Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gangsta

Darklight1903

Öne çıkan mesajlar

2015 yaz sezonu icin animesi basladi.

gotham'in batman'sizi ergastulum'da gecen hikayede, turlu turlu insandan ortalik gecilmiyor. esas oglanlarimiz da bu insanlardan biri olmakla beraber, cesitli temizlik gorevleri icin para aliyorlar.

ilk bolum icin seslendirmeler ve muzik muazzamdi. cizim sekli manga ile ayni, benim bayagi hosuma gidiyor.

janr: aksiyon/seinen

Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

hepsinin konusu olsun bence ya, takibi cok zor oluyor oteki baslikta moe'ciler yuzunden. loli animeleri konusuyorlar takip edemiyorum basligi gozlerim kaniyor.

Aynen, sezon basliklari moe shit ile slice of lifelarin tecrit bolgesi olmali. Orda konusulan animelere bakmiyorum ben direk kesin bayicak beni diye ahahah

Bunu sevdim ben ama, bakalim 2 bolum daha bu halde giderse bu sezon favorim net
Sosyal ağlarda paylaş

2015 - Moe Sezonu başlığı açılsın moe tartışmaları oradan devam etsin :P

şaka bir yana ilk bölümden de başlık açın yani, yük mü olacak yani foruma, boş beleş başlık çok ahaha. hani kötü birşey çıkarsa arkalarda kayboluyor zaten. patiden bu neymiş diye aratan adama feedback olur hem. bu ilk bölümler iyimiş de sonrası yalan diye. genel başlıkta bunu sorgulamak zor oluyor. bunun niye başlığı açıldı diye kimsenin şikayet ettiğini görmedim, hiç bir zararı yok yani. üşenmezseniz açın başlık. ben sezonda kayda değer tartışmaya değecek bir şey çıkarsa başlık açıyorum arada

genel başlıkta patates serileri elemece, sezondan ne takip edilebileceği sorma bakımından iyi oluyor. ama mangası, kadrosu, stüdyo ekibi vs sağlam, güzel olabilitesi yüksek serilerin tartışmalarını, hypelarını kendi başlıklarında yapmak lazım. sleeper hitler için sonradan başlık açılır zaten
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya insanlar üşeniyor bir paragraf "natsu'nun op'luk maceraları" gibi birşey yazıp üstüne gugıl'dan bir resim koymaya. eskiden wot yazılırdı tavsiye: the legend of hebele diye başlık açıp çok daha az mesaj hacmi varken bile.

çok üşeniyorsanız anidb'den resmini ve tanıtma paragrafını direkt kopyalayın, herkes ingilizce biliyor bölümde zaten mecburlar altyazı okumak için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...