Drall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Kek şekersiz oldu sdf Ama ırzına geçilmesine engel teşlik etmedi. Tat güzel, vicdan rahat oldu. Bi de havucu ikiye katladım, tavsiye ederim Havuç kürt Bu arada bi krema yapıcam yarın şimdi geldi aklıma. Hafif tatlı-ekşi bi krema çok güzelleştirebilir bu keki. Çünkü çok baz gibi olmuş böyle az tatlı bol havuçlu olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kütürt kütürt dür o havuç gratz afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 muhauhsduahsudas bu ne yaw? http://forum.paticik.com/read.php?20,5701483,page=1 ben saniyorum buna bisi yazmamisim (saniyorum okumamisim) ama guzel bir gecmisi ziyaret sebebi olmus oldu. 2011'den bu yana bi suru insan ile gorustum, tanistim. duygusal oldum yalniz. su oldukca dogru; aquila said: piskolojik ve akademik durumu direk yansiyo adamin yazdiklarina, boyle anlamsiz garip gurup biseyler yazinca anliyorum ki, gene cinli paperi okumus, tezi yazamamis, hoca bisey demis. yanit yazmis olsaydim sanirim sunu yazmam gerekirdi: haci ben eksisozluk selebritisi degilim. benim adima baslik acmak vs gibi seyler yapilmaya degecek birisi oldugumu cok dusunmuyorum. (hala da degilim) diger yandan, umrumda degil komik olmak ya da olmamak. paticik "benim" eglendigim bir mecra. ben paticigin bir calisani degilim. burada kilit nokta benim kendimin eglenebiliyor olmam. baskasini mutlu etme derdim, amacim yok. (keza mutlu olmadigimi dusununce uzaklastim) takmayin kafaniza bu ufak seyleri. seneler sonra geriye bakinca cok daha guzel geliyor her sey hindi fume konusunda katiliyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 bienal yüksek sanat falan işte günlük yoruyo biliyon mu aaahhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Kafamız güzelken artere gittik geçen gün, acaip bişeydi. Büyükadaya da yapıcaz aynısını ilk fırsatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 günnük bugün başında hasır şapka, gözünde gözlük, kıçında balonlar bağlanmış bisiklet kullanan bir kız gördüm keşke foto falan çekebilseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bayram sabahı soyduğum muzun içinden 2 muz çıktı. yapışık. doğa bana birşeyler anlatmaya çalışıyor. merkür de yakınlaşıyormuş zaten, sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 muz kısmet demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bu kısmetin gideceği yer belli sayın rasmon, litfen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Auril said: günnük bugün başında hasır şapka, gözünde gözlük, kıçında balonlar bağlanmış bisiklet kullanan bir kız gördüm keşke foto falan çekebilseydim O kız aranıyodu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Bodrum merkeze iniyorum gençler Var mi gelen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Akyarlarda yazlık var, bodrumda olsam gelirdim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Bana herkesten çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 şakir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ege ne kadar pleb okulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ulan taksici ayak üstü 100 liramı 20 lira diye yutturdun bana gece karanlığında ve yorgunluğunad. başkada param yok, kanser ol emi. bi daha taksiciye insan muamelesi yaparsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 abi başka paran yoksa nasıl yuttun 100lirayı 20 verdim diye. Başka param yoktu. Nasıl 20 olabilir diyemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 dedimde işte biran başka param olup olmadığına tam emin olamadım. bulamadım sandım parayı. mallık işte karşındakini insan sanıyon o kadar saattir yolda olunca kafa basmıyo. sonra düştü jeton plakasını bile almadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ofisin ortasında ağlamayaydım iyiydi günlük :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 olur öyle, herkes ağlıyor, gizlemenin manası yok real men comes with real feelz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ben ağlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 belki şişmanlıklar ondan gitmiyor, birikmiş göz yaşları :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Gözleri gözlerime değince kıyametim olur ağlarım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bende bugün yatan maaşı görünce ağlayacaktım neredeyse kahrolsun brüt maaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 gene geldi tipini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar