karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bu ay da prim yatırmamislar günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 elesso said: bende bugün yatan maaşı görünce ağlayacaktım neredeyse kahrolsun brüt maaş beyaz yakalıları aralıkta da beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yok abi aralıkta dahada düşerse borçlu çıkcam yakında sdadsf son düşüş buydu sanırım bu yıl için, daha düşmemesi lazım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mercimek çorbası içince bağırsaklarım çok acaip bişeye dönüşüyo günlük. Mercimek çorbasını bırakmak için bi danışma hattı ya da poliklinik tarzı bişey var mı acaba, çok seviyorum mereti. Müptezelim günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Yas 30 a yaklasti. Hayatimda ilk defa mericle karsilastim. Suc mericlerin mi yoksa kizlarin mi bilemiyorum gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 derya sayin vefat etmis gunluk..derya kuzulari oksuz kalmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Drall said: Mercimek çorbası içince bağırsaklarım çok acaip bişeye dönüşüyo günlük. Mercimek çorbasını bırakmak için bi danışma hattı ya da poliklinik tarzı bişey var mı acaba, çok seviyorum mereti. Müptezelim günlük :( suzme mercimek icicen o zaman fazla gazlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ezo gelin e goz kirp o zaman.. bu arada ezo gelin harbiden yasayan bir sahsiyet olup..suriye siniri ile yakinen iliskilidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 mutluyum la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 2 gün önce kardeşimle yarım saat badminton oynadık, hala ağlıyorum yürürken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 abv ege gibi üniverstenin boş gün bırakıp onu tekrar doldurmak ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 saat 3buçuk ve ben redditte riley reid aması okuyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben de fotolarina baktim simdi, +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 tatil bitiyor abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bu donem tezi yazamazsam ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bu apartman işleri ne acayip, gece gece mail üzerinden kavgaya tutuştu apartman sakinleri. çocuk gibi millet, ortada da bişey olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bozuk kek + sarma yaptım hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 gece gece hastanedeki hemşireye vuruldum günlük. çogiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 salak salak şeylere canımı sıkıyorum heralde salak olduğumdan dolayı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 yavuzcum problemleri problem yapmazsan, ortada problem kalmaz. şimdi defol git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 halaysız kalmis bir milletin serce parmaklarından biri kopmus demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 pascalnouman said: bu donem tezi yazamazsam ggnormk aynen karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Yazın siz de o zaman. Aptal mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Buradan 5 satır şirket ünvanı alan elimden her iş gelircilere sesleniyorum; Ayrı ayrı açın şirketlerinizi fakir misiniz ya üç kuruş az vereyim her şeyi bir şirketten yapayım diyorsunuz? Sorsan bi işi bile zor yapıyordur piyasa kötüdür -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ya bi tanıdık rica etti biri e-book arşivi paylaşmışta onu indirmemi bugün indirecekmiş anlaşmışlar, bilgiayarı çöktüğü için indiremedi. Tamam dedim ne olacak e-book ne kadar olabilir ki. Biraz çoktur dedi çok yazar var dedi. İyi dedim ne kadar olabilir. 2gb oldu hala iniyor, resimli kitap mı okuyor napıyor anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar