Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 ben oynuyorum hala. her akşam en az 2-3 maç atıyorum. http://steamcommunity.com/id/feritg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 profilini verme öyle sağa sola çalıyolar eşyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 çokobamtıs sen bunu hep oynuyorsan oynasak ya. bıraktın mı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 beceremediğim için bıraktım :) arada "hep yatıyoz iki spor yapalım" dersem dürterim ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Revangelis said: profilini verme öyle sağa sola çalıyolar eşyaları çalsınlar kalmadı zaten bişey :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Biz her gün oynuyoruz, yeri geldiğinde 3v3 bile yapıyoruz Pati içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 deno biraz mütevazi davranmış kendisi plat 2, yarın diamond olur airallar, backflipler, turtle shotlar falan. ders niteliğinde adam. twitch ten izleyin beraber oynayamasanız bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 ben pcde adam arıyorum oynayacak. platin 1 falan seviyem anca. defansif yönüm kuvvetli ama, pedofili merc minibüsü çekerim kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 yeni pc toplayinca ben belki donerim. 341234 ms gecikme ile oynanmiyo competitive. single megri megri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 -Deno- said: Biz her gün oynuyoruz, yeri geldiğinde 3v3 bile yapıyoruz Pati içinde. eklesene beni id akean nick RitaLined, şuan plat, dia drop . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 d2-d3 var mı su an patide ya , champe kasıcamda yancı lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 aslında ben yardım ederim bazı koşulları sağladığım zamanlar fsad d2-d3 falan keko dolu, plat çok eğlenceli fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 player's choice crate'i olanlar var mıdır fazladan; bana şutlasanız ne güzel olur crate açmıyorsanız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 key olan varsa kutu hediye edebilirim işim yok. epey bi kutum oldu. sadaka verelim de mm yanımıza dangalak eşleştirmeye son versin. *key istemiyorum yani açabilecek olan varsa kutuları vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 -Deno- said: Biz her gün oynuyoruz, yeri geldiğinde 3v3 bile yapıyoruz Pati içinde. Cross platform varsa akarim sizinle, aldim xbox a cok eglenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 aktif oynayan var mı oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 high plat low diamond kardeşlerimizi beklerim; bağırmalı çağırmalı birbirine küfür etmeli laf sokmalı competitive oynuyoruz, brace your anuses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 On 02.05.2018 at 09:29, reyou dedi ki: yeni pc toplayinca ben belki donerim. 341234 ms gecikme ile oynanmiyo competitive. single megri megri zaten. toplayamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 21 dakika önce, ZaugnaKhaldun dedi ki: high plat low diamond kardeşlerimizi beklerim; bağırmalı çağırmalı birbirine küfür etmeli laf sokmalı competitive oynuyoruz, brace your anuses. alın beni. solo queue yapıyorum platinyumda takıldım kaldım. aerial game sense bilirim. air dribble yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 ceiling shot ve flip reset yapamayan bizden degildir. not: silver spor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar