Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baristalara verdiğiniz sahte isimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet

benimkileri sıralıyorum:

Roket: roket adam'dan alınma. telifi ona ait. en etkili silahım.

Zeyrek: Direk fatal error veriyorlar. Zeynep diye anlayan çok oluyor. Kızlar hafif tebessüm ediyor sonra.

Satılmış: Garipseyen olmadı daha ama beklemedeyim

Semaver: Direk anlıyorlar fake olduğunu ama poker face takınıp baristaların soran bakışlarını savuşturuyorum

sizinkiler neler
Mesaj tarihi:
benim fake isim vermeme gerek yok onlar bana veriyor;

idris
ismail
enes
deniz

bir kere de "S" ile başlayan (serhat tı galiba) bambaşka bir isim vermişlerdi başkasının diye bir süre bekledim sonra benim kahvem olduğunu söylediler

böyle..
Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

kahveye buz konur mu

konur. nasıl kahve içtiğine göre değişir. ben her zaman filtre kahve ya da americano ile birlikte bir kaç parça buz isterim. asidik, sert aromalı kahveleri sevmiyorum dolayısıyla biraz da olsa yumuşak içim için buz iyi bir tercih. nikaragua,yirgaşef gibi kahvelerde gerek yok mesela. ama guetemala kolombia özellikle kenya çekirdeklerinden yapılanlara şart. zincir kahveciler yaz aylarında genellikle arması ve sertliği yüksek kahve satıyorlar ki millete bir de su geçirelim diye.
Mesaj tarihi:
Barista ne lan. Kahvecide çalışan garson işte, barista diyince havalı mı oluyor.

Bide yaz kendi adını geç işte, artiz misin yok roket bilmemne. Emekçi onlar ayıp ayıp
Mesaj tarihi:
axedice said:

Barista ne lan. Kahvecide çalışan garson işte, barista diyince havalı mı oluyor.

Bide yaz kendi adını geç işte, artiz misin yok roket bilmemne. Emekçi onlar ayıp ayıp

İlki saçma, ikincisi doğru.
Mesaj tarihi:
Bi kere geyigine rastgele isim verdim pizzaciya ve esimle sohbet ederken dalmisiz ve pizza gecikmeli geldi ve o gunden bu yana genelde ismimi kullanirim
  • Yeni Oluştur...