sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 0ne ı 150 tl ye satın almış anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kazik yemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sizin böyle kıskançlıktan adama saldırmanizi izlemek için üste para bile verirdim, sdf. Gelmişken konuyla ilgili de mesajim olsun madem. Yeni mezun ya da 20/25 yaş aralığında biri için hiç yoktan iyidir. Gidin çalışın işte. Bi yerden başlayın ki devami gelsin. Önce emeklemeyi öğrenin sonra yürüme ve koşma işine girersiniz. Sipeys sen en son deve isindeydin, o nooldu, devam mi. Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 S-H said: tldr şişkonun hayata ve düzene isyanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 çerkezköy çok uzak,yoksa düşünürdüm,1250 maaşta oraya tası topragı alıp taşınmaya gitmeye yetmiyor,yoksa piyasa şartlarına göre normal bir başlangıc maaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Abi şöle bir şey var. Piyasayı bilen adamım asgari ücretle mühendis çalıştırıldığını da bilen adamım. Ama 125 TL Nette çok acımasız. Anlıyorum yetiştirilmek üzere diyosunuz ama gene de 1250 çok az. Ha şöle bir şey var Çerkezköyde kiralar felan çok düşüktür orada oturan bir üniversite ya da yüksek lisans öğrencisi bulursun adam hem okur hem çalışır felan o zaman olurda. Patiden zannetymiyorum kimseyi çalıştırabilieceğini. Bu arada alevi sahibi olması şey mi demek? Yeşil semaye değiliz. Bana garip geldi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 şirket aktivitesi olarak mumsöndü oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 goldbären said: şirket aktivitesi olarak mumsöndü oynuyorlar bitti televizyon hayatin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bence nevzat basganin hediyesinden sonra turkiyede toplu is birakma yasanmaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 JrStorMesT said: Sizin böyle kıskançlıktan adama saldırmanizi izlemek için üste para bile verirdim, sdf. Gelmişken konuyla ilgili de mesajim olsun madem. Yeni mezun ya da 20/25 yaş aralığında biri için hiç yoktan iyidir. Gidin çalışın işte. Bi yerden başlayın ki devami gelsin. Önce emeklemeyi öğrenin sonra yürüme ve koşma işine girersiniz. Sipeys sen en son deve isindeydin, o nooldu, devam mi. Hahahah eziklik yapma len. Deve işi nedir, hayal bile edemeyeceğin bir şirkette hayal bile edemeyeceğin bir iş yapıyorum, deve ye binmek de dahil, sen düşün. Zengin düşmanı değilim şahsen, görgüsüzleri sevmiyorum. Sequo nun parasıyla hiçbir problemim yok, parasını kişiliği haline getiren insanlarla problemim var. Sende ikisi de yok, o çok kötü işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Harika isim var deveye bile biniyorum sen dusun. Bu nasil bir arguman lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 İş beğenmemek değil. İş güzel ama maaş düşük. 1250 TL üniversite mezunu yabancı dil bilen bir çalışan için az. 2000 Net dese koşarak girin derdim ama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 harika iş dediği de yine çokuluslu şirkete tüm zamanını enerjini satıp karşılığında 10-20k falan alırsın en fazla. gizliden kendine tapıp "ben şöyle iyiyim böyle süperim mhhhm kariyerim imrenilecek bir kariyer" diye bir motivasyonunuz olması lazım ki yapılabilsin. yoksa manken masajlama falan değildir rüya işi. ? hı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 O diil de beyaz yakalinin birbirini ezmesi :/ Olm niye lan? Benim sirketim oyle iyi boyle iyi boyle mukemmel. Sanki sirket senin mk. Alirlar o koltugu abi. Alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 tüm enerjimi satıp 20k almaya okeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sen kendini satmaya da okeysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 KONUŞTURMA BENI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 1250 diye gidin konuşun, onu en azından 1500 yaptırırsınız orada. vermiyorsa da çerkezköy ü görmüş olursunuz işte. ayran tost birşeyler vardır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 izmirde iyi mayışlı iş buldunuz da ben mi gelmedim it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış. şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Esh said: O diil de beyaz yakalinin birbirini ezmesi :/ Olm niye lan? Benim sirketim oyle iyi boyle iyi boyle mukemmel. Sanki sirket senin mk. Alirlar o koltugu abi. Alirlar. Bide Yankı gibi olmak var. Bodrum Valisi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bodrum'un valisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Adam mı? Adam ne arar la patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Esh de artist artist geçiniyor burada ama bodrumda evinin bir odasını kiralayan biri işte. Öbür türlü olsa eminim bir davet ederdi, "gel kral dairesinde kal" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Grego said: 1250 diye gidin konuşun, onu en azından 1500 yaptırırsınız orada. vermiyorsa da çerkezköy ü görmüş olursunuz işte. ayran tost birşeyler vardır orda. 1250 x 13/12 = 1354 TL 1354 + AGİ = 1455 TL civarı ele geçecek olan para Çerkezköy'de 500-600 TL'ye kral ev tutuluyor. Servis var. Şu ana kadar tek bir cv elime ulaşmadı öm'den gelen 6-7 tane mesaja rağmen. Yarın yurtdışına gidiyorum. Söyleyeceğim, ilan verip bulsunlar bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar