Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkiyenin ve ulkemiz insaninin guzel taraflari [without sarcasm]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

- İstanbul gibi her zaman her imkanu sunan bir şehre sahip olması. Avrupa'da bile bu kadarı pek yok.

- Zengin tarihi doku, geçmiş ve doğal güzellikler

- Boğaz manzarası

:D :D :D
Mesaj tarihi:
tarihi yerler ve her sene dahada bok ettigimiz kiyilar disinda bisi yok, turist ulkesi bura. kisa sureli seyahat icin dunyadaki en iyi ulkeler listesinde top5 zorlar ama surekli yasamak icin kesinlikle hayir

edik: yemekleri yazmayi unutmusum ayip olmus, thailandda 1 ay aci cektikten sonra mumla aramistim turk yemeklerini. anneme yari bayginken eve doner donmez yaprak sarma yap diye yalvariodum :(
Mesaj tarihi:
yahu o alıştığın için öyle neden güzel tarafı olsun ki dfsdfs. taylandlı "az sarma koy la" demiyor sonuçta. buraya gelse o da acı çekecek. tamamen doğduğumuz yer alışkanlığı o. saylanmaz.

taylandlı olsam rakı isterdim yine o ayrı dfdsf.
Mesaj tarihi:
Yok ya

Yoğurttan yeni yeni haberdar olan memleketlerin yemeği olmaz olsun. LAN KOCA ÜLKEDE ŞÖYLE KALIP KALIP BİR YOĞURT OLMAZ MI kafayı yiyecem, doğal yoğurt diye alıyosun sıvı kıvamında hepsi
Mesaj tarihi:
Şehir hayatında insanın bir önemi kalmıyor zaten pek, aradığın tip insanı istanbulda bolca buluyorsun orası sorun değil.

İnsanın dibine inince yine daha samimi Türkler daha çabuk salıveriyorlar kendilerini.
Mesaj tarihi:
En önemli şey taharet musluğu heralde. Sonra yemekler, su, rakı falan ilk aklıma gelenler.

İnsan için pek bi şey diyemiycem ama çomarlar dışında çok da kötü değiliz sanki. Yoksa domuz gibi adamlar her yerde var.
Mesaj tarihi:
O yedigin gercek yogurt ama burda kerpic yiyosun.

Ev yogurdu yapiyosun o da gayet sivi oluyor

quixef said:

Yok ya

Yoğurttan yeni yeni haberdar olan memleketlerin yemeği olmaz olsun. LAN KOCA ÜLKEDE ŞÖYLE KALIP KALIP BİR YOĞURT OLMAZ MI kafayı yiyecem, doğal yoğurt diye alıyosun sıvı kıvamında hepsi
Mesaj tarihi:
Aiko said:

haftasonu alışveriş merkezlerinin açık olması. alışveriş için havalimanına gitmek zorunda olmamak.

Bunu berlinde yasadim ben .

Aksam 7de starbucks kapaniyo, pazar gunu su alacak bakkal bile acik degil birak avm yi.
Mesaj tarihi:
abi işte iyi bişey değil o.

asgari ücretle çalışıyo oradaki personel... hafta içi abuk subuk günlerde tatil yapıyorlar. eşleriyle çocuklarıyla denk gelemiyorlar.
Mesaj tarihi:
Oglum onlar köle.

Senin benim icin yasiyolar. O gitse aninda yerine adam bulabiliyosun.

Goruntude herkes kolelige karsi ama memleketin %80i modern kole sifatinda calisiyo.
Mesaj tarihi:
Geri kalan beyaz türkler de köküne kadar bunu talep ediyor. Olmayınca cingar çıkarıp bağırınıyor sonra ÖNSÖN HOKLOROO HÖÇ YOK BO ÖLKÖDÖÖ
Mesaj tarihi:
Zorla mi calistiriyolar?

Calisma abi? Calismasin pazar gunu kasiyer. Magaza sorumlusu.

Sistemin guzelligi de bu iste. Sen calismassan baskasi gelip calisiyo. Ise olan talep o kadar yogun ki...
Mesaj tarihi:
Güzel derken bardağın dolu tarafına bakabiliriz. Avrupa'dan ABD'den vs kötüyüz ama dünyanın çoğundan iyi durumdayız Afrika, Hindistan, Çin, Gdoğu asya, Orta amerika falan :).
  • Yeni Oluştur...