µh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5GqRs8vvk20&feature=youtu.be Şişli'de 7 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası sonucu D-100 karayolu bir süre trafiğe kapanmıştı. Trafik Kontrol Merkezi'ndeki kayıtlarda karşıdan karşıya geçen bir martının kazaya neden olduğu görüldü. aahahahhashdahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Martıyı görüp duran aracın arkasındaki araç çarpmadan sıyrılırken, diğer arabaların duramaması çok ilginç. Uyanamamışlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sol şeritte gidiyosun, arkadaki adamı zaten takip ediyo olman lazım martı var diye acı fren yapmak bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bu görüntüleri internete kim koyuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 adam sağlam manevra yapmış ama birde minibüsün de uyanık olması iyi şöförlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Zikko said: bu görüntüleri internete kim koyuyor ? haber ajanslarına direk veriyorlar zaten birisi de youtube a yüklemiş hemen haber sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sıyrılan otomobil takip mesafesini koruyabildiği için kurtarmış,i arkadaki mallar takip mesafesi denilen şeyin farkında olmadıkları için durma veya kaçma fırsatı bulamamış yandaki servisler de devam etmek yerine durmuşlar arada takip mesafesini koruyan iki arabanın kaçacak yeri kalmamış onlara yazık olmuş neyse iyi ders olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 2. arabanın şöförünün fotoğrafını buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sabah radikalde haberini okudum alla alla nasıl beceriyorlar en sol şeritte kaza yapmayı anlamıyorum derken videoya denk geldim :D şoförlüğüne güvenmiyorsan, acemiysen geçme abicim en sol şeride avarel gibi ulan tarla gibi bomboş sağın solun martıyı görünce yavaşlıyor resmen önüne geçince de direk duruyor en sol şeritte. aptal herif ya aban gaza geç git, ya hafif bi sağa al geç git ya da ez git abi artık. e-5 orası insanlar göt göte 100-120 km hızla gidiyor takip mesafesi falan hakgetire, öyle fren yapılır mı en solda. tamponum çizilmesin diye arkada bissürü insanın kanına giriyormuş az daha allahtan öyle sağlam giren olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 BabacumMostors said: sıyrılan otomobil takip mesafesini koruyabildiği için kurtarmış,i arkadaki mallar takip mesafesi denilen şeyin farkında olmadıkları için durma veya kaçma fırsatı bulamamış neyse iyi ders olmuştur hanginiz şu mesafeyi koruyo lan sol şeritte söyleyin. herkes kaçmaya çalışıyo en hızlı şekilde. ya ehliyeti alıp arşive kaldırdınız ya da şoforluğunuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Liebe gibi insanlar karışmalı işte bu kazalara.. arkadan gelenlerin hepsi hatalı artık öğrenirler takip mesafesini. beyaz araba da ilk başta gitmek istiyor sonra gitmiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ne alakası var lan ben öyle mi kullanıyorum dedim? sen izmirliydin galiba e-5 ve istanbul trafiğinden bihaber olduğun için ithamlarda bulunmadan önce biraz tecrübe sahibi ol lamacım. istanbula gel ve gör e-5te sol şeritte insanlar nasıl gidiyor. arada bi yerde orta şeritte 90 kmye sabitlemiş beni de görebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Seru said: BabacumMostors said: sıyrılan otomobil takip mesafesini koruyabildiği için kurtarmış,i arkadaki mallar takip mesafesi denilen şeyin farkında olmadıkları için durma veya kaçma fırsatı bulamamış neyse iyi ders olmuştur hanginiz şu mesafeyi koruyo lan sol şeritte söyleyin. herkes kaçmaya çalışıyo en hızlı şekilde. ya ehliyeti alıp arşive kaldırdınız ya da şoforluğunuz yok. selam, ben mesafeyi koruyorum, ayrıca trafik ışıklarında yaya yolunun üstünde değil geride duruyorum sırf bu yüzden iki kere tampon tampona kalmışlığım bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Liebe said: sabah radikalde haberini okudum alla alla nasıl beceriyorlar en sol şeritte kaza yapmayı anlamıyorum derken videoya denk geldim :D şoförlüğüne güvenmiyorsan, acemiysen geçme abicim en sol şeride avarel gibi ulan tarla gibi bomboş sağın solun martıyı görünce yavaşlıyor resmen önüne geçince de direk duruyor en sol şeritte. aptal herif ya aban gaza geç git, ya hafif bi sağa al geç git ya da ez git abi artık. e-5 orası insanlar göt göte 100-120 km hızla gidiyor takip mesafesi falan hakgetire, öyle fren yapılır mı en solda. tamponum çizilmesin diye arkada bissürü insanın kanına giriyormuş az daha allahtan öyle sağlam giren olmamış. Neresinden tutsan elde kalan bir post ya, gerçekten böyle adamlar karışmalı işte bu kazalara, güzel denmiş. "SÖN ÖZMÖRLÖ DÖĞÖLMÖSÖN SÖN SÖS" şeklinde alakasız cevap da kompozisyonu tamamlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 şu anasını sattığımının istanbul trafiğinde geçirdiğim 1 aydan sonra öğrendiğim şeyleri sıraliim; -istanbulda herkesin ama istisnasız herkesin acelesi var dolayısıyla trafik önceliği hep kendilerinde. -kornadan elini ayırmayan ayıoğluayılara kornayı uyarı maiyetinde dıt ettirsen yol ortasında durup camdan sarkıp NE BASIYON AMUĞAGODUMUNUN OĞLU SENİ KORNAYA GÖMERİM diye bağırabiliyorlar. 4 gün önce başıma geldi. -bu bahsettiğin takip mesafesi var ya götümle gülmeye başlıyorum artık duydukça, sol şerit tıkalı orta şeride kaçamıyorsun önündekine çok yaklaşmayayım diyorsun ya işte orda 5 saniye vaktin var götüne birinin yapışıp selektör çakmaya başlaması için. -ne olursa olsun sakın kimseye ters bişi söyleme, el kol yapma. aksi takdirde koluna bacağına sıkılma ihtimali inanılmaz yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Baggio said: Liebe said: sabah radikalde haberini okudum alla alla nasıl beceriyorlar en sol şeritte kaza yapmayı anlamıyorum derken videoya denk geldim :D şoförlüğüne güvenmiyorsan, acemiysen geçme abicim en sol şeride avarel gibi ulan tarla gibi bomboş sağın solun martıyı görünce yavaşlıyor resmen önüne geçince de direk duruyor en sol şeritte. aptal herif ya aban gaza geç git, ya hafif bi sağa al geç git ya da ez git abi artık. e-5 orası insanlar göt göte 100-120 km hızla gidiyor takip mesafesi falan hakgetire, öyle fren yapılır mı en solda. tamponum çizilmesin diye arkada bissürü insanın kanına giriyormuş az daha allahtan öyle sağlam giren olmamış. Neresinden tutsan elde kalan bir post ya, gerçekten böyle adamlar karışmalı işte bu kazalara, güzel denmiş. "SÖN ÖZMÖRLÖ DÖĞÖLMÖSÖN SÖN SÖS" şeklinde alakasız cevap da kompozisyonu tamamlamış. ulan ben niye bu kazaya karışıyorum olm aptal mısın? ben istanbulda en nefret ettiğim olgulardan birini açıklıyorum insanlar sinirli aptal ve kurallardan habersiz, ben öyle mi kullanıyorum mu demişim ahahahah ya kafalara gel tamam abi ben takip mesafesi falan bırakmadan önündekine yapışan hanzo bmwcilerdenim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 şu martıyı bulun ne kadar şans oyunu varsa oynatalım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Martıyı ezmemek için duran arabaya birşey olmamış. iyi niyet ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 martıya bişi olmadıysa sıkıntı yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sol şeridi kullanmayı bilmeyenler patlamış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 jonathan livingston ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 olm martı lan arabaya zarar vermeyecekse ezer geçerim o kadar fazla olduki şerefsizler sürekli birilerinin üzerine sıçıyolar. insaflıda sıçmıyo hayvan gibi 3 günlük bokunu atıyo nerdeyse üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ne güzel uçtu gitti lan videonun son saniyelerinde o martı. ağzına s.ctim ortaligin simdi ucmaya baslayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 martı için duran haklı diğer arkadan gelenler ağır gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 durana helal olsun. ha otoyolda durmak mantıklı mı değil mi ayrı tartışılır ama yine de helal olsun. ayrıca takip mesafesi korumayı bilmeyen dallamalar sürüsünü de tebrik ediyorum. özellikle taksi... bu ülkede taksiciler kadar kötü araba kullanan yok sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar