Grego Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 http://www.diken.com.tr/oto-galeriler-dertli-istanbuldaki-uber-araclarinin-yuzde-70i-piyasadan-cekildi/ ‘Yüzde 70’i piyasadan çekildi’ Olgun, İstanbul genelinde Uber araçlarının yüzde 70’nin piyasadan çekildiğini iddia ederek şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımızın açıklamasının öncesinde geri dönüşler başlamıştı. UKOME kararı gereği lisansların iptal edileceği duyurusunun ardından… Ancak cumhurbaşkanımızın açıklamasının ardından artık Uber araç sahipleri işten tamamen elini çekti ve araçlarını elden çıkarmaya başladılar. Yani şu an piyasada bir belirsizlik var.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 abi star tv'deki söz dizisinde , askerler teröristlerin gemisini basıyor geminin adı uber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 zorlu’nun orada rte’nin şu bahsettiği siyah lüks taksiden gördüm bir tane chevrolet sdfss bu normal taksi mi şimdi olayı nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 DoGMeaT said: abi star tv'deki söz dizisinde , askerler teröristlerin gemisini basıyor geminin adı uber AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Stringray said: zorlu’nun orada rte’nin şu bahsettiği siyah lüks taksiden gördüm bir tane chevrolet sdfss bu normal taksi mi şimdi olayı nedir ki Değilmiş. Benim tipten yabancı çıkarımı yapıyorlar heralde, birkaç kez havaalanı çıkışınca "lüks taksii lüks taksi sörrr" diye yanaştılar, "normal fiyat mı" deyince afallayınca "eaöw yok bu farklı tarife" falan dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 albayrak UBER'in haklarını satın almış ahahaha şimdi ağlasın taksiciler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 hadi bakalım şimdi rizeliler sıra dayağına çekecek taksicileri zuahahha harika oldu harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 nıhahahahhahaha yansın ülke : D hem de örgütlü reisli altur öyle bıçakla lastiği kestiğin gibi polis gelir bu sefer. olan yine kaliteyi kovalayan müşteriye oldu tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 über kalitesi dünya çapında düştü diye haberler çok geliyordu. belki rakiplerden algı yönetimidir ama bu bile kaliteye vurulan darbedir. kimbilir nasıl tehdit ettiler adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 hahaha seçime kadar aptal taksicilere ve plaka sahibi mafyalara verdiler zarfı, içinden altur çıktı yahah hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 emek hırsızlığına son basılı a4lere bi bakmak lazım şimdi skfgkb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Ülen koca koca okumuş adamlarsınız. Medya okuryazarlığı dersi mi verelim size? Kimin uydurduğu belirsiz bir yazı o. Millor tane yazım hatası var. KAMUOYU'NA nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 sne şimdi altur dan öyle hatalar beklemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 siyah background ustune beyaz yazi, bildigin uber iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Aceace said: Ülen koca koca okumuş adamlarsınız. Medya okuryazarlığı dersi mi verelim size? Kimin uydurduğu belirsiz bir yazı o. Millor tane yazım hatası var. KAMUOYU'NA nedir abi? İnandırıcılığı artıyor, benden kötü AKP'liler var sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ya ben bu überlerde bi şey gördüm, bisiklet sürmek için çıktığımda farkettim. Şimdi bunlar böyle yol kenarında duruyor mesela. Sonra aniden kalkıyor, aracını döndürüyor, yolun karşısına geçiyor, sonra tekrar döndürüyor, ilk başladığı yöne geliyor ve gidiyor. bi kaç araçta gördüm bunu. anlam veremedim. bi yolcu çağırdığında red edemiyor da, kabul edip gidiyor gibi yapıp sonra mı iptal edebiliyor acaba? bi çakallık var ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Şakaysa çok komik, gerçekse daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 yalan haber https://www.cnnturk.com/turkiye/alturdan-uber-aciklamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 http://www.iha.com.tr/istanbul-haberleri/altur-turizm-ortaklik-iddialarini-yalanladi-istanbul-2100897/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 https://twitter.com/redreport_/status/1038030395609149443?s=21 twitter kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ulan ne güzel eğleniyoduk. gerçi bu heriflere güven olmaz hemen yandaş medyaya haber salıp sonra yine anlaşabilirler, vallahi sonradan tanıştık derler. 3. havalimanıyla über anlaşacak dedikodusu da örtüşür bu gerçekleşirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 zaten fikir de oradan çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar