tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 calimero said: edit: tamam buldum ben de, iyiymiş 120 ml. bir de german selsun sanırım bu. aynen almanca ful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bende gene azdı bu son 1 haftadır. vucudda yüzde fln olanı kremle geçiriyorum fakat saç derisindeki ne yapsam geçiremedim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 lan 1 hafta traş olmadım bıyık sakalda bile pullanma olmuş. nalet şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 benim de ya bu ara tam mevsimi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 @aiko abi zaten seboreik dermatit'in olayı biraz bu, saçlı ve yağlı deri, işte burun kenarı, kulak içi arkası ama özellike saçlı+yağlı deri. ve bir yerde çıktığı zaman diğerlerini de direkt tetikliyor. o yüzden senin saça odaklanman lazım, çünkü saçtakini kurutamazsan direkt diğer yerleri de kurutamazsın tamamen. geçer ama yine çıkar. selsun denemediysen selsun al. selsun'u kullandığınız zaman ama bu arada saçlar hayvan gibi yağlanacak haberiniz olsun, uzun saçta sıkıntı biraz. o da selsun'un suçu değil, bu seboreik dermatit yağlı deride çıktığı için yağı göstermiyor. e seboreik dermatit olmayınca direkt yağ ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 calimero said: bıngıldak dene abi lan şu selsunu, yeminlen hepinizi hamama kitleyip zorla selsunlatıcam. çok iyi abi :P karsim ben vichy kullanyorum soldersin selenyum sülfidli onanini. ikiside iyi geliyor. tilinin dedigi gibi kötü kokuyor ama umrumda degil. bu selsun da da selenyum sülfid var sanirim. kokusu nasil? bide kulak ici ve burun yanlari icin ne kullaniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 saçsız deri için ben prednol kullanıyordum, prednol-a hatta sarı olan. ama bir yerden sonra saçma bi şekilde geçirmemeye başladı. advantan ilk kullandığımda kötü gelmişti bırakmıştım yıllar önce. doktor dayıma vermiş, o da bana da almış, ben kullanmadım önce kardeşim kullanmış, ona iyi gelince ben de kullanmaya başladım (hikayeye gel) şu anda advantan losyon kullanıyorum, süper geliyo. ama krem veya pomad değil, losyon olmalı o da krem tüpünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 coresatin yesil krem 2 günde geciriyor sacsiz yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ben burun yanlarına ve T bölgesine sürüyorum da kulağa, bıyık, sakal falan sürmek istemedim. neden bilmiyorum. neyse kestim zaten, 2 güne gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 coresatin almanyada yok. bide ne oldugu belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 nasıl ne olduğu belli değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 calimero said: @aiko abi zaten seboreik dermatit'in olayı biraz bu, saçlı ve yağlı deri, işte burun kenarı, kulak içi arkası ama özellike saçlı+yağlı deri. ve bir yerde çıktığı zaman diğerlerini de direkt tetikliyor. o yüzden senin saça odaklanman lazım, çünkü saçtakini kurutamazsan direkt diğer yerleri de kurutamazsın tamamen. geçer ama yine çıkar. selsun denemediysen selsun al. selsun'u kullandığınız zaman ama bu arada saçlar hayvan gibi yağlanacak haberiniz olsun, uzun saçta sıkıntı biraz. o da selsun'un suçu değil, bu seboreik dermatit yağlı deride çıktığı için yağı göstermiyor. e seboreik dermatit olmayınca direkt yağ ortaya çıkıyor. selsunu hiç kullanmadım, denemeyi düşünüyorum. eczanelerde satılıyor mu ? ilk başta burun çevresinde başlıyor. sonra göğüs çevresinde daha çene ve kulak çevresi öyle gidiyor. bu bölgelerin hepsini tek bir krem ile yıllardır geçiriyorum ama saça birçok farklı şampuan denedim hiç sonuç alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ne o krem, kortizonlu bir şey kullanmıyorsundur herhalde yıllardır o bölgelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 krem bu : http://www.dorafarma.com/tr/urunler-bluecap şampuanı sabunu fln var fakat onlar işe yaramadı. kremi derime iyi geliyor yıllardır. yatmadan önce sürüyorum azdığı zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bende de var maalesef bu illet, biraz uykusuz kalırsam veya uyku düzenini bozarsam hemen parlıyor. bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla doğrudan alakalı gördüğüm. olabildiğince uykunuzu almaya çalışın. bir de dermovat gibi kortizonlu kremleri sadece parladığı anda geçene kadar kullanmak, hemen bırakmak lazım. bu arada saçta en iyi performansı ben head & shoulders ile aldım, hastalık mantarla alakalı olduğu için direkt kurutuyor kökünden. yüz için parladığı anda dermovat ve tetikleyici şeyi (stres, uykusuzluk) kesmek. 1-2 gün düzgün uyuyunca hemen geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bingildak said: ne o krem, kortizonlu bir şey kullanmıyorsundur herhalde yıllardır o bölgelere ben yedim bu boku işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ben de yedim ülkemizin güzel doktorları sayesinde, burnun iki kanadında kılcal damar çıktı leş gibi, gidip yaktırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 benimkini çözen ducray kelual ds var sadece. blue cap diğerleri vs çözmüyor. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Ben momecon diye bir krem kullanıyorum, ondan öncede sabun gibi köpürüp sürülen bir şey kullanıyordum, kortizonlu krem dışında ne geçiriyor ki, bana işe yaramıyor hiçbir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 coresatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bu selsun nerede bulunuyor. eczanelerde yokmuş. gittigidiyorda vs var onlarında tarihi geçmiş olabilir diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 coresatin sarı olan kremide yancı olarak vermişti zaten, üşenip eksik yazdım tabii, nüksedince değil de arada sırada koruma amaçlı sürersin demişti, nüksedince de kullanayım bakayım nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sarı hangisi bilmiyorum, benimki açık mavi turkuaz gibi coresatin günlük kullanım için kortizonsuz, ataklarda kortizon vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Aiko said: bu selsun nerede bulunuyor. eczanelerde yokmuş. gittigidiyorda vs var onlarında tarihi geçmiş olabilir diyorlar. benim dün elime ulaşan best before 2018. satıcı %100 olumlu puan almış. yalnız %2.5 bitmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sarı coresatin ataklarda da hızla çözüyo. türk mucizesi efsunlu krem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar