darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Öncelikle Merhaba herkeze. Son 3 gündür CS:GO ve internet sayfalarında gezinirken monitörün sağ üstünde beyaz biz çizgi yatay olarak belirip bi anda gidiyor. Özellikle CS:GO oynarken Beyaz çizgiyi çok net görebiliyorum arada gözüküp yok oluyor. Ne yapmalıyım ? Ekran kartım Sapphire R9 280 Dual X. Garantisi devam ed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 herkese olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 yildirimokur said: herkese olacak. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 herkez değil herkes diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 dreagloth said: herkez değil herkes diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ah abi sizde olmasanız ya cansınız ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 birde bir üstteki post u quote lamıyoruz, sorun da 30 dk içinde cevaplanacak, bize mesaj attığın için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 dreagloth said: birde bir üstteki post u quote lamıyoruz, sorun da 30 dk içinde cevaplanacak, bize mesaj attığın için teşekkürler Tamamdır cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum efendim. İyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 sizde olmasanız değil, siz de olmasanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ekran kartı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 GTX 980 al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 vsync kapalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 para olsa da 980 alsak üstad :D göndericem garantiye bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 vsync felan zaten açık değil hepsini low da denedim gene oluyor üstadlar sağa sola döndüğümde beyaz yatay çizgi 3-4 gündür böyle olmaya başladi dedim geçer vs geçmedi garanti şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Isınmıştır. Oyunu azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 63-65 derece arası seyrediyor sıcaklık. Bu sıcaklığında beyaz çizgi yapacak kadar yüksek olmaması gerekiyor. Ha anlarım 80 dereceye vurursun yapar da 63-65 normal değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Ekran kartını ve giriş soketini iyice temizledim sanki geçti gibi olursa garantiye vereceğim artık yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 AMD ise yapar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 evet amdlerin yeni özelliği yatay çizgi. bug değil lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ekranda beliren yatay çizgiye bile konu açacaksak ohoo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 yildirimokur said: herkese olacak. böyle bariton sesle kehanet belirtmiş gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Lectre said: ekranda beliren yatay çizgiye bile konu açacaksak ohoo :P haklısın üstad. Ama yani anlam veremedim arada beliriyo gidiyo geliyor kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 yok be şaka yapıyorum, ekran kartınla ilgili bir problem vardır, temizleyince geçtiyse kasma çok, arada gidip geliyorsa git garantiye ver, garantisi bittiyse adresini ver gtx760 atayım bir tane görür işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Lectre said: yok be şaka yapıyorum, ekran kartınla ilgili bir problem vardır, temizleyince geçtiyse kasma çok, arada gidip geliyorsa git garantiye ver, garantisi bittiyse adresini ver gtx760 atayım bir tane görür işini. Bugün gene aynı şeyi yapti 20 saniye kadar oyunda parçalanma oldu sonra düzeldi bir daha yapmadi yok kıllandım vereceğim bayram bitsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar