µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Bu kadar zaman bekleyip karsi cikmasi secim icin ciddi ciddi endiselendigini gosterir gibi.
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 aquila said: uberin ne yatirimi var? insan gücü yatırımı, demek istediğim kimse yormaz kendini artık bu ülke için boşa caba, uğraştığınla kalırsın.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Lemmy said: Dış yatırımcı bi o kalmıştı, bunun da işini bitirmiş reis helal olsun. Gelmesinler zaten dış güç bunların hepsi sorun çıkarıyorlar. Aynen öyle. Neyse ki Uber'in tek yasaklandığı ülke burası değil. Yoksa IT dünyası da karışırdı.
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paypal'a da böyle yaptılar, onun üstüne kurulu bir düzeneğim vardı baya uğraşmıştım, uğraştığımla kaldım. Sinirim ordan yani.
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 payoneer'a gec? yine odeme aliyorsun bir sekilde. uber'i calistirtmazlar 1-2 milyon oy var ordan.
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Denedik bir şeyler olmadı işte, baya oluyor ya neyse.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 taksici oyuyla ilgisi yok durumun ya neredeyse her millet vekilinin taksi plakası var onlar arıza çıkarıyor plakası kendine ait olmaksızın uber ile sorunu olan taksi sürücüsü apaçık çomar ya da maldır zira uber yaparak çok daha iyi para kazanılıyor uber şöförlerine sorun binince neredeyse tümü eski taksici zaten
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Gg uber. Dayak zaten atiliyordu simdi molotof atarlar.
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 inanılmaz ya. halka faydası olan birşeyi zorla kaldırıyorlar. halk mı önemli, taksi plaka sahibi mi? sonuç ortada gerçi...
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 iyi olmuş inşaAllah taksiler de kalkar herkes dolmuşa binecek
Mino Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 https://www.cnnturk.com/yasam/ukomeden-taksilere-uber-ayari-d-segmenti-sarti-siyah-ve-turkuaz-renk Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halit Yılmaz, İBB'nin korsan taşımacılığın önüne geçmesi için bir dizi adım attığını söyledi. Yılmaz, , “UKOME’nin aldığı yeni karara göre, 31 Mayıs 2018 tarihinden itibaren herhangi bir sebepten dolayı araç değişikliği veya sahip değişikliği durumunda asgari D segmenti şartı getirilmiştir. Yani, yenilenecek araçların renkleri turkuaz ve siyah renkte olacak” dedi. Türkuaz siyaseten BOP sürecinin rengi :X
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 üç renk taksi mi olacak piyasada şimdi yavaş yavaş hehe
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 istanbulda bindigim 10 taksiden 9 unun sürücüsü normal degil sigara yakar, rahatsız oluyorum dersin, laf eder adres soylersin, oraya gitmem, ha giderim ama sokagın basında bırakırım der über bi neden degil bi sonuç
Grego Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 uber loyal partner olarak çalışmaya devam edeceğiz demiş, ama böyle durumlarda genelde piyasadaki rekabetçilerine yanlamışlar yada çekilmişler. https://gizmodo.com/report-turkish-president-erdogan-claims-ubers-turkey-b-1826512236
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 bacagimi kesseler taksiye binmem gece 12'de 3 km yol yuruyordum istanbul'da binmemek icin son otobusu kacirdigimda.
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 öldürülürsün muhtemelen öyle birşey yaparsan.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 bacağını kesebilirler semtine göre muhtemelen, takarlar falçatayı baldıra sdfs.
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 dreagloth said: Yoo neden öldürülsün yani di mi
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Cama kartopu atti diye cocugu olduren insanlarin sehri oldugu icin.
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 cuma cumartesi falansa gece 12 çok geç saat değil ki
Öne çıkan mesajlar