Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Gizli said: büyük oyunu bozdun subzero ku-ku-ku kubat kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 adam teta çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Laurelin said: WaNTeD said: yalnız olay din değil ülkeye bağlanıyor, onu da bir araştırsana türk müymüş tecavüzcüler turk kulturunun ozunde bir sorun yok, problem araplarin dini tamamen. kulturel emperyalizm agzina sicmis bu milletin ki genetik kismina girmiyorum cunki turk denen birsey yok bu toprakalrda olusan corba gen havuzu yuzunden. goruyoruz televizyonda kimler tecavuz treni yapmis, kimler abuk subuk fantazilerle yasiyor. hep muhafazakar kesimden cikiyor nedense ve hep kadin suclu heh. turk milleti degil islam ile sekillenmis ortadogu boku bu direk. hani en musluman benim, en temiz benim diye gezen adamin en buyuk hirsiz oldugu, pedofiliye ve poligamiye izin veren sacma sapan cagdisi bir zihniyet islam turk milletinin basina gelmis en kotu sey direk Dinler insan doğasında olmayan birşey ortaya koymaz ki, o dini icad edenler de insanlar sonuçta. İnsanın davranışlarından sorumlu olan şey sadece etkisi altına girdiği din değildir, kültürün dini ve o dinin yaşanışını şekillendirici etkisi vardır. Batı da semitik bir dine sahip mesela, ama kadınların kapatıldığını ya da taşlandığını görmüyoruz çünkü adamların kültürü o dini başka türlü entegre etmiş hayata. Kadının Türk toplumundaki yeri İslam'dan önce daha yüksekti belki eyvallah da, kız kaçırma diye bir gelenek de var. Yağmacı, yayılmacı bir toplum sonuçta. Orhun Yazıtları'nda koskoca hükümdarlar düşmanın karılarını kızlarını nasıl ele geçirdiklerini kahve ülkücüsü gibi ballandıra ballandıra anlatıyo. Bu adamların Müslüman olmaları sosyal yaşantılarını daha ileriye taşımamıştır diyebiliriz ama İslam varolmayan bir kötülüğü varetmiştir demek fazla biased bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 suBzer0 said: Ben oy vermiyorum ; direk siyaset yapıyorum MHP'de. ÇÜNKÜ BABAM DA MHP'Lİ TAMAM MI!!11!!! insanların babalarının, dedelerinin düşündüğü gibi düşünmesi, onların siyasi görüşlerini savunması falan hep garip geliyor bana. ilerlemenin önünde engel sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bir de direk siyaseti nasıl oluyor? bayrak falan mı asıyorsun direklere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ülkenin sorunu zaten takım tutar gibi siyası parti desteklemek, bazı insanlar görüşüm değişir, dönek derler falan diye korktuğu için başka partiye atamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Seele said: abi onu düsündüm de acik adres verdim. herif gelir takip eder vs anneme kardesime zarar verir diye düsündüm. sitede güvenlikli bir yerde degil. neyse biraz bekleyince baska taksi geldi. onla sohbet vs secimler derken. adam abi akp en az yüzde 46 alip hdp insallah gecemezse %50 kesin. zaten almanlar 3. havalimanina karsilar vs dedi. İşte bu sebeple taksiye bindiğimde açık adres vermiyorum, önce gideceğim mahalleyi vb söylüyorum, yaklaştıkça tarif ediyorum ben. Adam sana denk gelmiş, normalde böyle değil bunlar, orada kavga çıkartırdım ben olsam. En güzeli plakasını alıp şikayet etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bir ülkünün , ideolojinin partisini desteklemenin ; takım desteklemek gibi olması size neden bu kadar acaip geliyor? Biz parti desteklemiyoruz , ideolojiyi ve ülküyü destekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Acaip gelmiyor, "vizyonsuzluk" olarak değerlendiriliyor. Şu kezbanların facebooklarına düşmüş sözlerden meşhur bir tanesi var ya hani, "büyük insanlar fikirleri, sıradan insanlar olayları, küçük insanlarsa kişileri tartışır" diye, o hesap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 çok sevdiğimiz akp ile aynı taban işte çok farkları yok bi tık altı duruma göre üstü bile olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 beğenmiyorsanız basın gidin genşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sene olmus 2015 hala parti ulke din tartisan insanlar var. Amma kasiyorsunuz arkadas. Yav he deyin gecin neye inaniyorsaniz neyi seviyorsaniz devam edin. Merak eden acar okur arastirir. Zaten hepimiz igrenc seylerin yasandigi bir dunyada duyarsiz bir sekilde yasayan igrenc insanlariz. Duyarliymis gibi sagduyuluymus gibi davranmayin. Ozunuzdeki ayiyla barisin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 suBzer0 said: Bir ülkünün , ideolojinin partisini desteklemenin ; takım desteklemek gibi olması size neden bu kadar acaip geliyor? Biz parti desteklemiyoruz , ideolojiyi ve ülküyü destekliyoruz. Akp ile mhp arasındaki tek fark mhpnin kürt düşmanlığında zirve yapması. Ama senin kesin çok sevdiğin kürt arkadaşların vardır ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 xesxe kürt arkadaşım olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 kürt arkadaş ne ya köylü gibi arkadaş dediğin afedersin ermeni olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 dejenere derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Seele said: Yalan yok korktum. Simdi evet kiliyorum desem. Cuma kac rekat diyecek sicicam cünkü bilmiyorum. Cuma namazı iki rekat aslında. Onlar daha fazla rekatla kılıyorlar. Kaç rekat olduğunu ben de bilmiyorum. İki rekat, Muhammed öyle kılıyordu dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 adam arabadan indirmis. millet gelmis ben inanmadim diyor. bence gayet siradan bir olay. bu kafir diyip kuytuya cekip bicaklayabilirdi de. yine sasirmazdim. ulkemizin les otesi insanlarini gormezden gelen, fanusta yasayan milliyetci/musluman arkadaslar bozulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Marty said: bu kafir diyip kuytuya cekip bicaklayabilirdi de. yine sasirmazdim.. bıçaklasa bir nebze iyi, tecavüze giderdi o iş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Şimdi ben de zamanında çok dalga geçtim de, Almanlar hakkaten rahatsız bu arada 3. havaalanından. (ha engellemeye falan çalışmıyorlar AKP paranoyasının tersine ama rahatsızlar) Şekilde görüldüğü üzere hub olarak İstanbul un önemi artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yurtdışını 3. havalına indirip 15 euroya şehir içine yolcu taşırsak cari açık biter şu an 0,7 euroya havaalanı aksaray yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 quixef said: Şimdi ben de zamanında çok dalga geçtim de, Almanlar hakkaten rahatsız bu arada 3. havaalanından. (ha engellemeye falan çalışmıyorlar AKP paranoyasının tersine ama rahatsızlar) Şekilde görüldüğü üzere hub olarak İstanbul un önemi artıyor. lufthansa niye süperkonektör değil? tonlarca aktarma alıyor veriyor o da. bi standartı mı var acaba "en az şu kadar destinasyona uçacak bla bla" tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Bitaksi kullanın, hatta direkt uber kullanın. Ne uğraşıyosunuz barzolarla istanbulda. Über temiz, geliyo takım elbiseli şoför, siyah renoyla alıyo seni, gideceğin yeri söylemene bile gerek yok, alıyo götürüyo bırakıyo iyi günler diyip gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Büyük ihtimalle öyle, şu anki THY reklamları "en fazla noktaya uçan havayolu" şeklinde, vardır bir bildikleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 tamamen pr başka numarası yok saçma sapan afrikaya falan uçuyor thy lan afrikaya kimi getirip götürüyon boşa yakıt israfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar