Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #12

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Kek şekersiz oldu sdf
Ama ırzına geçilmesine engel teşlik etmedi. Tat güzel, vicdan rahat oldu. Bi de havucu ikiye katladım, tavsiye ederim

Havuç kürt

Bu arada bi krema yapıcam yarın şimdi geldi aklıma. Hafif tatlı-ekşi bi krema çok güzelleştirebilir bu keki. Çünkü çok baz gibi olmuş böyle az tatlı bol havuçlu olunca
Sosyal ağlarda paylaş

muhauhsduahsudas bu ne yaw?
http://forum.paticik.com/read.php?20,5701483,page=1

ben saniyorum buna bisi yazmamisim (saniyorum okumamisim) ama guzel bir gecmisi ziyaret sebebi olmus oldu. 2011'den bu yana bi suru insan ile gorustum, tanistim. duygusal oldum yalniz.

su oldukca dogru;
aquila said:

piskolojik ve akademik durumu direk yansiyo adamin yazdiklarina, boyle anlamsiz garip gurup biseyler yazinca anliyorum ki, gene cinli paperi okumus, tezi yazamamis, hoca bisey demis.

yanit yazmis olsaydim sanirim sunu yazmam gerekirdi: haci ben eksisozluk selebritisi degilim. benim adima baslik acmak vs gibi seyler yapilmaya degecek birisi oldugumu cok dusunmuyorum. (hala da degilim)
diger yandan, umrumda degil komik olmak ya da olmamak. paticik "benim" eglendigim bir mecra. ben paticigin bir calisani degilim. burada kilit nokta benim kendimin eglenebiliyor olmam. baskasini mutlu etme derdim, amacim yok. (keza mutlu olmadigimi dusununce uzaklastim)

takmayin kafaniza bu ufak seyleri. seneler sonra geriye bakinca cok daha guzel geliyor her sey

hindi fume konusunda katiliyorum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...