Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uber Turkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

uberin ne yatirimi var?

insan gücü yatırımı, demek istediğim kimse yormaz kendini artık bu ülke için boşa caba, uğraştığınla kalırsın.
Mesaj tarihi:
Lemmy said:

Dış yatırımcı bi o kalmıştı, bunun da işini bitirmiş reis helal olsun.

Gelmesinler zaten dış güç bunların hepsi sorun çıkarıyorlar.

Aynen öyle. Neyse ki Uber'in tek yasaklandığı ülke burası değil. Yoksa IT dünyası da karışırdı.
Mesaj tarihi:
taksici oyuyla ilgisi yok durumun ya neredeyse her millet vekilinin taksi plakası var onlar arıza çıkarıyor
plakası kendine ait olmaksızın uber ile sorunu olan taksi sürücüsü apaçık çomar ya da maldır zira uber yaparak çok daha iyi para kazanılıyor
uber şöförlerine sorun binince neredeyse tümü eski taksici zaten
Mesaj tarihi:
https://www.cnnturk.com/yasam/ukomeden-taksilere-uber-ayari-d-segmenti-sarti-siyah-ve-turkuaz-renk

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halit Yılmaz, İBB'nin korsan taşımacılığın önüne geçmesi için bir dizi adım attığını söyledi. Yılmaz, , “UKOME’nin aldığı yeni karara göre, 31 Mayıs 2018 tarihinden itibaren herhangi bir sebepten dolayı araç değişikliği veya sahip değişikliği durumunda asgari D segmenti şartı getirilmiştir. Yani, yenilenecek araçların renkleri turkuaz ve siyah renkte olacak” dedi.

Türkuaz siyaseten BOP sürecinin rengi :X
Mesaj tarihi:
istanbulda bindigim 10 taksiden 9 unun sürücüsü normal degil

sigara yakar, rahatsız oluyorum dersin, laf eder

adres soylersin, oraya gitmem, ha giderim ama sokagın basında bırakırım der

über bi neden degil bi sonuç
Mesaj tarihi:
uber loyal partner olarak çalışmaya devam edeceğiz demiş, ama böyle durumlarda genelde piyasadaki rekabetçilerine yanlamışlar yada çekilmişler.

https://gizmodo.com/report-turkish-president-erdogan-claims-ubers-turkey-b-1826512236
  • Yeni Oluştur...