bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 lan yeni nesil yazılımcı olma hevesinde 1 önceki jenerasyonda ne kadar yazılımcı olmuş adam varsa pişman bu nasıl bir düzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 meslegini sevmeyen yazilimci kotuluklerin anasidir sdsdf birakin isini sevenler yapsin o zaman, bilmiyorum calistigin konularin icerigini ama, isini sevmeden yapiyorsan, yazdigin kodu sonrada handle edecek olan kisilerden cok kufur yersin. isini severek yapacak olan biri daha verimli olur projelerinde, yada projeleri onlara verirler eninde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 işini severek yapmak =/= işini profesyönelce yapmak. emin ol türkiye de çok az yazılımcının ürettiği dökümantasyonu üretiyorum yazılım yaparken. yaptığım işin uml diagramı, sequence diagramı olur hep, ki çokta temiz yazdığıma inanıyorum. ama bunları yapmak için mesleğini sevmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bok var gibi okuyup , eline parani alinca hersey guzel olacak diye kasmaz ogrenciyken sacmaligin dibine vururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 di said: Baslik acarken o kadar nokta koymazdim =] ahahahaha ya valla başka bir anlam için değil. yani boşluğu doldurun anlamında öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Prince William olarak dünyaya gelmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 senko said: işini severek yapmak =/= işini profesyönelce yapmak. emin ol türkiye de çok az yazılımcının ürettiği dökümantasyonu üretiyorum yazılım yaparken. yaptığım işin uml diagramı, sequence diagramı olur hep, ki çokta temiz yazdığıma inanıyorum. ama bunları yapmak için mesleğini sevmeye gerek yok. yaptiklarinla hissettiklerin arasinda celiski var o zaman, profesyonelce yaptigina inandigin seyleri, ve isini iyi yaptigini iddia ederek isinden nefret etmen saglikli bir dusunce urunu gelmedi bana. istemeye istemeye mi profesyonel oluyosun? türkiye de çok az yazılımcının ürettiği dökümantasyonu üretiyorum demissin, ve bunu yaptigi isten pisman olan biri soyluyor.. peki bu heves ve detaycilik nerden geliyo? bence tekrar sevip sevmedigini bir gozden gecir ;) beduk; imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aquila said: Doğmazdım. Var olmamak hiç fena olmayabilirdi doğru demişsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bullying kurbanı olmazdım. rip in peaces. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Laurelin said: 13-14 yasimda kimseyi sallamadan anti-antrojen almaya baslardim :( Yanlış hatırlamıyorsam obezdin zaten önceden, belki bilinçli belki bilinçsiz o işe el atmışsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 öss de tercih yapmaz 1 sene daha çalışırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 işini sevmek zorunda değil insan iyi bile yapsa. sonuçta para için katlanılan birşey oluyor o aşamadan sonra. ben sanırım hiçbirşeyi umursamadığım bir hayat yaşamak isterdim, düşünmeden yaşamak, konulara, sorunlara, takıntılara takılıp kalmamak isterdim. 26 yıldır yapamadım belki bundan sonra yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Drall said: Laurelin said: 13-14 yasimda kimseyi sallamadan anti-antrojen almaya baslardim :( Yanlış hatırlamıyorsam obezdin zaten önceden, belki bilinçli belki bilinçsiz o işe el atmışsın zaten yok onla bir alakasi cok :P ergenligi durdururdum mis gibi, iskeletimin agzina edilmemis, 173 e kadar uzamamis olurdum mis gibi. net 60-70.000tl arasi para kalirdi cebime, onlada abuk subuk isler yapardim bol bol :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 At olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yüzlerce alan yetkilisi sahibi olmak isterdim. (at olmak istemiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ikinci şansım olsa değiştirmek istediğim birçok şey var ya sdfdsfs. muhtemelen 7. sınıfta okul değiştirmezdim. lisede de özel okulda devam ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 KuddusiMavra said: İkinci şansım olsa kesinlikle sporcu olmak için direnirdim. Katılıyorum. Çok imreniyorum spordan para kazanabilenlere. Hiçbir spor dalıyla alakam yok ama düşününce insanın kendisi için yapabileceği en iyi yatırım aslında kendi bedeni, iş işten geçtikten sonra da dönüşü zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 3. sansi isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aquila said: At olurdum. hicbirsey icin gec degil https://mlpforums.com/uploads/monthly_03_2015/post-31415-0-71356700-1425692343.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 reyou said: senko said: işini severek yapmak =/= işini profesyönelce yapmak. emin ol türkiye de çok az yazılımcının ürettiği dökümantasyonu üretiyorum yazılım yaparken. yaptığım işin uml diagramı, sequence diagramı olur hep, ki çokta temiz yazdığıma inanıyorum. ama bunları yapmak için mesleğini sevmeye gerek yok. yaptiklarinla hissettiklerin arasinda celiski var o zaman, profesyonelce yaptigina inandigin seyleri, ve isini iyi yaptigini iddia ederek isinden nefret etmen saglikli bir dusunce urunu gelmedi bana. istemeye istemeye mi profesyonel oluyosun? türkiye de çok az yazılımcının ürettiği dökümantasyonu üretiyorum demissin, ve bunu yaptigi isten pisman olan biri soyluyor.. peki bu heves ve detaycilik nerden geliyo? bence tekrar sevip sevmedigini bir gozden gecir ;) beduk; imla abi soyle dusun, benim isimi duzgun yapmaya calismanin sebebi cok sevgidimden degil, verilen ucreti haketmeye calistigimdan + verilen sorumlulugu duzgun tamamlamaya calistigimdan sevmek baska bisi, ne bileyim sevsem oturur bos vaktimde de kod yazardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Üniversitede başka bir bölümü seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Marty said: 3. sansi isterdim thats the spirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Esas hedefim 15 yaşına geri dönmek ve oradan itibaren tekrar yaşamak olurdu, ama şu ÖSS stresini hayatta tekrar çekemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Yine boktan bir hayat daha yaşayıp 3. bir şans isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Babam ben 5 yaşındayken "sana bilgisayar alayım mı?" diye sorduğunda "ALMAAAA" diye bağırır ve olay mahallini terkederdim. Hayatımı yedi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar