Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Editor said: reyou said: BIGDATA AI dedigin sey ne? kendi custom bi yaziliminiz mi, port mu ettiniz? AI analizi bizim yazılımımız bigdata diyoruz çünkü bigdata teknolojisi kullanıyoruz başkatürlü işlem gücü yetersiz oluyor normal serverlarla olmuyor Bu ne demek abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Big Data teknolojisi dedi, işlem gücü dedi, server dedi ben gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 editör neden bu kadar lamer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 1 editör rahat uyu, biz de seni izliyoruz. küçük pembe haplardan almayı unutma, maviler yaramıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Xaenin said: ... Bu ne demek abi? genel bir konsept big data, enormous throbbing ai da diyebilirdi, muratsoft ahmettech gibi bir secenegi tercih etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Knight Online bolumunde ne ariyo lan bu topik ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Xaenin said: Big Data teknolojisi dedi, işlem gücü dedi, server dedi ben gittim. burdaki kamiller anlamiyor diye o sekilde girdim olaya... Database sistemimiz bigdata olarak kullaniyoruz desem o ney filan diye dalacaklardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kamera izleme sistemi böyle birşey mi oluyor ? http://previews.123rf.com/images/fabian19/fabian191210/fabian19121000041/16036709-two-security-camera-watching-each-other-on-concrete-wall-Stock-Photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Fly said: Xaenin said: ... Bu ne demek abi? genel bir konsept big data, enormous throbbing ai da diyebilirdi, muratsoft ahmettech gibi bir secenegi tercih etmis. Big Data'nın ne olduğunu biliyorum abi teşekkürler sdjfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 adam hayalgücünü zorlayıp knight onlinea açmış başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Xaenin said: Fly said: Xaenin said: ... Bu ne demek abi? genel bir konsept big data, enormous throbbing ai da diyebilirdi, muratsoft ahmettech gibi bir secenegi tercih etmis. Big Data'nın ne olduğunu biliyorum abi teşekkürler sdjfhs Pis cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ahh caheller :) bu arada bence facebook hesabınızı kapatın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Abi lamer falan diyorsunuz da, adam dikkat çekmeye başarıyor. Bu da bir başarıdır sonuçta. Sallıyor mallıyor ama herkes mesaj yazıyor, dikkat çekip amacına ulaşıyor. Bu davranışları bana ajdarı hatırlatıyor hep nedense. O da bir şekilde bok gibi sesiyle dikkatli çekiyordu üzerine. Sonun ajdar gibi olsun editör hemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Editor said: ahh caheller :) bu arada bence facebook hesabınızı kapatın :D niye kamerayla facebook mu izlicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Hayır ama facebook profillerini de kullanıyoruz bazı durumlarda... Yani profil resminden yola çıkarak taglediğiniz resimlerden arkadaşlarınıza kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bu gerge olayından sonra bu adam nasıl hala burada barınabiliyor anlamıyorum.patiyi de hacklemeye çalışmamış mıydı nedir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ying yang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 quixef said: Knight Online bolumunde ne ariyo lan bu topik ahahah herkes gizli gizli okuyor bu bolumu adam isini biliyo agaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bu adamlar ne diye yörünge dışına uçtular peki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 yaptığı bu muhteşem atılımı çekemeyen yönetim yüzünden!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yönetime laf söyletmem. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ooo hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Lopeth said: kamera izleme sistemi böyle birşey mi oluyor ? http://previews.123rf.com/images/fabian19/fabian191210/fabian19121000041/16036709-two-security-camera-watching-each-other-on-concrete-wall-Stock-Photo.jpg ağır üşendim ama 2 kamerayı fotoşopta birleştirirseniz traş bıçağı çıkacak ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 öf. hakkaten ben de uğraşmak istemiyorum ama jilet olarak görürsem, niyeyse mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 editor ne ağır şizofrenik bir adamsın ya. allahım yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar