Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 evet benimkileri sıralıyorum: Roket: roket adam'dan alınma. telifi ona ait. en etkili silahım. Zeyrek: Direk fatal error veriyorlar. Zeynep diye anlayan çok oluyor. Kızlar hafif tebessüm ediyor sonra. Satılmış: Garipseyen olmadı daha ama beklemedeyim Semaver: Direk anlıyorlar fake olduğunu ama poker face takınıp baristaların soran bakışlarını savuşturuyorum sizinkiler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 isim vermiyorum. bizim ortaköy starbucks mahallemin kahvesine döndü hepsiyle arkadaş olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Türk insanının favori fake ismi; Kamil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 heh simdi ortaya çıktı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 osmancan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Starbucks lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 [img]http://i.imgur.com/8AOvmpp.jpg[img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 cumshot ya da cemşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 oo şimdi über kahve fularlısı da geldi. show me your best coffee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kahveye buz konur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Nekro said: cumshot ya da cemşit Bilocan denemek lazım, teşekkürler fikir için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Leonardo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 tek harf veriyordum ben böyle durumda "b" diyordum b yazıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 benim fake isim vermeme gerek yok onlar bana veriyor; idris ismail enes deniz bir kere de "S" ile başlayan (serhat tı galiba) bambaşka bir isim vermişlerdi başkasının diye bir süre bekledim sonra benim kahvem olduğunu söylediler böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben herşeye vecihi koyuyorum adamlar hep fake sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 WaNTeD said: kahveye buz konur mu konur. nasıl kahve içtiğine göre değişir. ben her zaman filtre kahve ya da americano ile birlikte bir kaç parça buz isterim. asidik, sert aromalı kahveleri sevmiyorum dolayısıyla biraz da olsa yumuşak içim için buz iyi bir tercih. nikaragua,yirgaşef gibi kahvelerde gerek yok mesela. ama guetemala kolombia özellikle kenya çekirdeklerinden yapılanlara şart. zincir kahveciler yaz aylarında genellikle arması ve sertliği yüksek kahve satıyorlar ki millete bir de su geçirelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ben direkt kendi ismimi veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Peker diyorum ben her zaman, Peker Bey diye tekrarliyor. Adim peker degil ama Peker Beey diye bagrilinca esim bile anliyor bizim kahve oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Barista ne lan. Kahvecide çalışan garson işte, barista diyince havalı mı oluyor. Bide yaz kendi adını geç işte, artiz misin yok roket bilmemne. Emekçi onlar ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 garson kahveyi dağıtan eleman, yanlış oğrenmişsin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 axedice said: Barista ne lan. Kahvecide çalışan garson işte, barista diyince havalı mı oluyor. Bide yaz kendi adını geç işte, artiz misin yok roket bilmemne. Emekçi onlar ayıp ayıp İlki saçma, ikincisi doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bi kere geyigine rastgele isim verdim pizzaciya ve esimle sohbet ederken dalmisiz ve pizza gecikmeli geldi ve o gunden bu yana genelde ismimi kullanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 fake isim vermeye için bile üşeniyorum kendi ismimi söyluyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar