kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Saldırının ardından 2 ay geçmesine rağmen FBI'ın kıramadığı San Bernardino saldırganının telefonunu Apple'ın kırması kararına varıldı. ABD mahkemesinin kararına yönelik Apple'dan henüz resmi bir cevap gelmedi. http://www.ntv.com.tr/dunya/san-bernardino-saldirganinin-telefonunu-apple-kiracak,JUThvqgIVU-Mw8N9lQ_-0w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Kendi kendilerine mi karara varmislar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 FBI iki aydır telefonu kıramıyor ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Apple device lar sanilanin aksine fazla iyi securitye sahip demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 DarKRideR said: paralı olan yöntem hangisi sfsfsa telefon sim kart istiyor whatsapp için, şimdi değiştiresim gelmedi bir kaç konuşma kaydı almak için... http://www.backuptrans.com/android-whatsapp-to-iphone-transfer.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Grego said: itools da vardır o kesin, yoksa da gayet faideli birşey apple ın abukluklarına. kurcaladım da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 getirsinler beşiktaşa ikindi namazından önce kırılmış halini teslim ederler. servis bedeli : 50 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Esh said: Apple device lar sanilanin aksine fazla iyi securitye sahip demek. After it emerged that the FBI was demanding that Apple create a backdoor in its iOS software to help agents access information on the San Bernardino shooter's iPhone, CEO Tim Cook has taken the unusual step of publicly commenting on the matter. In an open letter posted to the company's website, Cook details Apple's involvement in the case, when a locked iPhone was recovered following a terrorist attack that killed 14 people and injured 22 more on December 2nd, and explains why it's "too dangerous" for the company to acquiesce to government demands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Tim Cook http://www.apple.com/customer-letter/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 PR tamamen bunlar. kim derse desin inanmayın bunlara. HTC, samsung, google, microsoft. hepsi oluk oluk ne isterlerse akıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Androidian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 iphone 6s kullaniyorum. bir kac sorun var, telefonun erkenden kapanmasiyla ilgili. 2 farkli durum var. 1- metroya yururken eger hava cok ski bi sekilde soguksa(bahsettigim soguk -10, -15 civari) kapaniyor, ki bununla ilgili yazilari okudum internette. -2,-3'ten sonra kapanmalar olabilir lyon pil icinde ki maddeden dolayi zart zurt. 2- bazenleri ise olduk olmadik zamanda normal oda sicakliginda otururken, bir kac app acikken(ki bunlar oyun degil) %7 civarlarinda kapanmalar oluyor. her iki durumda yeniden acabilir miyim diye power tusuna yukleniyorum. beni sarj et diyor hiyar. iphone 5s kullanirken boyle bir sorun yasiyordum. pili degistirdim. hakikatende balon gibi olmus pil. sonra rahatlamisti telefon. ama bu telefonuda ciktigi gun aldim. arti sarj etme islemlerine cok onem veriyorum. bitmeden sarjada takan birisi degilim. bi kac yerde okudum, battery doctor indir bak bakalim vs diye. onun kontrolunde sarj ettim ama yok cacik. sildim gectim. any ideas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 bataryan olmus olabilir, benimki de 100% (battery doctor ile) sarj etmedigim zaman 5%-11% gibi kapaniyordu. usendigimden degistirmedim henuz bataryayi. bi apple store'a git baksinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ya bu 6s 9.2.1 update yapınca yavaşladı sanki alet? herşeyi silip mi yapmak lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 clean install her zaman daha iyi performans veriyo abi. ben de yaptimdi 5s'te cok yavaslatmisti. sonra direkt format bastim telefona. kaymak gibi olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 valla pişman oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Clean install nasıl oluyor yani önce backup alıp sonra factory defaulta döndürüp update yapıp ve son olarak backup restore mu yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 benim telefon kapanma problemim nolcek ? rusya'da apple store diye bi nane yok. turkiye bakar mi telefona ? ya da baska alternatif nedir. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 barnacle said: valla pişman oldum.. ekstra birşeye rastlamadım, senin telefon belki şişmiştir çok program varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 "The iPhone 5se will allegedly be revealed by Apple at a March 15th event, come with the internals of an iPhone 6S, improved camera setup." iPhone 6S'in özelliklerine ama daha iyi bi kameraya sahip ve orjinal iPhone 5 şeklinde bir iPhone gelirse şahane olur valla. "improved camera setup"a takıldım. 6S'e göre mi improved yoksa 5S'e göre mi improved... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 6s e göredir, eski telefonu niye çıta koysunlar donanımı 6s hedeflerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 1,600 mah batarya kapasitesi var. neredeyse 5s ile hiçbir farkı yok. ben 5s'den 6plus'a geçince dünyalar kadar ferahlamıştım batarya ömrü sayesinde. mesela dün sabah %50 ile evden çıkıp 2 saate yakın görüşme, 2-3 saat internet kullanımı vs derken akşam 9'da eve %10'un altına düşmeden döndüm. 5s olsaydı öğlenleyin pil mokoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Boyut olarak IP5 benim için süperdi. Şimdi 6 boyutuna da alıştım ama cepte falan rahatsız ediyor beni bu boyut yani ikisinin arası bir boyut olsa güzel olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ipad pro çok hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bu saatten sonra 2000 lira verilip 5s alinir mi ya? Annemde ahi gitmis vahi kalmis bi 4s var, babamda da ne idugu belirsiz bi Windows phone var, birer 5s alayim diyorum da cok pahali lan. Annem iOS'a zar zor alisti, Android kullanmayi ogrenmekle ugrassin istemiyorum, babamin da gozu iPhone'larda. Ikinci elle falan da ugrasmak istemiyorum falan, darda kaldim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar