Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Yeni Kamera Izleme Sistemleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Editor said:

reyou said:

BIGDATA AI dedigin sey ne? kendi custom bi yaziliminiz mi, port mu ettiniz?

AI analizi bizim yazılımımız bigdata diyoruz çünkü bigdata teknolojisi kullanıyoruz başkatürlü işlem gücü yetersiz oluyor normal serverlarla olmuyor

Bu ne demek abi?
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Big Data teknolojisi dedi, işlem gücü dedi, server dedi ben gittim.

burdaki kamiller anlamiyor diye o sekilde girdim olaya...

Database sistemimiz bigdata olarak kullaniyoruz desem o ney filan diye dalacaklardi.
Mesaj tarihi:
kamera izleme sistemi böyle birşey mi oluyor ?

http://previews.123rf.com/images/fabian19/fabian191210/fabian19121000041/16036709-two-security-camera-watching-each-other-on-concrete-wall-Stock-Photo.jpg
Mesaj tarihi:
Fly said:

Xaenin said:
...
Bu ne demek abi?

genel bir konsept big data, enormous throbbing ai da diyebilirdi, muratsoft ahmettech gibi bir secenegi tercih etmis.

Big Data'nın ne olduğunu biliyorum abi teşekkürler sdjfhs
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Fly said:

Xaenin said:
...
Bu ne demek abi?

genel bir konsept big data, enormous throbbing ai da diyebilirdi, muratsoft ahmettech gibi bir secenegi tercih etmis.

Big Data'nın ne olduğunu biliyorum abi teşekkürler sdjfhs

Pis cahil
Mesaj tarihi:
Abi lamer falan diyorsunuz da, adam dikkat çekmeye başarıyor. Bu da bir başarıdır sonuçta. Sallıyor mallıyor ama herkes mesaj yazıyor, dikkat çekip amacına ulaşıyor.

Bu davranışları bana ajdarı hatırlatıyor hep nedense. O da bir şekilde bok gibi sesiyle dikkatli çekiyordu üzerine. Sonun ajdar gibi olsun editör hemi.
Mesaj tarihi:
Hayır ama facebook profillerini de kullanıyoruz bazı durumlarda...
Yani profil resminden yola çıkarak taglediğiniz resimlerden arkadaşlarınıza kadar.
Mesaj tarihi:
bu gerge olayından sonra bu adam nasıl hala burada barınabiliyor anlamıyorum.patiyi de hacklemeye çalışmamış mıydı nedir olayı
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

kamera izleme sistemi böyle birşey mi oluyor ?

http://previews.123rf.com/images/fabian19/fabian191210/fabian19121000041/16036709-two-security-camera-watching-each-other-on-concrete-wall-Stock-Photo.jpg

ağır üşendim ama 2 kamerayı fotoşopta birleştirirseniz traş bıçağı çıkacak ortaya
  • Yeni Oluştur...