Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 2015 yaz sezonu icin animesi basladi. gotham'in batman'sizi ergastulum'da gecen hikayede, turlu turlu insandan ortalik gecilmiyor. esas oglanlarimiz da bu insanlardan biri olmakla beraber, cesitli temizlik gorevleri icin para aliyorlar. ilk bolum icin seslendirmeler ve muzik muazzamdi. cizim sekli manga ile ayni, benim bayagi hosuma gidiyor. janr: aksiyon/seinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 2-3 bölüm bekleseydik ayrı konu açmak için, daha yeni başladı. Güzel olacağı daha ilk bölümden belli gerçi. Black Lagoon, Jormungand filan sevenler bunu kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 hepsinin konusu olsun bence ya, takibi cok zor oluyor oteki baslikta moe'ciler yuzunden. loli animeleri konusuyorlar takip edemiyorum basligi gozlerim kaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bunun mangasi acaip tryhard edgy gelmisti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Darklight1903 said: hepsinin konusu olsun bence ya, takibi cok zor oluyor oteki baslikta moe'ciler yuzunden. loli animeleri konusuyorlar takip edemiyorum basligi gozlerim kaniyor. Aynen, sezon basliklari moe shit ile slice of lifelarin tecrit bolgesi olmali. Orda konusulan animelere bakmiyorum ben direk kesin bayicak beni diye ahahah Bunu sevdim ben ama, bakalim 2 bolum daha bu halde giderse bu sezon favorim net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 sezon başlıkları öldürdü bölümü zaten, o jpeg'i koyup kitlemek lazım diriltmek için. gayet iyi seriler kaybolup gidiyor içinde irc gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 gecen sezonlardaki animeler icin de geriye donuk bi calisma yapsak mi ya? evet benim de bu sezonki favorilerimden olacak boyle devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Darklight1903 said: gecen sezonlardaki animeler icin de geriye donuk bi calisma yapsak mi ya? Yapılsın, moe şeyleri yüzünden bakmıyorum bile o başlıklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 2015 - Moe Sezonu başlığı açılsın moe tartışmaları oradan devam etsin :P şaka bir yana ilk bölümden de başlık açın yani, yük mü olacak yani foruma, boş beleş başlık çok ahaha. hani kötü birşey çıkarsa arkalarda kayboluyor zaten. patiden bu neymiş diye aratan adama feedback olur hem. bu ilk bölümler iyimiş de sonrası yalan diye. genel başlıkta bunu sorgulamak zor oluyor. bunun niye başlığı açıldı diye kimsenin şikayet ettiğini görmedim, hiç bir zararı yok yani. üşenmezseniz açın başlık. ben sezonda kayda değer tartışmaya değecek bir şey çıkarsa başlık açıyorum arada genel başlıkta patates serileri elemece, sezondan ne takip edilebileceği sorma bakımından iyi oluyor. ama mangası, kadrosu, stüdyo ekibi vs sağlam, güzel olabilitesi yüksek serilerin tartışmalarını, hypelarını kendi başlıklarında yapmak lazım. sleeper hitler için sonradan başlık açılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 basliklar neden acilmaz zaten bir anlasam. icerik konusunda da sikinti olcagini sanmiyorum, forumun olayi copy pasta. bir resim ve konuyu anlatan ufak bir metin yeterli. tas catlasa 30 kisinin post attigi bir bolumun foruma yuk olacaginida sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bu yuk olayi ne ya? kb'si kac paraysa verelim oyle bi' dusunce varsa fsjdlkfjdslakfsa. ben insanlar useniyor diye acmiyoruz saniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yok ya insanlar üşeniyor bir paragraf "natsu'nun op'luk maceraları" gibi birşey yazıp üstüne gugıl'dan bir resim koymaya. eskiden wot yazılırdı tavsiye: the legend of hebele diye başlık açıp çok daha az mesaj hacmi varken bile. çok üşeniyorsanız anidb'den resmini ve tanıtma paragrafını direkt kopyalayın, herkes ingilizce biliyor bölümde zaten mecburlar altyazı okumak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ilk bölümü yeni izledim, bayağı efsane olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ilk bölümü izledim şimdi çok hoşuma gitti atmosferi, müzikler, seslendirme vs. öle ilk bölümden über plot kasmamışlar güzel bi intro oldu ana karakterleri tanıma adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ikinci bölümde güzeldi. yavaş yavaş açıyorlar mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 adam olacak anime resmen. asiri gazdi ya. nico'nun seiyuu asiri iyi aahahahhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 anime çok iyi be,12 bölüm mü olcak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Süper anime çizimler Jormungand aksiyon Black Lagoon arada comic reliefler de var sezonun en iyilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 evet karakterlerin karizmaligin hakikaten jormungand ve black lagoon level. hatta belki daha iyi hale gelecek. daha az karakter olmasindan kaynakli. nico'nun seiyuu'ya hassssstayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Jojo'dan sonra iyi geldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Off bu hafta da efsane ötesiydi. Yetmiyor resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Alexi yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sezonun acik ara en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Muhteşem ya, uzun fairy tail, one piece arclarından sonra akıcı ilerleyen 10 numara anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar