Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 her hafta beklemek çok fena bunu ya, biticek olması daha da kötü. keşke sürse gitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Sam said: ahahah ben senin son satırı okumadan aynı şeyi dedim içimden. 12 kapışma iyiydi, haftaya bırakmışlar finali demek ben bitecek sandım. bazı skill'leri tahmin ettim ama area power word death tarzı ahah. yine de undead'e işlememesi lazım, ordaki mantığı anlamadım. Karsiligi var onun, en sacma isimli buyulerden biri, Undeath to Dead. Overlord'daki hayvani metamagiclenmis ama. Bufflama cok superdi ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 sahi öyle birşey vardı, yalnız dnd gibi ezberleme değil de mmo spellbook'tan geniş geniş mp yettikçe sallayabilmek çok rahat cidden. endgame cantrip'lere kalaydı o zaman görürdük. chromatic orb spam ftw gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Arcane Age sistemi oyle D&D'nin, MP tarzi, ezberleme yok. Netheril'in yikilisindan sonra ezberleme geliyor, eski sistemle Netherese cok guclendigi icin. Su anda time traval temali bir Arcane Age'e giden oyun oynatiyorum, cok zevkli o sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 3rd editiona çok fazla gönderme var ya ahah. ainz reis widen magic bastı wail of the bansheeye. net 12 levelı var o büyünün asdfadf the goal of all life is death ben anlatıyım bu spelli/skilli biraz satoru başkan momonga karakterini yaparken tematik ilerliyor. karakteri kasarken şans eseri Eclipse diye bir class unlockluyor. onun lvl100 abilitysi tgoalid. basınca 12sn delay koyuyor bütün death type büyülerine. bittiğinde de bir sonraki death type büyünü saving throwsuz magic resisti bypass ettiriyor tgoalid => 2 turn ayakta kal => widen spell => wail of the banshee esasında yggdrassilin seviyesi düşünülünce TGOALID o kadar imba bir büyü değil. 12s necromancy delay ve 100 saat cd u var. ayrıca disintegrate tarzı "öldürdüm küllerini rüzgara savurdum hadi git wish bas" da demiyor. self-res consumableları pvp için standart falan herhalde ama kitapta tasviri daha güzeldi burada sadece her taraf parladı :( fayto metagame bütün fight güzel dnd göndermeleri ve metagame ile doluydu anlat anlat bitmez ahah çok keyif aldım. özellikle "saldırmadan kırmızı olmuyor" mekaniğini time stop ve time stopun delayini+hedefli büyü attırtmamasını meteorun aoe ve delayine denk getirmesi sasuga ainz-sama (bütün guardianlar time stopa immune demogorgon gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Kosarak eve geldim 18:30'da simulcast'i yakalayacagim diye: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-09-29%20at%2019.00.47.png Special Time ne ulan? Aksam diyor bir de, daha yeni oglen oldu orada. Kaldi bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 adam cooldown bekliyor belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 novel'ı okudum raw indiriyorum emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 raw indiriyorum ben de bekleyemiyecem. beyin kitaptan doldursun altyazıyı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 O degilde, eskiden bazen bir hafta beklerdik saglam altyazi ciksin diye, normal gelirdi. Simdi yarim gun gecikince isyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 şimdi çeviren kalmadı ki zaten, öldürdü crunchyroll sub scene'i. herkes o altyazıları kullanıyor diye uğraşmıyor neredeyse kimse. yıllarca blu-ray için çeviri bekliyorum çıkmıyor bazı popüler serilere bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 3-4 yildir fansub tarafina bakmiyorum hic. Oldu mu tamamen? Ripper sadece sanirim artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yani tamamen değil de eskisinin gölgesi ancak, animesuki gibi siteler tamamen öldü sadece lisanslı olmayanlara izin veren. eskiden seç beğen yapardın, şimdi crunchyroll'u alıp yapıştıranlar arasından ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 madhouse s2 duyurmazsa olay çıkar ya PERFEKTO VORYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ne zaman gelcek ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 gelmis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 virüs nerden takip ediyorsun alarm mı kuruyorsun hiç kaçmıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Acikcasi sans eseri gordum ama Nyaa.se nin rssini kullanarak bolum dustugunde auto download yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Altyazisiz izledim son bolumu. galiba Para harcadim lan ben bu oyuna. P2w ftw deyip dovdu. Diye tahmin ediyorum sfgddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Asdf yok soyle oldu Oyunu birakan butun guild arkadaslari kendi efsane gearlarini buna birakmislardi. En son tensers transformation basip full warrior gear dovdu. Tabi arada bir suru baska ayrinti da var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 13 valla fenris'in dediği gibi, yggdrasil tam p2w oyunmuş. pom veren paralı consumable var ya daha ne diyim ahah. algida çubukları paralı mı anlamadım ama. şaltiya gitti vaay derken onu da reslediler, bütün duygusu gitti işin. neyse anladık yani bu dünyada sırtı yere gelmez böyle alınteri değil miras ekipman varken. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Dostluk kardeşlik sevgi goygoyuyla değil, pay2win diyip dövdü çok iyi ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 neden bütün güzel animeleri 13 bölümle rushlayıp bitiriyorlar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 abi son sahnede momongo elindeki kum saatini kırmadan bişi yapıcaktı şaltiyer tam, o sırada arkasında kafa çıktı bi tane kaldı öyle, küçük kız bişiler yaptı demi orda ikiz olan yoksa gg di bizim eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar