Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekranda Beliren Yatay Çizgi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle Merhaba herkeze. Son 3 gündür CS:GO ve internet sayfalarında gezinirken monitörün sağ üstünde beyaz biz çizgi yatay olarak belirip bi anda gidiyor. Özellikle CS:GO oynarken Beyaz çizgiyi çok net görebiliyorum arada gözüküp yok oluyor.

Ne yapmalıyım ?
Ekran kartım Sapphire R9 280 Dual X. Garantisi devam ed
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

birde bir üstteki post u quote lamıyoruz, sorun da 30 dk içinde cevaplanacak, bize mesaj attığın için teşekkürler

Tamamdır cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum efendim. İyi çalışmalar
Mesaj tarihi:
vsync felan zaten açık değil hepsini low da denedim gene oluyor üstadlar sağa sola döndüğümde beyaz yatay çizgi 3-4 gündür böyle olmaya başladi dedim geçer vs geçmedi garanti şart
Mesaj tarihi:
63-65 derece arası seyrediyor sıcaklık. Bu sıcaklığında beyaz çizgi yapacak kadar yüksek olmaması gerekiyor. Ha anlarım 80 dereceye vurursun yapar da 63-65 normal değil mi.
Mesaj tarihi:
yok be şaka yapıyorum, ekran kartınla ilgili bir problem vardır, temizleyince geçtiyse kasma çok, arada gidip geliyorsa git garantiye ver, garantisi bittiyse adresini ver gtx760 atayım bir tane görür işini.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

yok be şaka yapıyorum, ekran kartınla ilgili bir problem vardır, temizleyince geçtiyse kasma çok, arada gidip geliyorsa git garantiye ver, garantisi bittiyse adresini ver gtx760 atayım bir tane görür işini.

Bugün gene aynı şeyi yapti 20 saniye kadar oyunda parçalanma oldu sonra düzeldi bir daha yapmadi yok kıllandım vereceğim bayram bitsinde
  • Yeni Oluştur...