fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 4. onelemede elenmek suretiyle patlariz.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 4. yıldız ayağına batıracak lan koca feneri aziz başgan.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 suyundanda koysunlar ya boateng ne olm safdasdfsadfa kaç tane yabancı göndermemiz gerekicek acaba ilhan ekşioğlu yalanlamış boateng transferini
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 çok yabancı oldu. RVP de gelsin yeter ya.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 barbu said: çok yabancı oldu. RVP de gelsin yeter ya. İşte orgazm olmuş taraftar " RVP gelsin yeter ya " B) ------------------------------------- NANİ imzası saat 18 de Stadı'mızda .. Imza taraftara açık.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Emenike transfer görüşmesi için kamptan ayrıldı Şükür . .
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 applev0dka said: eğitim şart sdaf naniye hoşgeldin demişler işte ne güzel aa :D
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Sevgili Sarı- laci gönüller Transferlerimizin Gölgede kalmasından korkuyorum. Rakibimizin Messi ve Neymar ile ilgilenmesi hatta Başkanlarının forma gidebilirler demesi beni son derece rahatsız etti efendim.
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Podolski 2 saatte Türkleşti korkmaya gerek yok.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 naninin böyle efsane ötesi hareketleri ve golleri var. ve yaptığı takımlar öyle çanakkale dardanel flan değil, barcelona city arsenal chealsea gibi top class takımlar ama diego da üç aşağı beş yukarı o seviyelere yakın top oynadı ve nefis bilek hareketleri asistleri ve golleri ile biliniyordu gördük türkiyede düştüğü halleri. ayakta duramıyor tekme tokat yere indiriyorlar resmen cam gibi olmuş ne olduysa o büyük sakatlığından sonra. naniyi de göreceğiz kendini ispat etmiş bir topçu ama burası türkiye, hürriyet gibi servet gibi yalçın gibi adamlara karşı oynayacak abi öyle umduğumuzu bulamazsak çok şaşırmayın.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 o haraketi yaptiginin ertesi pozisyonu bilegini kirarlar turkiyede.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 çanakkale dardanel ile ne derdiniz var lan sizin sdafws
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 DoGMeaT said: http://www.youtube.com/watch?v=MtY5Kj_UpM8
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=VVrYt5A0zUM
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Nani gol attigi da gazetelerin mansetini tahmin edebiliyorum
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Diego dallamasiyla naniyi kiyaslamaniz kotu olmus yalniz. Diego hicbir zaman dikis tutturamayan bi denyoydu, iki jeneriklik gol atti diye okuttular kazmayi. Nani iyi adam. Net
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bi de surekli adamin 7 sene once attigi golu koyuyosunuz yakismiyo..
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ismail güldüren falan bıraktı artık neyseki
Öne çıkan mesajlar