Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon sonunda Turkiye'ye Kindle satiyor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ben de şunu hatırlıyorum.

http://forum.paticik.com/read.php?13,7582369,page=1

KHaRoN said:

GERGE said:

Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan.

GERGE said:

Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra.

http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif

Ve hala devam etmiş :D
GERGE said:

Kanuna baktım bu arada, trafik kanununda aday sürücü maddesi var, geçmiş meclisten. Ek 17. madde hatta. Yönetmelikle belirlenecekmiş, bu yönetmelik de hazırlanmış işte, Resmi Gazate'de yayınlanmayı bekliyormuş kontroldeymiş. Yeni ehliyetlerin verilmeye başlanmasıyle birlikte bu sistem de geçerli olacakmış.

GERGElenmek
Sosyal ağlarda paylaş

sen detaycı adamsın, ships to Ankara yanında Learn More'a basınca çıkıyor liste;

Argentina, Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Bermuda, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Egypt, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Guadeloupe, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Japan, Jordan, Kazakhastan, Kenya, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, Netherlands, New Zealand, Nigeria, Norway, Oman, Panama, Peru, Philippines, Portugal, Poland, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Trinidad & Tobago, United Arab Emirates, United Kingdom, Uruguay, Venezuela

hukuksal metinleride üstün körü okumuyorsun inşallah :)
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

abi ilk akla gelen soru. Türkçe ebook çok sınırlı sayıdayken, kindle'ı neden Türkiye pazarına sokmak istesinler. Daha gelişmedi Türkçe E-book pazarı Türkiye'de.

dnr'ın e-kitap kısmında baya bi kitap var. son yıllarda çıkan kitapların çoğu e-kitap olarak da satılıyor.

hatta korsan elde etmek istersen bi kaç bini buluyor türkçe e-kitap sayısı.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar geliştiğinden ziyade local pricing söz konusu. dist.'e local pricing yaptırılan bir üründe üretici ülkeye US'den direkt gönderim yapmayı tercih etmiyor.

microsoft için aynısı söz konusu.

surface pro microsoft us'den tr'e sipariş veremezsin çünkü microsoft'un tr için özel pricing i var.

1150 dolar şey 5k try falan işte heheh

FAKİRLER DAHA DA FAKİR OLSUN
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Az hala ya. Ben ne aradıysam çıkmıyor mesela.

12056 sadece dnr da satıştaki e-kitap sayısı. üşenmedim topladım ben de merak ettim ne kadardır diye. şuradan 100 kitabı 1-2 senede okursun. 1-2 sene sonra zaten bu rakam 4-5 kata ulaşır diye düşünüyorum.

abi bi de şöyle bi şey var eskinin best sellerları, yeni basımı yapılmayan ama vaktinde iyi satmış kitaplar yavaş yavaş e-kitap olarak piyasaya giriyor. adamların elinde zaten yazılı var. basıyor epub formatına salıyor piyasaya.

bi de yeni çıkan populer kitaplar biraz gecikmeli e-kitap olarak geliyor. burada vizyona giriş - blueray release tarihi gibi bir ilişki var gibi geliyor bana. ebook çıkartıldıktan sonra bunun el altından korsan yayılması daha kolay ve firmayı zarara ugratıyor diye düşünüyorlar sanırım.

şu an trde ebook az olduğu için ebook reader kıtlığı yok, aksine ebook reader kıtlığı olduğu için ebook sayısında kıtlık var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...