fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Tantuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 dut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 sarcasmi istihza olarak değiştirebilriiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Anneye verilen önem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh said: Mizah var [img]http://i.imgur.com/JnX87h2.jpg[img] sana gel 3. ol demişler anlamamışsın abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Rerore said: dut iğrenç bişi ya her yerden yağıyor şu ara, leş gibi de kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 dut = sinek başka bir çağrışımı yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 dut ve iğde süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bu arada başlığa bakmamıştım, ülkemiz ve insanımız ile ilgili en güzel şey eş'in paylaştığı abi. böyle bir güzellik, böyle bir doğallık, böyle bir unintended humor başka hiçbir ülkenin halkında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 küfür katalogumuz cok geniş her durum her an için bişeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 var olmaz mı hiç hem de baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 mulgear6 said: gece 4te bile sokaktan taksi çevrilmesi banlayin bu arkadasi. yada yabancilar polisine isidci diye ihbar edeyimde seni yollasinlar. pislik seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 seele'ye sorsan en çok dine olan bütünlüğünü seviyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Niye ki, keko alamanci mi kendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 seele en çok keko alamancılığını gösterebilmesini seviyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yetersiz insanların kendini yeterli görebilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh said: O yedigin gercek yogurt ama burda kerpic yiyosun. Ev yogurdu yapiyosun o da gayet sivi oluyor quixef said: Yok ya Yoğurttan yeni yeni haberdar olan memleketlerin yemeği olmaz olsun. LAN KOCA ÜLKEDE ŞÖYLE KALIP KALIP BİR YOĞURT OLMAZ MI kafayı yiyecem, doğal yoğurt diye alıyosun sıvı kıvamında hepsi Başka birisi de bu aynısını demiş siz yoğurt yapmayı bilmiyorsunuz diye beni niye sıvı yoğurt yemek zorunda bırakıyorsunuz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 türkler amerikada greek yoghurt altında piyasaya sürdüler bizim alışıla geldik yoğurtu. çok hızlı genişletiyorlar, baya tuttu amerikada. avrupaya gelir 1-2 yıla. tr'deki yoğurtun aynısı adı greek yoghurt işte. http://www.chobani.com/ çobani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yemekler ve taharet musluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Marty said: uzakdogu yemekleri kelle pacanin onunde diz coker tovbe eder olm daha burada sevmeyen var. arkadaş hiç söylemeyeceksin kelle paça olduğunu çorbanın, valla abanırlar ya sdfsd. daha güzel bi çorba içmedim şimdiye kadar. mmmmpfs. ben gece bi rumeli yapayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bizim yogurttan bi kac kat daha iyi abi sivi yogurt. Burada ne koyuyolar icine bilmiyorum. Inek sutunden o kati yogurdum cikmasi imkansiz. Ote yandan koyun yogurdu da tas gibi oluyo acayip lezzetli pislik bisi. Ezinede yemistim o tadi unutamiyorum. bingildak said: türkler amerikada greek yoghurt altında piyasaya sürdüler bizim alışıla geldik yoğurtu. çok hızlı genişletiyorlar, baya tuttu amerikada. avrupaya gelir 1-2 yıla. tr'deki yoğurtun aynısı adı greek yoghurt işte. http://www.chobani.com/ çobani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben hiç anlamıyorum ya yoğurttan sütten asdasd http://images1.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/12509875_large.jpg bundan alıyorum hep, baya iyi iyisi kötüsünü de anlamıyorum doğrusu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 çanakkaleliyim ben annemler mevsimi gelince koyun yoğurdu getiriyorlar, wtf diyorum her defasında.Resmen mide orgazmı yaşıyorum abi.Hele o yorgan gibi kaymağı yok mu, harika harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 türkler diyorsunuzda chobanin sahibi baya baya kürt,kobaneye milyon dolar yardım yolladı hatta neyse o detayı bırakın,uzak doğu mutfaklarıyla işkembeyi karşılaştırmayın lütfen vietnam,tayland,ÇİN,japonya,hepsi içlerinde çeşitli sakatat yemekleri bulunduran mutfaklar zaten,ve hepsi kelle paçadan daha teknik,daha geleneksel,daha lezzetli,daha iyi yemekler bulunduruyor kendi içersinde köylülüğünüzü coh belli ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 siteyi güzel yapmış da neden yunan yoğurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar