Marty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ben turkiyeye gelicem ay sonu. o ara yaparsaniz gelebilirim. ya da gelemeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Tarihe göre bende gelebilirim İstanbul da biraz işlerim var lakin kalacak bir yer olmadığı için eğer sabahlama durumu gibi birşey olmazsa çok geç saatlere kadar takılamam. Tarih belli olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Seru said: lan party ne ya köylü müsünüz. birinin gözlerinin icine bakarken hekşat atmanın tadı, anlıyamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 istanbulda olacam temmuz'da gelebilirim ben de belki . ama tamamen kadronun seksiliğine bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 benım seksim sana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ağustos'ta olsa gelebilirdim de temmuz uymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mortis said: istanbulda olacam temmuz'da gelebilirim ben de belki . ama tamamen kadronun seksiliğine bakar ben sana yeterim yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Laurelin gelirse ben de gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tarih 25 temmuz kendini ayarlayan gelsin deno da kafe ayarlasın bitsin gitsin bu iş böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bayram falan giriyor... yalan olduk gene asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ağustos ayı için açın şimdiden başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 sus lan ibiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Organizasyonu en kötü LAN partye imzanı atmışsın Deno, tebrikler pleb-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 daha imzayı atmadan önce kalemi tutuşundan belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 kasımdan sonra müsaitim ona göre ayarlayalım kasım 4 den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 aralık ortası gibi müsaitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Trollenmeyi de hak ediyor yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 http://pbs.twimg.com/media/BbieNSTIIAAjzM2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 xunn said: Organizasyonu en kötü LAN partye imzanı atmışsın Deno, tebrikler pleb-kun. abi kimsenin çükünde bile değilken nasıl organize edeyim. bir ara sen, ben, sercan falan bi organizasyon yapmıştık hatırlarsan, kim lan bunlar dediğimiz adamlarla oynamıştık 9 10 kişi. öyle yapalım derseniz ayarlıyım dert değil. ama seni sabahında evimde krallar gibi ağırladığım bir versiyon olsun, sabahlansın diyorsan herkes elini taşın altına koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Bak liste yap, update et, net tarih belirle. Her bireyin müsait olması mümkün değil herkes eşşek kadar oldu iş güç var. Başka şekilde organize olacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ağustosu var mı açan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bu ayki lan party cok iyiydi (tu) onumzudkri ayda boyle super organizasyonalr bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ahahah Kaçırdığıma üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 püfür püfür havalar geçti, Ramazan'ın kudretinden yararlanamadık. şimdi yapmaya kalkarsak vücut sıvılarımızın içerisinde yüzüyor olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar