Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kiskanacagina basket kocu olsana sen. bi yerden basla ve fark yarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kıskanacaksın tabii adam senin hit sayar spalding topunun yaptığı yıllık hiti tek bir gecede yapıyor. hit başına da para kazanıyor. sen hala şişko, sen hala kıskanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 basket koçu olmak için, uzun ve baskeçti olamamış olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Bir iş bulabilsem , direk geçicem. En son söylediğim şey 'kadın basketbol 3. ligi falanda olur , asgari ücret olduktan sonra çalışırım ben' oldu , hala yok tık. 'küçükken üniversiteye kadar oynadım tofaşta ama şuan çok NBA takip ediyorum birazda euroleague takip ediyorum beni işe alın' diye bir CV henüz keşfedilmedi. Bir tanıdık torpil falan olması lazım. edit : uzun şart değil ama basketbol camiası içerisinde takılıp takılıp basketbolcu olamayıp antrenöre geçiş yaparsan işin kolay , basketbolcu olamayıp sonra başka işlere kayınca uzaklaşıyosun ortamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 film guzel (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 mithat ın dramı daha ağırmış, zipzip in milliyetlere göre milf arşivinin önüne geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bingildak said: zipzip said: Mithat 250bin abonem var Youtube'da. Yukarıdaki rakamı kaç günde kazanıyosun bilmiyorum ama ben bir gecede kazandım. Ek olarak normalde pamuk gibiyimdir de şöyle herifler boş konuşunca tutamıyorum kendimi, üzgünüm ahali. herkes biraz milf sever abi, ayıp bir şey yok bunda. abi işin kötüsü ben merak edip videoya baktım italian milf yazıyor da babalı kızlı komikli ensest videosu çıktı ahahasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Evet işin o tarafı da var aşhasjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 salla koclugu sen nba tahminlerini tutturabilirsen sahane para cikar oradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 calvaria said: erenle bacak omza yazınca çıkıyor direk (:P) abi memuriyeti yakıyordum bi aratayım şunu dedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 zipzip beni de al lan bi gün konuşmaya, rocket lig falan atalım, paso izliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 zamaninin bir rodox'u colour climax'i degil ama bu filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 La aynı şey mi iddaa ile koçluk , gerçi arada oynuyorum kazanıyorum kaybediyorum falan ama alakası yok sırf büyük para gömerim heyecanıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Csgo skinleriyle kumar da çok kazançlı. Onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ensest filf prona özendirdiği yetmiyormuş gibi, burada da kumara ve kaçakçılığa özendiriyor. al bunu al al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Olum ne bileyim başlıkta yazmıyor ahsddsfa ayrıca kumarda çok para var. Millet delirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Cs:go hiç anlamıyorum ya , 170 saat oynamışım hala tırt seviyelerdeydim bıraktığımda önüme gelen geçen öldürüyodu , nadiren öldürdüğüm sayısı öldüğümden fazla oluyodu. Ben öyle internet oyun falan yapabilecek olsam nba 2k16 veya total war:arena olurdu ama onlarda da ortalamayım en iyi ihtimalle , ortalama üstü bile değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 mithat yazdıklarını okurken omuzlarım çöküyor bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Bi duraklama dönemine girdim galiba yalandan gerizekalılar için programlama kitabıma bakayım kendime bişi katayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 milf nedir abi, elimiz kadin eline degmedi bizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ben daha kadın görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bari ince sesli bulun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Gözü kalanın gözü çıksın dinimiz amin. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 saat 03:28 ve benim canım acayip pizza istiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar