Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Van Persie vs. Fernandao "triplerine" bir de Emenike olmazdı zaten. Formayı çıkaran adam yarın kilodu indirir afedersin trip atacam diye adsfsgs.

Bu arada dünkü maç .... gibiydi. Uyudum artık 80. dk larda. 1-0 almışızda meh bir futboldu. Kayseri 'de de bir numara yoktu ayrıca, sadece onlarda önde bastı, Diego da olmayınca pozisyon yoktu maçta. Hakkını yemeyim Van Persie 2 pozisyonda şanssızdı. Onun dışından hakemler hala leyla. Her iki takıma da göstermesi gereken kartları istinasız kaçırdı.

Azize kızıyoruz da, Bu TR kupasını bir şekle sokmaları lazım. Harbiden böyle saçma yani. Takvimi değişsin, yapısı, şekli değişsin ne biliyim işte. BUndan sadece FB muzdarip değil zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ne bileyim baya istendi bitti geliyor yolda haberleri çıktı sonra yalan oldu yerine de adam bakılmadi da ilginç geldi.
Aziz Yıldırım yıllardır hep forvet aldı takıma. Savunma sorunluydu golcü aldı. Orta saha sorunluydu golcü aldı.
şimdi gol atamiyor fener golcü almamasi garip :)

rvp yi saymıyorum sadece Fernandao ya güvenmek iyi cesaret
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizim gol atamamamızın sebebi forvet değil ama, sahaya eskiden 2 defansif orta saha ile çıkıyoruz diye kızıyorduk şimdi 3 tane oldular diyecek sözüm tükendi benim. 90 dakika boyunca topu rakipten alıp alıp orta sahada döndürüp duruyoruz, şu diego dönsün diye dua eder olduk olacak iş değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...