elesso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben varım :/ 24 Temmuz cuma 21:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ya bi dur Haziran'ı kurtarıcaktık yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 geleneksel yapılamayan paticik lan partisi, agustos ayını reserve edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 11 senedir buradayım. Daha bir toplaşmaya katılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 -Deno- said: ya bi dur Haziran'ı kurtarıcaktık yaaa 2 tane yapalım bana uyar, hazirandakinede varım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bok gibi plan yapıyorsunuz ondan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 hayvan gibi şiyyapıyosunuz yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 liberal said: bok gibi plan yapıyorsunuz ondan olmuyor sen yap o zaman at kafalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 gelırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben de gelirim de custodem yok artık. kim gidip internet cafe ayarlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 noldu öldü mü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 yo bakmıyor buralara. facebooktan dürtsek ilgilenir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ahaha efe mi ayarlıyordu önceden. söyleriz ayarlar gene, işi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 adeksi tanıyordu o hallediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 abi lutfen ama lutfen HAVALANDIRMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ahah yazin ne eglenceli olur, bi kere hatirliom sanirim klima yetmediydi geeberdiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben gelirim , adeksde kuzen var benim onunla da konusurum mekani ayarlamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Laurelin said: Ahah yazin ne eglenceli olur, bi kere hatirliom sanirim klima yetmediydi geeberdiydik sıcaktan bayıldıydım lan ben resmen absoyla heralde votka içtiydik bide uyuyup kaldıydık gece 4 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Yarin aksam olsa cok mu erken size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kermit said: Laurelin said: Ahah yazin ne eglenceli olur, bi kere hatirliom sanirim klima yetmediydi geeberdiydik sıcaktan bayıldıydım lan ben resmen absoyla heralde votka içtiydik bide uyuyup kaldıydık gece 4 gibi ardaksım gelip oynadınız benimle yenilip yenilip kendinizi iciye verdiniz, kıvırtmayaın sımdı sıcaktı mıcaktı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 o zaman bu cumartesi diyelim mi ? 4 temmuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Yerden sonra ne oynanacak onu bir kararlastirmak lazim asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yani genelde oyun folder'ı açılıyor, başta bi herkes ortak aynı oyunu oynuyor, beyinler erimeye başlayınca (başladıktan 2.5 saat sonraya tekabül ediyor) ufaktan l4d'ciler ayrı, cod'cular ayrı, dota'cılar ayrı takılmaya başlıyor. gene de gitmeden kararlaştırabiliriz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 toplu bir bf4 cok sukela olabilir misal veya hots'da iki takim secilebiliyor mu bilmiyorumda eger seciliyorsa kucuk turnuvamsi bisey. Hatta birinciye madalya veririk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 haftaya hots disidna bisi oynamam :P bonus xp weekend, para icin hero lvllamam lazim fsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar