DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Selamlar, Drall'ın başlığa biraz benzese de tam olarak aynı şey değil. 2 kedi sahiplendim, bi teyze kendi evini kedi evi yapmış ordalardı, 20+ kedi 4-5 yavru köpekle birlikte yaşıyolarmış aldığımda. Anladığım kadarıyla yemek olayları çok sıkıntılı geçmiş o kalabalıkta =) kuru mamada pek yapmıyorlar da günde 2-3 kere ıslak mama ya da tavuk veriyorum makineden geçirip, onu getirdiğim zaman çıldırıyolar. Yemeklerini ayrı 2 yere koymam gerekiyor yoksa birbirlerine hırlıyolar, hafif küçük olanı tam mazlum, yiyeceği biraz biraz tabaktan alıp kaçırıp köşe bucakta yemeye çalışıyor. Şimdi bi kutunun içinde veriyorum ona da o kaçırma işini yapamıyor artık. Yemeğe başladıklarında da arkalarından kovalayan varmış gibi acele acele yiyolar. Bir de bunlardan yerken az bişi elini yaklaştır hemen hırlamalar, yemeği alıp başka yere kaçırmaya çalışmalar falan =( O 20+ kedili evde yaşadıkları travmaları atmalarını istiyorum, tavuk ya da ödül maması verdiğimde rahatça yesinler birisi gelip önümden çalacak mı diye korkmadan falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Karakterleri yavsaksa egitemezsin. Simdiye kadar 18 kedim ldu hepsinin karakteri farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 yavşak değil ya pek karakterleri, ezilmişler işte o evde büyük kediler tarafından büyük ihtimalle, onu kırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Zaman sadece birazcik zaman, Son buldugu yerde sevgiler bir tek an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 iyi oldu bu konuyu gördüğüm benim merak ettiğim Tuvalet konusu ya ARkadaşın kedisi arada gidip yatak odasına işiyip sıçıodu filan. Kızınca yada masus yapıo arada diyordu doğrumu bu ? Ben şimdi bi yavru kedi sahiplensem apartman dışında. Tuvalet eğitimini nasıl vericem internette bisürü şey yazioda güvenemiyorum bokta çıkabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 çok tırsık alışmışlar ya of alışık değilim ben tırsık kediye, cesaret hapı içirecem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 kum koy leğene kediyi içine at öğrenir kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 işiyor sıçıyor onlarda sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Bizim kedi başlangıçta yanımıza bile yaklaşmıyodu, şimdi ikimize de birer tokat atıp yatağa çıkıp bağırarak bizi yanına çağırıyo, gidiyoruz bi sevgilimin suratına yatıyo bi benim guruldaya guruldaya. Kumuna girdiğinde banyoya girersek direkt kaçıyordu mesela, artık gözlerimin içine baka baka yapıyo ne yapcaksa sdf. Daha böyle bir sürü örnek verebilirim, kıssadan hisseye zamana bırak, yavaş yavaş alışacaklar şu anda nereden ne gelicek bilmiyorlar, tedirginler dolayısıyla. Ama hala herhangi bir misafire kendini sevdirmiş değil bizim minnoş, sadece bize yanaşıyo Sokakta rekabete doğmuş kediyle evde mindere doğmuş kedi çok farklı oluyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 evet ya önceki kedilerim hep evde minderde doğmuş kedilerdi şimdi bunlar değişik geldi. mesela ufak olan hiç kendini sevdirmiyordu, 10 günde gelip kucağıma yatmaya alıştı az bişi daha büyüsünler daha iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 benim kedim ruh hastası mesela. naptıysam kaka eğitimi veremedim skdfjds. hala gidip banyoda klozetin yanına yapıyor. sanırım petshop'ta yavruyken gazeteye yaptırdıklarından mıdır nedir öyle kaldı kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 annesinin yanında kalmayan kediler daha zor alışıyor diyorlar kuma da seninkisi hiç alışamamış ya, yazık :/ http://imgur.com/a/uTVxK#0 bunlar da benim minikler =) isim arayışındayım hala fikirlere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Bu arayışın sonunda minnoş kaldı bizimkisinin adı. Hayır bi de 7-8 aylık kedi 4buçuk kilo, baya da büyük hayvan. Ama işte minnoş olunca küçücükmüş gibi hala sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Benim sokaktan aldığım bir aylık kedi evde ilk kumu gösterdiğim andan sonra sadece o kuma sıçtı. Bütün kediler birbirinden değişik oluyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 benim kedi bi acayip ya.koca kuma bikere sıçıyor sonra o kumu değiştirene kadar başka yerlere sıçıyor.obsesif kompulsif bozukluğumu vardır nedir anlamadım.(5-6 yaşında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 erkek olan luffy kız olan bulma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ikisi de erkekB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Çonçik ile ponçik Yada paspas ile osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Sokaktan aldığım kedide de aynı sorun vardı, yemeğine ek yapacam vs hemen hırlıyordu. En güzeli yemek yerken sen ona yaklaşma rahat rahat yesinler. Tabağı da boş kalmasın (abartmadan). Her gittiğinde yemek bulacağı için ve artık hırlamasına gerek olmadığı için zamanla geçecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Melihin dedigi gibi ac kalma korkularını kırman lazım birincisi ikincisi yemek verirken rahat bırakmak da olabilir tam terside olabilir.Azar azar sürekli elinden besleyedebilirsin.Ama ne yaparsan yap düzelmeye de bilir.Cunku bunlar kedi ve aslında bu yaptıkların hosuna gitmiyorsa hiçbir zaman kabullenmicetir.Zaten o yüzden kedi besliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Kedi karakterleri çok farklı ama zamanla alışıyorlar. http://i.imgur.com/TpLxfhr.png Büyükte küçükte ilk geldiklerinde çok korkak ve insana alışık değillerdi. Büyüğü annesi bakmamış barınak bebesi, süt annelik yapsın diye yeni yavrulamış kedi arasına atmışlar o da dışlamış o yüzden hep bir eziklik içindeydi ilk 1-2 yıl bütün bu yemekler benim mi şimdi????!!? Surat ifadesi ile bakıp çatlayana kadar yiyordu hani kabı kaldırırız korkusu ile. Ama hep bir metanetli sakin cins model bişeydi Sonra yağmurlu bir kış günü 2 numara kapılandı eve. Ağlaya ağlaya, yemek fln verdik baktık içeri niyetleniyor aldık içeri ama meğerse hayvan hiç susmadığıiçin anası senin gibi evlat olmaz olsun diye bırakmış sdfds. Özetle 2 numara da tam tersi çirkef susmayan doymayan her şeyi sahiplenen ve daha 1 yıl olacak yeni yeni bize kendini sevdirmeye tenezzül eden bi tip çıktı. Karakterleri farklı olsada bir süre sonra seninle yaşamaya alışıo kediler zaman tanı hayvana. O alışkanlıkları zamanla geçio yeter ki yemek kabı boş kalmasın. Panikliyorlar sen evde yokken yemek kabı boşalınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 soldaki piç kung fu ustası olacak gibi duruyor, hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 benimkisi yalvariyorum yesin diye, yemek yemiyor lan. kilo verip duruyor, ozel kalorili mamalara abaniyoruz, bu sefer alerjisi nuksediyor, haydii don hipoalerjenik mamaya. kaptaki yemek hep yari dolu. odul mamasi koy onune, bos bos suratina bakar. iki koklar, ceker gider, yemez. kedi dedigin cins cins iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bende şöyle bi sıkıntı var, rendelenmiş tavuğu ana öğün olarak görüyolar fdsfs. İlk geldiklerinde biraz cılız oldukları için günde 3 öğün veriyodum tavuk, şimdi ikiye düşürdüm, mamayı öyle çerez niyetine yiyolar arada bi gelip dsf. Acaba tavuğu da öyle sık sık azar azar mı versem? elimle vermeyi denedim elimden de alıp kaçırıp bi yere koyup öyle yiyo şerefsiz. Eskisi kadar hırlamıyo gibime geldi de daha hala deniyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Yaş mamaya veya yemeğe alışırsa kuru mamanın yüzüne bakmıyor, o yüzden en baştan dengeli hatta kuru mama ağırlıklı gitmek lazım, bu kediler cins ya Başlıkla ilgili de kedi dediğin eğitilmez, o seni temiz eğitiyor ama evin düzenini değiştiriyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar