-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 alıcam. 3 senedir deri ceketim olmadığını fark ettim sdf. hazır mevsimi de geçmişken daha ucuza bulurum diye düşünüyorum. siyah tercihim, koyu kahverengi de olabilir. öyle orasından burasından cepler fırlayan, uçuk kaçık bi model bakmıyorum. nerden almamı önerirsiniz? minimum 500 gözden çıkarmak lazım mı illa iyi bir deri ceket için? desa'ya, Derimod'a falan baktım, fena modeller yok. yoksa kapalı çarşı gibi bir yere gidip mi bakmak lazım. gelsin tavsiyeler. tarz olarak şunlar biraz daha istediğim şeye yakın sayılır, http://www.desa.com.tr/urun/konfeksiyon/erkek-deri-mont/4015/25610 https://www.derimod.com.tr/erkek-dericeket-mont-kahverengi-11WGD60190M25XXL-p https://www.derimod.com.tr/erkek-dericeket-mont-siyah-11WGE60281M11L-p https://www.derimod.com.tr/erkek-dericeket-mont-siyah-14WGD6112D911M-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hala atamamış ergen metalci kimliğini üstünden ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Kiy paraya ver amerikadan bir bomber siparisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bunun sayfalarca başlığı yokmuydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 HUdson Deri'ye baktın mı denocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 olm bizim ömer(thraine aka victorianın sırları) satıyo deri ceket reklamını yapıyım ölçülerini alıp istediğin tarz modelde diker. https://store.valerianoromano.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 97 defa güncellendi nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aaa ömer yapıyo mu lan iyi iyi 50 liraya hallederim bu işi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 RamsesII said: HUdson Deri'ye baktın mı denocuğum bakmadım abi nedir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 97 kereye sure nasil yetti Imza ilgncmis Onerimdir, diktir iyi birisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hudson deri çok şekil montlar yapıyo(motorcu montu gibi), bomber tarzı filan da var. Hudson Deri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 fenn said: 97 kereye sure nasil yetti Imza ilgncmis Onerimdir, diktir iyi birisine zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hudson deri baya kötüymüş sdfs ama şu üstünden beyaz şerit geçen derilerin konseptini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 -Deno- said: Hudson deri baya kötüymüş sdfs aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Tween ve superdry a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 superdry baya başarılıymış ya, az model var ama hepsi iyi. yalnız tek bir sorun var, az önce mağazayı aradım, bir tane deri ceket modeli var bizde dedi. bildiğim kadarıyla zorlu dışında superdry mağazası olan yer yok. 990 lira dedi bi de, hafif uçukmuş fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 8k maaş alıyon kıy biraz parana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 %50 indirimde ya ceketler 300-500 arası var derimodda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ya superdry'dakileri gördükten sonra hepsi kötü geliyor gözüme. ama 1k da cidden vermek istemiyorum ya, para azıcık mühim şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 -Deno- said: bildiğim kadarıyla zorlu dışında superdry mağazası olan yer yok. Harvey Nichols'da da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 şimdi attı orada çalışan adam fotoğraflarını, öyle bi model websitesinde bile yok lol. beğenmedim, bakmaya devam. harvey'e bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 denonun bir sonraki tieri bu http://www.mgdtv.com/images/uploads/images/sibel_canin_oglu_engincan_pes_dedirtirdi_magazin_mgd_haber_gundem_guncel_323x370_images_photo_mgd13_m041028.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 hehehe olm harvey Hudson Deri'den bile kötü nerden buluyosunuz bunları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kazık yeme olm dışarda gel ben sana yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar