Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overlord

Xenus

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Sam said:

ahahah ben senin son satırı okumadan aynı şeyi dedim içimden.

12

kapışma iyiydi, haftaya bırakmışlar finali demek ben bitecek sandım. bazı skill'leri tahmin ettim ama area power word death tarzı ahah. yine de undead'e işlememesi lazım, ordaki mantığı anlamadım.

Karsiligi var onun, en sacma isimli buyulerden biri, Undeath to Dead. Overlord'daki hayvani metamagiclenmis ama.

Bufflama cok superdi ama =)

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Arcane Age sistemi oyle D&D'nin, MP tarzi, ezberleme yok. Netheril'in yikilisindan sonra ezberleme geliyor, eski sistemle Netherese cok guclendigi icin. Su anda time traval temali bir Arcane Age'e giden oyun oynatiyorum, cok zevkli o sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

3rd editiona çok fazla gönderme var ya ahah. ainz reis widen magic bastı wail of the bansheeye. net 12 levelı var o büyünün asdfadf

the goal of all life is death

ben anlatıyım bu spelli/skilli biraz

satoru başkan momonga karakterini yaparken tematik ilerliyor. karakteri kasarken şans eseri Eclipse diye bir class unlockluyor. onun lvl100 abilitysi tgoalid. basınca 12sn delay koyuyor bütün death type büyülerine. bittiğinde de bir sonraki death type büyünü saving throwsuz magic resisti bypass ettiriyor

tgoalid => 2 turn ayakta kal => widen spell => wail of the banshee

esasında yggdrassilin seviyesi düşünülünce TGOALID o kadar imba bir büyü değil. 12s necromancy delay ve 100 saat cd u var. ayrıca disintegrate tarzı "öldürdüm küllerini rüzgara savurdum hadi git wish bas" da demiyor. self-res consumableları pvp için standart falan herhalde

ama kitapta tasviri daha güzeldi burada sadece her taraf parladı :(

fayto metagame

bütün fight güzel dnd göndermeleri ve metagame ile doluydu anlat anlat bitmez ahah çok keyif aldım. özellikle "saldırmadan kırmızı olmuyor" mekaniğini time stop ve time stopun delayini+hedefli büyü attırtmamasını meteorun aoe ve delayine denk getirmesi sasuga ainz-sama (bütün guardianlar time stopa immune demogorgon gibi)

Sosyal ağlarda paylaş

13

valla fenris'in dediği gibi, yggdrasil tam p2w oyunmuş. pom veren paralı consumable var ya daha ne diyim ahah. algida çubukları paralı mı anlamadım ama.

şaltiya gitti vaay derken onu da reslediler, bütün duygusu gitti işin. neyse anladık yani bu dünyada sırtı yere gelmez böyle alınteri değil miras ekipman varken. :p

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...