senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ahaha okudum yine mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ben de şunu hatırlıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?13,7582369,page=1 KHaRoN said: GERGE said: Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan. GERGE said: Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif Ve hala devam etmiş :D GERGE said: Kanuna baktım bu arada, trafik kanununda aday sürücü maddesi var, geçmiş meclisten. Ek 17. madde hatta. Yönetmelikle belirlenecekmiş, bu yönetmelik de hazırlanmış işte, Resmi Gazate'de yayınlanmayı bekliyormuş kontroldeymiş. Yeni ehliyetlerin verilmeye başlanmasıyle birlikte bu sistem de geçerli olacakmış. GERGElenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 en son kindle a türkiye'den falan belli sayıdan fazla kitap alamıyorduk, adresiniz abd değil gibi bir şeyler çıkıyordu o durumdan kurtulduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Sitede hala Ankara'ya yollariz yaziyor iste, Amazon hata ettiyse benim sucum ne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sen detaycı adamsın, ships to Ankara yanında Learn More'a basınca çıkıyor liste; Argentina, Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Bermuda, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Egypt, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Guadeloupe, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Japan, Jordan, Kazakhastan, Kenya, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, Netherlands, New Zealand, Nigeria, Norway, Oman, Panama, Peru, Philippines, Portugal, Poland, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Trinidad & Tobago, United Arab Emirates, United Kingdom, Uruguay, Venezuela hukuksal metinleride üstün körü okumuyorsun inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hukuksal metinleri hiç okumuyor ki. Hukuk bürolarına yeni gelen kişiden öğreniyor sorup sdfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 başka şeylerde de fark etmiştim. eğer provider amazon shipping bilmemne değilse tr'e de gönderebiliyorlar bu arada ama kindle için alternatif yok diye biliyorum. kindle'ı tr'e göndermelerine ihtimal vermiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 abi ilk akla gelen soru. Türkçe ebook çok sınırlı sayıdayken, kindle'ı neden Türkiye pazarına sokmak istesinler. Daha gelişmedi Türkçe E-book pazarı Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Kenya ve Kazakistan var, biz yokuz la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Tr'de basılı kitap pazarı ne kadar gelişti ki e-kitap gelişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 gleoddyn said: en son kindle a türkiye'den falan belli sayıdan fazla kitap alamıyorduk, adresiniz abd değil gibi bir şeyler çıkıyordu o durumdan kurtulduk mu? yeni adres ekle, benim iki adres var hiç sorun yaşamadım senin dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 barbu said: abi ilk akla gelen soru. Türkçe ebook çok sınırlı sayıdayken, kindle'ı neden Türkiye pazarına sokmak istesinler. Daha gelişmedi Türkçe E-book pazarı Türkiye'de. dnr'ın e-kitap kısmında baya bi kitap var. son yıllarda çıkan kitapların çoğu e-kitap olarak da satılıyor. hatta korsan elde etmek istersen bi kaç bini buluyor türkçe e-kitap sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Az hala ya. Ben ne aradıysam çıkmıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ne kadar geliştiğinden ziyade local pricing söz konusu. dist.'e local pricing yaptırılan bir üründe üretici ülkeye US'den direkt gönderim yapmayı tercih etmiyor. microsoft için aynısı söz konusu. surface pro microsoft us'den tr'e sipariş veremezsin çünkü microsoft'un tr için özel pricing i var. 1150 dolar şey 5k try falan işte heheh FAKİRLER DAHA DA FAKİR OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 FAKİRLER SURFACE'I NAPACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 abi ben şimdi kobo glo'yu alıyorum ozmn ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kindle tr fiyatlandırması gayet doğru bu arada dist.'den alabilirsin, ben öyle aldım. pahalıya gelmiyor denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 barbu said: Az hala ya. Ben ne aradıysam çıkmıyor mesela. 12056 sadece dnr da satıştaki e-kitap sayısı. üşenmedim topladım ben de merak ettim ne kadardır diye. şuradan 100 kitabı 1-2 senede okursun. 1-2 sene sonra zaten bu rakam 4-5 kata ulaşır diye düşünüyorum. abi bi de şöyle bi şey var eskinin best sellerları, yeni basımı yapılmayan ama vaktinde iyi satmış kitaplar yavaş yavaş e-kitap olarak piyasaya giriyor. adamların elinde zaten yazılı var. basıyor epub formatına salıyor piyasaya. bi de yeni çıkan populer kitaplar biraz gecikmeli e-kitap olarak geliyor. burada vizyona giriş - blueray release tarihi gibi bir ilişki var gibi geliyor bana. ebook çıkartıldıktan sonra bunun el altından korsan yayılması daha kolay ve firmayı zarara ugratıyor diye düşünüyorlar sanırım. şu an trde ebook az olduğu için ebook reader kıtlığı yok, aksine ebook reader kıtlığı olduğu için ebook sayısında kıtlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 neutrino said: Küçük detaylar bunlar ya, quietly kelimesine 15 kez falan baktım farkı görebilmek için. ben hala göremedim farkı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 normal insan gözleri için değil çünkü abi hispter gözlüklerinizi takmadan (numarasız) göremezsiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Beyler Hayvan gibi Kanun var 3G yanii Mobil cihazlar yasak yurtdışından getirtmek ithalatçı olman bile yetmiyor. Özel ünvan gerekiyor onun için. Ancak Wi-Fi modellerini getirtebiliyorsunuz sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 elden getirtirsin bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Gereksiz bence ya Kindle hani ucuz falan ama ne biliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 şunu alayım mı yarın biten 50tl hediye çekim var, 400'e geliyor http://www.hepsiburada.com/kindle-paperwhite-2015-elektronik-kitap-okuyucu-4gb--p-KKINDLE11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Kal Vas Xen Corp http://i.hizliresim.com/a037g7.gif GERGE said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar