Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ben bi kere ingilterede Gokhan dedim starbucksdaki adama, adam fake isim söylediğimi sanıp " I know! it's from Dragon Ball right?" tarzı bişey dedi Gohan yazdı verdi. Bozmadım herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Red said: nerden ne ekmek çıkacağı belli olmaz. piyasa kahveciler olsun, üniversite civarı kahveciler olsun, buralarda gerçek isim vermek iyidir.adımızı bağırsınlar sdfs. kahveyi beklerken etrafa iş atıp swarm'dan çekin patlattın mı tamamdır. stalkerlara malzeme verin arkadaşlar. millet okeyplus oynarken karı düşürüyor öyle bi dünyadayız. abi 1 argos lordu 2 ginaly 3 red forumbaşından klavye playboyluğunda ihtisas bu ne lan hahahah hayır sonra bir de gidip ramsese falan laf atıyonuz sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 1.60 da boyu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 lan burda yıllarca fakirliğimizi benimsemiş, sitim'den çılgın gibi oyun oynayıp, fapfap mahkumu olduğumuz zaman nerelerdeydiniz sdfs. o günlerin acısını çıkarmak klavye playboyluğu olmuş sdfs. bazı şeyleri çok büyütüyorsunuz bu nedenle sequo'nun dalga geçmesi normal geliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Suark said: valla baya bekledim ben anlamak için sonra vidyo koydular anladım sdsdsf. Ballista --> sexle ilgili biş mi? --> roket? boşalmayı mı diyo? e peki neden isim takıyo?--> ufaklıgın ısımlerımı zeyrek falan? semaver ne alaka olm? Roketle boşalmanın ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 allam baristaya fake isim vermek falan nası bi bebelik. lise kaçsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mortis said: ben bi kere ingilterede Gokhan dedim starbucksdaki adama, adam fake isim söylediğimi sanıp " I know! it's from Dragon Ball right?" tarzı bişey dedi Gohan yazdı verdi. Bozmadım herifi. Ahahahaha (tu) Ben sirf su yuzden teni isim ararken kastim turkce isim zor oluyor diye, farscadanda turkiyeye girmis olmadina ragmen 3-4 defa ariel yazdilar burda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 torun said: ben baristanin yaka kartindaki ismi soyluyorum eger erkekse. hmm evet bunu da deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 eger bi yerde isim okunuyorsa, okuyan kisi durakladiginda biliyorum ki sira bana gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 İsminde sıkıntı yok neden duraksasın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mortis said: ben bi kere ingilterede Gokhan dedim starbucksdaki adama, adam fake isim söylediğimi sanıp " I know! it's from Dragon Ball right?" tarzı bişey dedi Gohan yazdı verdi. Bozmadım herifi. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Neredeyse hicbir yerde tam ismimi kullanmamaya calisiyorum bi halt anlasilmiyor. Baristalar da bu gruba dahil ahagsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mortis said: ben bi kere ingilterede Gokhan dedim starbucksdaki adama, adam fake isim söylediğimi sanıp " I know! it's from Dragon Ball right?" tarzı bişey dedi Gohan yazdı verdi. Bozmadım herifi. DFGHDJASFSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 gohan on numaraymis lan, hem de close enough asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mortis said: ben bi kere ingilterede Gokhan dedim starbucksdaki adama, adam fake isim söylediğimi sanıp " I know! it's from Dragon Ball right?" tarzı bişey dedi Gohan yazdı verdi. Bozmadım herifi. zaAaa sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 fenn said: İsminde sıkıntı yok neden duraksasın ! adam türkiye'de değilki rahat rahat şükrüüüü desinler adam amerikalarda, söyleyene kadar akla karayı seçiyolar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Tori said: Red said: nerden ne ekmek çıkacağı belli olmaz. piyasa kahveciler olsun, üniversite civarı kahveciler olsun, buralarda gerçek isim vermek iyidir.adımızı bağırsınlar sdfs. kahveyi beklerken etrafa iş atıp swarm'dan çekin patlattın mı tamamdır. stalkerlara malzeme verin arkadaşlar. millet okeyplus oynarken karı düşürüyor öyle bi dünyadayız. abi 1 argos lordu 2 ginaly 3 red forumbaşından klavye playboyluğunda ihtisas bu ne lan hahahah hayır sonra bir de gidip ramsese falan laf atıyonuz sdfdsg la bir şeyin klavye başında yapılması real life'ta yapılmayacağı anlamına mı geliyor. nası bir algoritma var kafanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar