Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 52 level furnace cubelemistim sparkın wizardı boostlarken yıhyıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Furnacei rare upgrade le cube de yapın. Hiç uğraşmayın başka şeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Seru said: ne çıkarsa çıksın max olarak kübe atıyor. Sen kasta bir ara bana season 70 boostla hots bineği alalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ya şu fps drop olayı ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 party'e wd, mage almayacaksın sorun çözülecek yoksa 60+ çok lagıyor :( 2 wd varsa çık hemen asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 fixlemişler kısmen, üzerinde çalışmaya devam ediyorlarmış Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums) The Helltooth lag is a result of several factors, and we've already deployed hotfixes that address 2 of them (and reports indicate performance has improved in those specific areas). However, there are still some unaddressed issues that are still affecting performance. We plan to make further optimizations in the near future that should help, but we want to be sure there isn't a loss of power as a result. If you'd like to read a bit more on the subject, then you can read John Yang's /r/Diabo response right here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 420 paragon oldu daha restrint düşmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 muhtemelen düşmez. düşerse de çok kötü düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paragon 10 dan azdım item upgrade den küpten aldım restraint i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 530 paragon 5 tane restraint var bankada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 axedice bile ancient gavel bulmuşken düz gavella gezen aluriel online mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 rng bu ota da konar boka da sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 neyse axedice yokluğunda win rateler arttı cehenneme ve iblislere şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Item upgradeden ancient da düşebiliyor bu arada, az item çeşidi olan slotlarda (mighty weapon mesela) reforge a göre çok daha ekonomik bi yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 aynı classlarla lootshare partylerine girin rahat oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 deaths breath iğrenç bir itemsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kendi gearını başkalarına düşenlerden toplayanlar adlarını buraya yazsın banliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Wowdan kafayı kaldırıp daha başlamadım.. Akıyo mu oyun yoksa ehh meh 2 haftada bitiyo mu? bir önceki sezon baya kasmıştım ya belki de bi bezginlik geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Oyun aynı oyun. 2-3 hafta oynayıp sıkılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 axedice said: Item upgradeden ancient da düşebiliyor bu arada, kesin bilgi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 düşebiliyor, şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 lanet gelsin şu death's breath'e, item ugprade edecem diye stoku bitirdim, ortada kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Sparkcaster said: axedice bile ancient gavel bulmuşken düz gavella gezen aluriel online mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 çıkmayınca çıkmıyor :/ kaç gündür yine sürekli çer çöp topluyorum bir gelişme yok. P 300 ü geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar