goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ben pizzayı kırdım bıraktım. yemeyecem lan seni dedim. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 gold n`ber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Sevgili günlük, 3-4 gündür yollar ne güzeldi. Bir gece hariç yollar temiz, problem yok ama kardan gözü korkmuş acemilerin neredeyse hiçbiri evden çıkmıyordu. Yağmur karı süpürmüş götürmüş, tüm nooblar yine yollarda bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ulan yeni binaya taşındık... yeni masamda arkadan zırt pırt gmy geçiyor açamıyorum artık paticik falan... iş performansım 3 kat arttı, sıkıntıdan işlere verdim kendimi. maaşım üçe katlancak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 hayır katlanmıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 seninki katlanmıyor diye başka insanların mutluluğuna engel olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ops 13:30 hemen kapatıyım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Senko'nun maaşını 3'e katlamaları için ülkede sigaraya bir daha zam gelmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 goldbären said: ben pizzayı kırdım bıraktım. yemeyecem lan seni dedim. memnunum. azaltarak bırakanı görmedim zaten. elektronik pizza diye bişeyler çıkmış onu deneseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 fırça + mausu evde unutmuşum, üstüne gözlüğü kırdım. haftaya finaller var. rip me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 MrLevie said: goldbären said: ben pizzayı kırdım bıraktım. yemeyecem lan seni dedim. memnunum. azaltarak bırakanı görmedim zaten. elektronik pizza diye bişeyler çıkmış onu deneseydin. aynı tadı vermiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gene saldim bunyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Iran bi nuke atsada arabistan krater olsa keske . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 goldbären said: ben pizzayı kırdım bıraktım. yemeyecem lan seni dedim. memnunum. ben de bıraktım ama çok kötü oluyorum bazen. Domino's tan dublex hamur bol malzemos çak diyorum, aç yanına kokakolayı diyorum... Little Sezardan patlat bir nefis kenarlı büyük boy diyorum..Acımasız etli-ton balıklı...Bandır çiftlik sosuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 en kötü zincirleri saydın bunlar fakir işi. işçi sınıfının eğlencesi bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Fin said: Iran bi nuke atsada arabistan krater olsa keske . araplarda yok mu nuke sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 onlar da iran'a atsınlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ne kadar kötü şeyler saymışsın ya. Az önce yemekhanede rezalet bişey yemiş olmama rağmen midem bulandı okuyunca İnsanın okurken bile saçları yağlanıyo, suratı sivilceleniyo, götü göbeği büyüyüp kamburu çıkıyo Oo araya bin tane nuke girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 öğlen bi kıymalı pide söyliyim de yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Açık ayran da söyle varsa. Ekşi ekşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ogle yemeği yemeyi unuttum gene günde tek öğün yiyorum bi aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Meraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 selam ivy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 insanlar benden bi seyler bekliyor cok caresizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Senin nazarın dokunuyor bence insanlara o yüzden fak yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar