Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 topa zıplayarak vurun. baya kaldırıyo. ben ps'de oynadım baya zor bir oyun ama. ballcam modu zaten şart top tepeye falan çıkıyo, üstünden geçiyo sürekli takip etmek zorunda kalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Oyun EFSANE bence, acaip zevkli. Arkadaşlarla oynanacak en güzel oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 biraz oynadım oyun bok gibi. tam bir zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Ya bi sg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 lan sen oynadigin her oyuna AMAN ALLAGIM TAM BIR EFSANE diye giriyosun zaten, sonra cok kotuymus diye cikiyosun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 oyun ps4te güzel pcde bi cacık olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 izlemesi çok zevkli lan. önce lirik sonra soda izledim. gece gece eğlendim bol bol. saat de kaç olmuş anasını satiim arada yalnız steam'de 4pack olmaması aşırı saçma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=IsBOoY2zvC0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Topun çok fazla zıplıyor olması bir süre sonra sinir bozucu geldi bana. Farklı top seçenekleri olsa oynanış daha değişik olurmuş. Böyle sürekli havada top, dokunmak bile zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Öğrendikten sonra kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 aaa bu arada noob olrak baya laf etmişim oyuna, refund'dan sonra canım çekti tekrar aldım, mouse'la sağa sola bkamadan çok rahat oynanıyormuş ya center ball'la. üff çok iyi oyun yaa oynayan varsa ekleşelim ts derken inanılmaz eğleniriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 şu oyunun güzel olduğunu dusunen bir ben miyim ya yok mu abi hype birlikte oynamamız lazım :( bugün 5 dk'Lık maçı 8.30 dk'da bitirebildik. iki tane full kaleci vardı, ne eğlendik belli değil. Sizin yüzünüzden gavur arkadaşlar edindim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ps cilerle oynayabiliyo muyuz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yunusemre said: şu oyunun güzel olduğunu dusunen bir ben miyim ya yok mu abi hype birlikte oynamamız lazım :( bugün 5 dk'Lık maçı 8.30 dk'da bitirebildik. iki tane full kaleci vardı, ne eğlendik belli değil. Sizin yüzünüzden gavur arkadaşlar edindim :( oyun çok güzel ve e-sports bile olabilecek potansiyeli var bence. çok basit gibi görünüp baya ciddi derinliğe sahip. bunu sadece izlediklerimle söylüyorum, oynamadım. ama yani şu oyuna 4 pack koymamak harbi mallık. steam godoşu veya developer godoşu, eklesin acilen 4 pack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bence de güzel ya, ps4 için köşe takımında malak gibi yatarken oynamak çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 COK cabuk bayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 güzel oyun ya ben pste oynuyom biraz ama 3 maçtan sonra bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ben max 2 maç yapıp çıkıyorum ya bedeveye geldiği için beklentim uzun soluklu olmasından yana değildi ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bedava diye kıymetini bilmiyosunuz demek ki :) ben parasıyla aldım 15 saati buldu sanırım. Lakin takım lazım, tek başına bayıyorsun bir yerden sonra. Tanıdık olmadı mı giresim gelmiyor benim de. Oyundan adam beğenip steam'e eklemeye başladım. Oyunun en kötü tarafı flist'i olmaması herhalde. yani ps'deki adamları flist'ine ekleyemiyorsun, sadece steam. Umarım yakın zamanda eklerler bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 oyun inanılmazmış eklesin oynayanlar steamde rendell nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 çok zevkli ama çok amatör profile/leaderboards gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 adamlar oyun bu kadar tutunca free dlc falan kasıyolarmış şimdi. yeni stadyum falan gelicekmiş. dediğin gibi leaderboard gelmesi lazım. bide online leagues tarzı bişi getirsinler. competitive game lazım oyuna. şu anda fazla casual. eğer becerebilirlerse bildiğin yeni esport game olur bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ekleyin gmnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 dün bir gol atmışım bildiğin salonda tur attım keyiften random inanılmaz gollerde geliyor ayrıca. böyle alakasız yerde random zıplayan adama top çarptırıp gol atıyorsun fln çok keyifli. ps: bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar