Anhora Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Lemony Snicket‘in 13 kitaplık serisi Talihsiz Serüvenler Dizisi, Netflix tarafından televizyon dizisine uyarlanıyor. Diziden ilk afiş de geldi! http://www.kayiprihtim.org/portal/2015/06/20/talihsiz-seruvenler-dizisinden-yeni-afis/ İnşallah rezil etmezler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Netflx acik ara en iyi tv yapimcisi su anda bence, rezil etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 netflix ilk 3'e bile giremez, açık ara farkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 emily browningden sonra meh diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Filmi oldukça iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 çıktı bu, ellerimle çevirdim. dizibox'ta falan çalarken ağzına etmişler yalnız formatting'in, satırlar falan hep kaymış, film sahnelerinde üstüne çıkmış vs. jeneriği de çevirmiştim kullandırmadı şerefsizler, gidip "kanalı değiştir" yazmışlar ak :( hata varsa QC'de yapmışlardır, BANA SUÇ ATMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 anlamadım dizibox'la senin netflix çevirin ne alaka? Netflix sana yamuk mu yaptı yoksa? Sarı şahinleri kaldıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Netflix altyapısını Dizibox sağlıyor diyor sanırım (sdfdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ben de öyle anladım da inanmak istemedim. Esas talihsiz serüven o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 cocukken hep okumak istemiştim bu seriyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 nileppezdel said: anlamadım dizibox'la senin netflix çevirin ne alaka? Netflix sana yamuk mu yaptı yoksa? Sarı şahinleri kaldıralım dizibox netflix'ten direkt çarpmış, sonunda adım bile yazıyor. ama formatting bozulmuş çalarken. netflix de jenerik çevirimi falan değiştirdi işte sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 tamam şimdi anlaşıldı. Sen nasıl çevirmiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 bunun filmindeki emily browning çok güzel kızdı küçükken sonra çirkinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Jim Carry Olaf'tan sonra bilmiyorum. Daha izlemedim gerçi halen ama kötü olma ihtimali pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 nileppezdel said: tamam şimdi anlaşıldı. Sen nasıl çevirmiştin? kanal yazmamıştım en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 sdfdsf onu anladım canım merak ettim bir çevirmen olarak nasıl çevirdiğini. Kanal olayı çok tırtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 temem atarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 GERGE said: Netflx acik ara en iyi tv yapimcisi su anda bence, rezil etmezler. keşke wheel of timeı yapsalar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 güzeldi ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 3 bolum izledim fena degil. kontu karsilastiramiyorum, jim carreyi izlemedim. ama cok bi rol kesmemis harris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 cicibeybe said: GERGE said: Netflx acik ara en iyi tv yapimcisi su anda bence, rezil etmezler. keşke wheel of timeı yapsalar :/ en son bir wot trailer gibi bir şeyi çıkmıştı, ünlü oyuncularla, ilk kitabın ilk sahnesi, şömine başı konuşması kırılmadan önce, sonra yine patladı sanırım. O cevher nasıl saklı hala inanılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 look away, look away. pelesenk oldu dilime. @prudent netflixteki çeviri senin mi değil mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ilk bölümü izledim iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ilk bölüm çok başarılıydı ama ilerki bölümlerde biraz yavaş :) ama herhalükarda izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar