Aceace Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Dragonfire said: sne şimdi altur dan öyle hatalar beklemiyor musun? Abi Albayrak'ın kendisinden beklerim. Hatta düzelteyim. Kendisi bu kadar yazabilsin helal olsun bile derim. Ama en dandik markanın bile halkla ilişkiler departmanında, genellikle 1 tane olan, 3 kuruş paraya çalıştırılan fakat Türkçe bilen birileri oluyor. O birisi de KAMUOYU'NA yazılmasının önüne geçer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 rte oğlu veya damadının bir sürü yeni uber aracı aldığı ve istanbuldaki araçların çoğunluğunun sahibi olduğu söyleniyordu. hatta 3. havalimanı için özel bir anlaşma yapılacağı söyleniyordu taşımacılık için 3. havalimanı ulaşım işini albayraka vermişlerdi zaten uber ile altur birleşirse de şaşırmam. şu trafikteki eski araçlarına çeki düzen verse en azından altur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 https://cdntr1.img.sputniknews.com/images/103594/21/1035942152.jpg https://tr.sputniknews.com/turkiye/201811011035942312-surucu-eylem-uber-halk-istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 gözleri kısıp bakınca halk liseli istiyor olacaktı ki sondan bi önceki harfte sıçtı :( noktayı da yere değil de havaya koymuş cahiller (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 xaty said: rte oğlu veya damadının bir sürü yeni uber aracı aldığı ve istanbuldaki araçların çoğunluğunun sahibi olduğu söyleniyordu. abi yeni uber aracı diye bir kavram yok ki. şöförsen gidiyorsun uber'e kayıt oluyorsun. istersen altındaki araç kiralık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 haberi açana kadar halk lider istiyor diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Ben uefa diye okudum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 ben de uefa okudum noluyor lan diyorum sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 herkes kendinde olmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Lider diye okudum ben de o nasıl D diye bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 libea ne diye bakıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 30% gecirmis minumum fiyatlar cosmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Güçlü Über, Güçlü Lider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar