Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Adam topu yukarı zor atıyor ya ben bi soğudum sanki=/ sabri reyiz olsa dışarı bile attiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 sabriyle kıyaslanacak tek isim cr7 dir aksini iddia eden fenerbahçeli ergenekoncudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Olm adamin uzerinde cok goz var bakin. Nazar boncugu falan takin. "Anlasmayi imzaladiktan sonra ayagini masanin bacagina carpan persie min sol ayak basparmagi kirildi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 adam oğluyla top sektirdi, ntvspor spikeri karakter tahlininden girdi, ülke durumdan çıktı, nereden nerelere bağladı aboawawww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Sira Arjen'de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 applev0dka said: adam oğluyla top sektirdi, ntvspor spikeri karakter tahlininden girdi, ülke durumdan çıktı, nereden nerelere bağladı aboawawww ne anlatacak abi başka :D süreyi doldurmaya çalışıyor işte boş muhabbetle. zaten hangi takımdan geldiği, nerede oynadığı, kaç gol attığı, ıvır zıvır ne varsa günlerdir konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Borlach said: Sira Arjen'de ^^ Grande presidente bize Arjen i getir diyoruz ve .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 grande prezidente tribüne şampiyonluk töreninde ''pavalı köpekler'' diye bağırıp sonra ordaki tüm insanların kombinesini iptal ettiren presidente mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Terraneo godfather ya, ölürüm bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Seviyorsan Sevgi dışında her şeyi dışlayacaksın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Sevgi icimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 jem'in yanında hagi mi konusuluyor, çok ayıp. forza jem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 @Zegna kırıcı oluyorsun ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bedavaya gelen adam ne koymuşsa ağzından düşmüyo. Asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 olm alo gs dilenci hattı açmayın gene, 500k para vermişsiniz adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Açmayalım diye Bilal, jem alıyoz zaten ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Theridone said: gözler çakmak çakmak ya bak yiğidime hele hele Bu nasıl bir açlıktır yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 qısqandın mı qüsel qıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Tabi kıskandım ve bölmeyeyim kuruma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 podolski daha yahusuklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Feneri evinde yensek yensek bu sezon yeneriz artık. Hep daha güçlü kadroyla geldik, daha iyi oyunla geldik hep yenildik, olmadı berabere kaldık. Bi kere de underdog olarak gelelim belki tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Şu düşünceyi bende düşünmedim değil ama dile getirmedim. Şimdi böz sözö öltö söför yöndök kürsüsü elemanlaryla uğraşmayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 k1nJo said: hagi dedim diye sonradan bi de roberto carlosu da söyledim zaten. ama bazı değişik kafalar enteresan bir sidik yarışına çevirdi işi. fanatiklik ayrı ama fener kafası apayrı tekrar görmüş oldum. hala okuduğunu anlayamıyosun, durumun içler acısı kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 senelik beş milyon euro diyorlar twitterda resmen açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Sözleşme kapsamında oyuncuya ödenecek sezounluk garanti ücret 4.900.000 EUR, maç başı ücreti 20.000 EUR'dur. (azami 40 maç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar