senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Oha cok iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Olm niye paralıdan yararlanmadın. Şaka mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bingildak said: aman borca girmeyim diye eline pimi çekilmiş el bombasının verilmesi ve parçalara ayrılarak ölmekte var tabii ihtimali istanbulda kaldırımda yürürken araba tarafından ezilmekten fazla değil ama Benim hatuna kaldırımda yürürken araba çarptı vatan caddesinde. İhtimalin ondan fazla olmaması, düşük olduğu anlamına gelmez malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 adam dalagina bicak sokcak iste. para falan vermiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 30a kadar elleşmiyorlar zaten ya yüksek yapsanda yapmasanda git bi şubeyle konuş yoklama kaçağı falan olma bari baya bi para kitlediler zamanında bedelli yapıncada iptal oldu sanırım o olay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 lan işte bunu anlamadım ben. 30'a kadar elleşmiyorlar diyor biri, öteki diyor gece 2'de evime asker geldi kağıt imzalattı, kastırıyorlar. Aslı astarı nedir bi bilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 yakalandığın an 2 günde askersin, yakalanmazsan ölene kadar kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 beyler, yeni mezun olarak sormak istiyorum: şimdi benim kaç sene askerliği tecil ettirme hakkım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Xenocide said: lan işte bunu anlamadım ben. 30'a kadar elleşmiyorlar diyor biri, öteki diyor gece 2'de evime asker geldi kağıt imzalattı, kastırıyorlar. Aslı astarı nedir bi bilsem. lisans mezunuysan 2 sene --- yuksek lisans kaydimi yapip tecili gonderttigim halde askerlik subesindeki memurun biri polise bildirmeyi unutunca ben yokken eve polis gelmisti, yas 22 idi. 30'a kadar sallamiyorlar diye bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abi bir de sırf askerlikten kaçmak için yl yapıyorsanız bitirmeyin tekrar tekrar erteleyin diyor millet sakaryada iktisat yl yap mezun olma, 3 sene sonunda celpten önce kaydını sildir haziranda bu sefer de işletmeye kaydol, yine devamlı sınıfta kal 3 sene sonra uluslar arası ilişkilere gir, bölüm farklı olduğu sürece sıkıntı yokmuş senin son mezun olduğun derece "lisans" gözüktüğü için aynı şeyden ikinci kez erteleme gibi değil de, üniversiteyi bitiremediği için askerliği 6-7 sene ertelenen adam gibi oluyormuş para problemi yoksa 35 yaş tecil cap'ine kadar ertele, var mı böyle bişey lan arelde yesevide falan böyle bölümden bölüme atlaya atlaya 6 sene erteletiyorlarmış, donanımhaberde orda burda hep var topicleri bedelliye yaşınız yetmiyorsa bunu araştırın bana kalırsa, koalisyon işıd suriyeye giriyoz hede derken bir daha ne zaman bedelli çıkacağı belli olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 barbu said: VATAN HAYİNLERİ. BEDELLİYE GİDENLER. :( =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ulan vatana masraf olmadığımız gibi bi de üstüne para verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 insanlardaki bedelli askerlik yasasından yararlananları çekememe sendromunun yol açtığı bir kavram kargaşası var. hemen düzeltmek istiyorum bu durumu. bi yere gitmedi bedelli yapanlar. askerlik yapmadılar yani. muaflar askerlikten. bedelli yapanlar lafı da yanlış zaten. bi şey de yapmadılar. bedelli askerlik yasasından yararlanamayan insanlar da zerre umurlarında değil. gidin yapın askerliğinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 burada anlatılanlar gibi yapıp yl uzatma, ylyi bitir, doktora yap, ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Tori said: abi bir de sırf askerlikten kaçmak için yl yapıyorsanız bitirmeyin tekrar tekrar erteleyin diyor millet sakaryada iktisat yl yap mezun olma, 3 sene sonunda celpten önce kaydını sildir haziranda bu sefer de işletmeye kaydol, yine devamlı sınıfta kal 3 sene sonra uluslar arası ilişkilere gir, bölüm farklı olduğu sürece sıkıntı yokmuş senin son mezun olduğun derece "lisans" gözüktüğü için aynı şeyden ikinci kez erteleme gibi değil de, üniversiteyi bitiremediği için askerliği 6-7 sene ertelenen adam gibi oluyormuş para problemi yoksa 35 yaş tecil cap'ine kadar ertele, var mı böyle bişey lan arelde yesevide falan böyle bölümden bölüme atlaya atlaya 6 sene erteletiyorlarmış, donanımhaberde orda burda hep var topicleri bedelliye yaşınız yetmiyorsa bunu araştırın bana kalırsa, koalisyon işıd suriyeye giriyoz hede derken bir daha ne zaman bedelli çıkacağı belli olmaz :p şöyle bişiyi yiyolar mı harbiden. Şimdi çıkıp başka bölüme girsem 3 sene erteleme olmaz bence. Sistemde bug bulmuş gibi sdf Ya gerçi yüksek lisans gireli kaç sene oldu ona bile emin değilim. Bi ara hadi gel diye kapıya dayanmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 moonfall said: 3 yıl toplam 10bin Abi ben simdi arele geldim konustum, %40 indrim olayi dogru ama 3 yil deil 1.5 yil dedi. Senin arkadas niye 3 yil anlamadim shdjf sordum tum bolumlerde boyle mi diye tum tezliler 2 yil tum tezsizler 1.5 yil dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 standart okul 1,5 yıldır ama 3 yıla müsade ediyolardır. bilgi öyle en azından tezsizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Ediodur da 3 yila uzattigimda 6*2 mi odicem mevzu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ders başına ödersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Xenocide said: moonfall said: 3 yıl toplam 10bin Abi ben simdi arele geldim konustum, %40 indrim olayi dogru ama 3 yil deil 1.5 yil dedi. Senin arkadas niye 3 yil anlamadim shdjf sordum tum bolumlerde boyle mi diye tum tezliler 2 yil tum tezsizler 1.5 yil dedi donduruyosun sanırım 3 yıla kadar tecil etmiş oluyosun boylece. adamın okuyacağı yok isterse 6 ayda versinler diplomayı. mümkün olduğunca çok uzatıyorsun işte olay o. :) ps: 2 arkadaşım da arel de yapıyor skntı yok 3 yıl 6000 lira. bi daha ödemiyorsun. tekrar soracağım yarın detaylı nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 tamam ben de arıcam bugün bi, sen de öğrenirsen sevinirim muhtemelen bunu yapıcam. Teşekkür ederim bu arada tavsiyen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 moonfall said: arel üni. yükseklisans için bilgi almaya giderseniz askerlik için mi diye soruyorlar. belli bir miktar para verip uğrama 3 sene buraya deniliyor. tam bir bilim ve irfan yuvası http://i.capsspot.com/s/35/8/873374.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar