldırır o zaman herkes kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Iyi bari se2 ciksa masrafa girecektik. Ekrani kirik s7'im ile devam edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 iphone 6 ahizesi bozuldu, tamir ederler mi ? garantiden değiştirmiştim para ile 1.5 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 ginaly said: Iyi bari se2 ciksa masrafa girecektik. Ekrani kirik s7'im ile devam edeyim kökü kırık s2'm var benim de kehkehkeh yapmadan duramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 period Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Aiko said: iphone 6 ahizesi bozuldu, tamir ederler mi ? garantiden değiştirmiştim para ile 1.5 sene önce. ahize bozuk dediler mi ? Ben de öyle sanıyordum. meğerse tıkanmış sadece, troy'a götürdüm adamlar ücretsiz temizledi eskisi gibi oldu. Çok var böyle 6 kullanıp da benim gibi aynı sorunu yaşayan ve durumu bu şekilde ücretsiz halleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 DarKRideR said: Aiko said: iphone 6 ahizesi bozuldu, tamir ederler mi ? garantiden değiştirmiştim para ile 1.5 sene önce. ahize bozuk dediler mi ? Ben de öyle sanıyordum. meğerse tıkanmış sadece, troy'a götürdüm adamlar ücretsiz temizledi eskisi gibi oldu. Çok var böyle 6 kullanıp da benim gibi aynı sorunu yaşayan ve durumu bu şekilde ücretsiz halleden. ben koydum teşhisi. karşıdan ses gelmiyor. olabilir dediğin. Troy ne bu arada ? mağaza mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 abi ben de bozulmamıştır ya toz vardır diye gittim temizlettim hiçbi farkı yok. asla ama asla duyamıyorum karşı tarafı. anca ortam tamamen sessiz olacak öyle konuşabiliyorum. yoksa kulaklıksız imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Apple yetkili servisi ya, Marmara Park'ta götürdüm ben. https://www.troyestore.com/stores Benim de kademeli olarak azalmıştı ses, bir yerden sonra hiçbir şey anlamamaya başladım. Kulaklık veya çevrede teksem hoparlörü falan açıyordum. Götürdüm ucuz olsun diye tanıdık bir telefoncuda ahizeyi değiştirttim hatta. Troy'a gitsem en az 400 falan çekerler diyordum, 100'e değiştirttim. Önce bir tık iyiydi, çıkma mal diye daha iyisi olmaz falan dedi keko. Sonra 2-3 hafta içinde tekrar eski haline döndü. En son sokarlar dedim Troy götürdüm. Bir arkadaş anlatmıştı bana da oldu böyle böyle yaptırdım diye işte neyse. Ahize bozuksa 650TL dediler, ama bi temizleyelim falan filan sorun oymuş. Temizledi verdi teşekkürler, güle güle askdjfas Şubelerinden birine götür işte, ahize temizliği ücretsiz hizmetmiş hepsinde. Bi denettir olmuyorsa girecek biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Ben 2 defa temizlettim. Simdi 3. Kez doldu yine. Ahize tikaniyor toz ve ter va den yapisip. Gotur apple store a boyle baya sert bir fircalari var. onunla temizliyorlar ama ustundeki film yipranabilir diye uyariyirlar. Onun disinda 5 dakikalik is. Randevu bile alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Aynen ben de direkt önünden geçerken uğradım işte ayak üstü yapıp verdiler. Bu üstteki mağazalardan birine yakın işiniz varsa 5 dk götürüp hemen gösterin. Boşuna o ses problemini çekmeyin ya, 1.5 ay canım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Benim duyu gucun gelisti. Artik daha iyi duyuyorum aylardir tikali ahizeye alistigimdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 DarKRideR said: Apple yetkili servisi ya, Marmara Park'ta götürdüm ben. https://www.troyestore.com/stores Benim de kademeli olarak azalmıştı ses, bir yerden sonra hiçbir şey anlamamaya başladım. Kulaklık veya çevrede teksem hoparlörü falan açıyordum. Götürdüm ucuz olsun diye tanıdık bir telefoncuda ahizeyi değiştirttim hatta. Troy'a gitsem en az 400 falan çekerler diyordum, 100'e değiştirttim. Önce bir tık iyiydi, çıkma mal diye daha iyisi olmaz falan dedi keko. Sonra 2-3 hafta içinde tekrar eski haline döndü. En son sokarlar dedim Troy götürdüm. Bir arkadaş anlatmıştı bana da oldu böyle böyle yaptırdım diye işte neyse. Ahize bozuksa 650TL dediler, ama bi temizleyelim falan filan sorun oymuş. Temizledi verdi teşekkürler, güle güle askdjfas Şubelerinden birine götür işte, ahize temizliği ücretsiz hizmetmiş hepsinde. Bi denettir olmuyorsa girecek biraz :( bende de var aynı problem bi götüreyim bakayım. zorludaki apple'a gitmiştim telefon açılmıyordu bariz batarya problemiydi. dedim bataryayı değiştirin parasını vereceğim. kontrol edelim önce dediler, kontrol ettiler makine ölmüş mü dedi ne dedi artık hatırlamıyorum bataryayı değiştirmediler. garantide bitmişti 1,5k tl civarı da para istemişlerdi kasa değişimine eğer yaparsam. kalsın dedim hanıma verdim telefonu, eminönünde çakma batarya taktırmış telefon cillop gibi çalışıyor ama bu batarya da ömrünü tüketiyor artık. tekrar batarya taktırmak istiyorum. orada hallederler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ne kadar mağdur varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 abi su telefon nasil halen satiyor anlamiyorum. su telefonun cozuburlugu, bataryasi ve problemleri baska markada olsa 88 kere batmisti, herifler halen satiyor peynir ekmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 valla 4,5 sene falan oldu iphone 6+ kullanıyorum. pil sıkıntısı ve ahize sesi sıkıntısı dışında yazılımsal yada donanımsal hiçbi sorunu yok. daha bi tane arkadaşım yok ki aldığı bi android telefonu (samsung, lg vs) 3 seneden fazla kullansın istisnalar dışında. taş gibi telefon valla. en az 1 2 sene daha kullanırım. değiştirmeye ihtiyacım bile yok. ps: pil sıkıntısı dediğimde pilini değiştirttim 150 liraya applestore'da. yepyeni oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Aga önceki postta "asla karşı tarafı duyamıyorum" diyosun, bu mu taş gibi 2 sene daha gidicek telefon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 alıştım abi artık ona sfdsadfsad onun dışında taş gibi. ztn telefonla konuşan bi insan değilim. benim için okey yani şu andaki durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Telefonun asil ozelligini kullanamayip nasil okey olabiliyo ya. Bende de var 6s+ , bi iki sene daha gider yani. Calismayan biseyi yok ama wireless hotspotu zor baglaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Emre333 said: abi su telefon nasil halen satiyor anlamiyorum. su telefonun cozuburlugu, bataryasi ve problemleri baska markada olsa 88 kere batmisti, herifler halen satiyor peynir ekmek gibi enayi cok, 5000 dolar deseler benim gibiler gene alir X var XS de alirim no problemo zaten bozarlar yakinda bunu da yazilimla, XS storelara gelsin. %50'de telefonun kendini kapattigi gunleri unutmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Esh said: Telefonun asil ozelligini kullanamayip nasil okey olabiliyo ya. Bende de var 6s+ , bi iki sene daha gider yani. Calismayan biseyi yok ama wireless hotspotu zor baglaniyo benim için asıl özellik değil abi konuşma yapmak telefonda. genelde yazışarak anlaşıyorum insanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 ben telefonla hic konustum mu bilmiyorum, bos sigara icenler, ev hanimlari veya gercekten VIP insanlar telefonla hallediyor islerini skalanin iki ucundan birinde olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 ayfoncuyla androidçi arasındaki fark, androidçi pil azalınca ahize bozulunca yenisini alabiliyor. ayfoncu zengin veya dedicated fan değilse iki sene sağlam iki sene bozuk kullanıyor. ayrıca 6+ eylül 14'te çıkmış, çıktığı gün alsan bile anca dört sene yapıyor, nasıl 4.5 diye abartıyorsun mokoşko :) 3.5tur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 https://www.apple.com/apple-events/september-2018/ 12 eylül akşam 8 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar